Puiuti de Sept-Oct 2011(4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu-24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Citat:
citat din mesajul lui ralu-24

Eu o sa nasc la spitalul Elias cu dr.Pop Ciprian Began.A mai nascut cineva la Elias??? As vrea si eu pareri.Multumesc mult!

ralu, eu am pierdut o sarcina,si am fugit la bucuresti, din intamplare am nimerit la Dr. Pop, mi-a lasat o impresie ffffff buna

8+

imi pare rau pentru sarcina pe care ai pierduto, dar sa inteleg ca acum esti iar graviduta si domnul dr. pop te-a ajutat, si vei naste cu dansul la Elias? Da stiu ca este un super medic, care te asculta si iti vb pe intelesul tau, ceea ce conteaza fffff mult.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui athosik

Salutari,

De cand nu am mai intrat pe aici vad k ne-am inmultit ... ceea ce nu face decat sa ma bucure
Sa va zic noutati:
-mi-am facut analizele : toxo,CMV,hemoleucograma,glicemie,VDRL,etc ... cam 250 lei
-acum trebuie sa mai merg pe 12 februarie sa imi faca masuratorile pentru triplu test ... am inteles k si ala costa vreo 150 lei
-am fost la ECO ieri , 26.01.2011 si aveam 9 sapt si 3 zile si 2.5cm

In principiu medicul a zis k suntem in grafic...
Doar caci chistul ala nu vrea sa plece de acolo ....... dar poate k nu o sa-mi creeze probleme pana la final si o sa il scot la nastere daca va fi cezariana ... dar daca nu imi face probleme il las sa traiasca si el!!!
Sa aveti grija de voi!!!

in primul rand felicitari pentru analize, iar in ceea ce priveste chistul, eu cred ca se va retrage. eu am o prietena care este graviduta in 32-33 de sapt. si are un chist in spatele placentei si a tot crescut ceva ceva, dar dr. i-a spsu sa fie linistita ca se va resorbi dupa nastere sau il va scoate. asa ca nu ar trebui sa iti faci griji!te pup si sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

fetele mi am facut beta si a iesit valoarea 1126..deci e bebe...sunt asa de fericita...tot ce mi doresc este acum sa fie sanatoas bebelul si sa se nasca la timp..pupici pt toate

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna burtici frumoase !!!
Ralu-24 bine ai venit , pentru listuta ne lasi si noua cateva date? Data ta de nastere, ultima menstruatie si data probabila a nasterii ?
Revin mai tarziu ,acum ma duc sa mananc. Am si eu doua stari : ori vars pana crap,ori mananc pana crap ...

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 7+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Buna burtici frumoase !!!
Ralu-24 bine ai venit , pentru listuta ne lasi si noua cateva date? Data ta de nastere, ultima menstruatie si data probabila a nasterii ?
Revin mai tarziu ,acum ma duc sa mananc. Am si eu doua stari : ori vars pana crap,ori mananc pana crap ...

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

buna,
data de nastere 09.03.1986, ultimul ciclu 15 dec, dpn: 22 sept. fetelor am o mare problema:am racittttl-am sunta pe medic si mia recomandat ceai de tei mult cu lamaiei si miere + ceai de ceapa care este beahhhhhh ,sterpsils.eu vreau sa va intreb ce stiti am voia sa imi pun sare calda pe piept???aaaaaaa si trebuie sa va spun ca mia iesit beta hgc-ul 2500 si ceva cu 5800 si ceva,deci este bine pus bebe !!!va pup si va multumesc mult!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu-24

buna,
data de nastere 09.03.1986, ultimul ciclu 15 dec, dpn: 22 sept. fetelor am o mare problema:am racittttl-am sunta pe medic si mia recomandat ceai de tei mult cu lamaiei si miere + ceai de ceapa care este beahhhhhh ,sterpsils.eu vreau sa va intreb ce stiti am voia sa imi pun sare calda pe piept???aaaaaaa si trebuie sa va spun ca mia iesit beta hgc-ul 2500 si ceva cu 5800 si ceva,deci este bine pus bebe !!!va pup si va multumesc mult!!!!!

eu am fost racita rau saptamana trecuta cu puroi in gat si tot tacamul :( .. imi aduce Andutzu de la cresa toate minunile de virusi...
poti lua asa : oscilococcinum, sirop de plante pentru tuse, poti pune piept sare calda... eu am dormit cu cartofi cu otet la gat o saptamana si mi-am dat in gat cu bioparox... am intrebat dr si a zis ca e bine tot ce am luat... bioparoxul este un spray aerosol care trateaza doar local si nu ajunge in placenta.. la mine a facut minuni, chiar scrie in prospect ca poate fi folosit de gravide..
sanatate multa!

5+ si mami de Andy 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ralu da, poti pune sare pe piept, ti-a zis si Maria ce remedii mai sunt. Cu Strepsils-u am eu ceva dubii, park la prima sarcina mi-a zis ca nu e indicat in sarcina. Daca te doare gatul mai este unu medicament homeopat Homeogene. Siropul de tuse Stodal iarasi e permis.

bujo mami de Filip si 9+

Mergi la inceput

va multumesc mult de tot pentru sfaturi, cred ca o sa iau stodal, pt. Ca cel mai tare ma deranjeaza tuses care incepe sa rupa.multumesc din suflet va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Multumesc de incurajare ... asta este ... trebuie sa fiu optimista si sa sper k totul va fi bine!!!!
Va doresc numai bine la toate
O sa mai revin cu noutati!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

ralu hai ca trece si raceala,uite ,fetele ti-au dat sfaturi pertinente ! Ai grija de tine,menajeaza-te ,nu pune nimic in gura fara sa te uiti bine pe prospect si sa analizezi bine efecte bune vs efecte rele.Si eu stiam ca strepsilsul e cu dus si intors,nu stiu exact ce scrie in prospect , dar eu il evit . Iar despre ceaiul de ceapa ce sa zic,numai gandul imi face rau ,si oricat m-as autosugestiona ca imi face bine nu cred ca as putea sa il consum acum. Oare siropul de ridiche neagra l-ai tolera? Eu personal m-as da pe stodal daca as tusi, otet pentru febra ( acum depinde cat de puternica e febra,si cum rectionezi tu la raceala, daca iti trece repede,daca reactionezi bine la homeopatice si naturiste, daca duci boala pe picioare sau nu rezisti la durere ) .
Hai ca te-am ajutat de te-am rupt in doua !
PS Esti in listuta .

Mergi la inceput