Puiuti de Sept-Oct 2011(4)
Raspunsuri - Pagina 10
zubi spune:
Maria, am vazut ca esti idn Pitesti, la ce dr te duci? sincer,si eu sunt in aceeasi situatie financiara, nu situ cum o sa reusesc sa fac analizele contra cost, in mod normal,ar trebui....si am doare ca nu pot face totul pt bebe..
8+
kitzy spune:
Wow, ce de gravidute, va mai citesc din cand in cand, parca mai-nainte eram si eu in pielea voastra
Dyana Utrogestanul se ia mai bine vaginal, in primul rand pentru ca asa nu o sa-ti fie rau si in al doilea rand se absoarbe mult mai bine acolo unde trebuie. Doar ca trebuie sa stai intinsa cateva minute dupa ce-l pui ca sa nu curga tot.
Felicitari pentru gravidute si sarcini usoare!
maria26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zubi Maria, am vazut ca esti idn Pitesti, la ce dr te duci? sincer,si eu sunt in aceeasi situatie financiara, nu situ cum o sa reusesc sa fac analizele contra cost, in mod normal,ar trebui....si am doare ca nu pot face totul pt bebe.. 8+ |
momentan merg la Dr tanasescu.. are cabinet pe calea Bucuresti.. mi se pare foarte dragutza, am prietena care a nascut cu ea natural si e foarte multumita :)
pe Andy l-am nascut la Calinesti cu Dr Dragoi, asta dupa ce mi-a urmarit sarcina Dr. Nurciu si la nastere a fost plecat din localitate... inca nu sunt hotarata 100% ... daca raman la dr tanasescu trebuie sa nasc la Judetean si nu prea sunt incantata de idee, dar e totusi mai sigur...
tu la ce dr mergi? din ce cartier esti? :)
5+ si mami de Andy 2 ani +
maria26 spune:
citat din mesajul lui bujo Ca analize... Torch-ul si dublu/triplu test nu sunt compensate. Eu personal consider ca dublu/triplu test sunt niste analize inutile, atata timp cat sunt doar statistice si nu diagnostice. Sa vedem daca zice dr ca tre sa le fac, sper ca nu. Insa Torch ar trebui facut daca nu aveti anticorpi la anumite virusuri. Drept sa spun, nici banala hemoleucograma si HIV si VDRL nu am reusit sa le fac gratuite, nicaieri nu mai aveau fonduri. Nu stiu de ce naiba mai platim atatea taxe la stat. bujo mami de Filip si 9+ |
eu am sunat la medicul de fam si mi-a zis sa vin peste 2 zile sa-mi dea trimiterea.. apoi am sunat la diferite clinici sa ma programez si nu mai aveau fonduri decat pentru a doua zi dimineata.. asta se intampla acum o saptamana.. asa ca am fortat mana dr de familie si am reusit sa le fac in ultima zi.. altfel trebuia sa le fac in februarie si dr ginecolog nu stia ce sa-mi prescrie...
traim in Romania :(
5+ si mami de Andy 2 ani +
bujo spune:
Nici eu nu am putut amana pe februarie, la unele laboratoare mi-au zis din start ca nu mai fac analize compensate decat in martie, altele doar pe 1 feb. Iti dai seama ce bataie va fi pe 1, numai de stat la coada si de certat cu lumea nu-mi ardea mie. Plus ca nu pot sta prea mult nemancata ca mi-e rau. Le-am facut cu plata tare nu mi-a placut ca se usureaza buzunarul. Dar ce sa facem, daca ne-am hotarat sa facem pasul asta trebuie sa ne inarmam cu rabdare si dam bani pentru copiii nostri.
bujo mami de Filip si 9+
ralu-24 spune:
Buna, eu sunt noua in familia voastra si sper sa ma primiti cu bratele deschise!-sunt pentru voi
Acum sa ne imprietenim putin si sa va povestesc cate ceva despre mine: am aflat acum 2 sapt ca sunt graviduta ia 5 sapta. si ca bebe are 5.2mm. Ieri a iesit si rezultatul beta hgc-ului care indica sarcina in evolutie,prima val: ~2900 si a 2-a val la 48 de ore ~5800. De ieri am inceput sa iau acid folic si urmeaza sa fac restul analizelor. Pana acum am afacut decat hiv+vdrl+hepb+c. Va pup si va doresc sarcini usoare!!!!
ralu-24 spune:
Eu o sa nasc la spitalul Elias cu dr.Pop Ciprian Began.A mai nascut cineva la Elias??? As vrea si eu pareri.Multumesc mult!
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui ralu-24 Eu o sa nasc la spitalul Elias cu dr.Pop Ciprian Began.A mai nascut cineva la Elias??? As vrea si eu pareri.Multumesc mult! |
Haaa, felicitari, draga mea draga!
De fapt felicitari tuturor!!!
Sarcina usoara, copil sanatos si nastere la termen
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
zubi spune:
citat din mesajul lui ralu-24 Eu o sa nasc la spitalul Elias cu dr.Pop Ciprian Began.A mai nascut cineva la Elias??? As vrea si eu pareri.Multumesc mult! |
8+
athosik spune:
Salutari,
De cand nu am mai intrat pe aici vad k ne-am inmultit ... ceea ce nu face decat sa ma bucure
Sa va zic noutati:
-mi-am facut analizele : toxo,CMV,hemoleucograma,glicemie,VDRL,etc ... cam 250 lei
-acum trebuie sa mai merg pe 12 februarie sa imi faca masuratorile pentru triplu test ... am inteles k si ala costa vreo 150 lei
-am fost la ECO ieri , 26.01.2011 si aveam 9 sapt si 3 zile si 2.5cm
In principiu medicul a zis k suntem in grafic...
Doar caci chistul ala nu vrea sa plece de acolo ....... dar poate k nu o sa-mi creeze probleme pana la final si o sa il scot la nastere daca va fi cezariana ... dar daca nu imi face probleme il las sa traiasca si el!!!
Sa aveti grija de voi!!!