Puiuti de Sept-Oct 2011(4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ce tuta !!! Nici nu am salutat !

Deeci,buna dimineatza viitoare mamici frumoase!!
Cum va simtiti azi? Cum sunteti? Eu va pup,imi e mai bine ,nu mai am greturi asa puternice, macar ma pot ocupa de chestiile strict necesare.

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 7+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria26

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Maria, am vazut ca esti idn Pitesti, la ce dr te duci? sincer,si eu sunt in aceeasi situatie financiara, nu situ cum o sa reusesc sa fac analizele contra cost, in mod normal,ar trebui....si am doare ca nu pot face totul pt bebe..

8+

momentan merg la Dr tanasescu.. are cabinet pe calea Bucuresti.. mi se pare foarte dragutza, am prietena care a nascut cu ea natural si e foarte multumita :)
pe Andy l-am nascut la Calinesti cu Dr Dragoi, asta dupa ce mi-a urmarit sarcina Dr. Nurciu si la nastere a fost plecat din localitate... inca nu sunt hotarata 100% ... daca raman la dr tanasescu trebuie sa nasc la Judetean si nu prea sunt incantata de idee, dar e totusi mai sigur...
tu la ce dr mergi? din ce cartier esti? :)

5+ si mami de Andy 2 ani +
Maria, si eu tot la ea ma duc, mi se pare ok, multi l-au recomandat pe dr. Buzatu, sincer, eu nu prea am incredere in doctorii din Pitesti, dar momentan imi este imposibil sa ajung la bucuresti.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Citat:
citat din mesajul lui athosik

Salutari,

De cand nu am mai intrat pe aici vad k ne-am inmultit ... ceea ce nu face decat sa ma bucure
Sa va zic noutati:
-mi-am facut analizele : toxo,CMV,hemoleucograma,glicemie,VDRL,etc ... cam 250 lei
-acum trebuie sa mai merg pe 12 februarie sa imi faca masuratorile pentru triplu test ... am inteles k si ala costa vreo 150 lei
-am fost la ECO ieri , 26.01.2011 si aveam 9 sapt si 3 zile si 2.5cm

In principiu medicul a zis k suntem in grafic...
Doar caci chistul ala nu vrea sa plece de acolo ....... dar poate k nu o sa-mi creeze probleme pana la final si o sa il scot la nastere daca va fi cezariana ... dar daca nu imi face probleme il las sa traiasca si el!!!
Sa aveti grija de voi!!!

Felicitari pentru bebe. Nu ai dat mult pe analize pe mine m-am costat 700 RON la Babes insa au fost mai multe analize.
Si eu am un chist de 6cm care sper sa se absoarba intre timp. Am emotii sa vad daca s-a diminuat la urmatoarea ECO peste 3 sapt.Doctora mi-a spus sa nu-mi fac griji, in caz ca evolueaza si creaza probleme se poate scoate laparoscopic.
Sa fim optimiste ca vom duce cu bine sarcina pana la sfarsit.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna dimineata ce faceti azi?Eu nu prea bine am intepaturi in jurul buricului ce inseamna?Si aseara jos la ovare ma intepa un pic sunt un pic ingrijorata.Dimineata am avut o stare de greata ca niciodata sper ca nu continue.La cate saptamani ati fost la ecograf?Mie mi s-a zis ca la 7 saptamani pot sa ma duc,acum nu stiu ce sa mai cred ce sa fac?Sa ma duc acum sau sa mai astept?Pe 10 februarie as avea 7 saptamani si mai sunt 2 lungi saptamani.Sunt in dubii!!!va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magddalena

buna dimineata ce faceti azi?Eu nu prea bine am intepaturi in jurul buricului ce inseamna?Si aseara jos la ovare ma intepa un pic sunt un pic ingrijorata.Dimineata am avut o stare de greata ca niciodata sper ca nu continue.La cate saptamani ati fost la ecograf?Mie mi s-a zis ca la 7 saptamani pot sa ma duc,acum nu stiu ce sa mai cred ce sa fac?Sa ma duc acum sau sa mai astept?Pe 10 februarie as avea 7 saptamani si mai sunt 2 lungi saptamani.Sunt in dubii!!!va pup pe toate

intepaturilepe care le ai iti arata ca uterul tau isi mareste volumul... deci, sunt mai mult decat normale.. eu am fost la control la 6 saptamani si jumatate calculate dupa prima zi a ultimului ciclu.. dar dr mi-a spus la eco ca nu am decat 5 saptamani de sarcina.. stiam ca e mai micutza pentru ca ovulatia mea a avut loc in ziua 20 a ciclului.asa ca a vazut doar saculetul si m-a chemat la 7 saptamani sa vada si embrionul si bataile inimii...
pentru dureri si intepaturi poti lua cu incredere nospa. mi-a zis dr sa-l am neaprat in casa :)
multa sanatate si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Maria, si eu tot la ea ma duc, mi se pare ok, multi l-au recomandat pe dr. Buzatu, sincer, eu nu prea am incredere in doctorii din Pitesti, dar momentan imi este imposibil sa ajung la bucuresti.

8+

da? poate ne vedem pe acolo... cand mai mergi la control?eu mai merg pe la jumatatea lunii februarie... de la spitalul judetean, e singura in care as avea incredere..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Ralu050: da ... asa este trebuie sa fim optimiste k o sa fie totul ok!!!
Cand mai mergi la eco sa imi spui si mie ... dak vrei ... ce iti mai zice medicul tau in legatura cu chistul!!!!Multumesc anticipat!
Pt intepaturi si eu recomand NOSPA ... si eu il iau ... medicul a zis k este OK!!!!

Va pup si sa aveti grija de voi dar mai ales de burtici!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

Mutumesc de sfaturi din pacate eu nu sunt in tara si nu stiu ce as putea lua si nici medicul meu de familie nu e azi acum am intepaturi la ovare destul de sacaitoare si am o frica sa nu pierd sarcina din nou.Poate si de la stres ca ma gandesc si ma doare mai tare.Aaaa si ma mai doare si spatele un pic cateodata offf poate sunt paranoica sa dea Dumnezeu sa fie ceva normal .Sanatate la toate fetele va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Buna ,

Fetelor care ati facut eco la 6 sapt si un pic , imi spuneti si mie cat avea embrionul ?
Dureri de burta ocazionale voi mai aveti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

buna fetelor...cum va mai simtiti?..eu sunt bine...doar dureri de sani si cateodata de burtica am...in rest totul bine...voi cand ati inceput sa experimentati greturile?

4+

Mergi la inceput