Puiuti de Sept-Oct 2011(4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza_21 spune:

Buna fetelor..Eu mi-am facut test ieri si azi(in ziua 1 si 2 de intarziere) si mi-a iesit a doua liniuta roz deschis, desi la cel de azi, liniuta pare un pic de tot mai pronuntata si a aparut mai repede ca cea de ieri. Am pus o poza, si fetele de la aspirante sunt de parere ca am bebe. Va pun si voua poza,desi se vede rau, si va rog sa-mi spuneti daca si testul vostru a fost asemanator la inceput, si daca credeti ca sunt gravi, m-as bucura sa povestim in continuare. Va pup!
http://picasaweb.google.com/george.perisan/AlbumFaraTitlu#5567118356490493634

Vreau si eu o minune…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Madutza asa a fost si primul meu test...peste o saptamana vei vedea liniutele aproape la fel...daca liniuta de test este de aceeasi grosime ca aceea de control,intensitatea culorii nu are importanta,dovedeste doar ca exista o cantitate mica de HCG in sange ceea ce este normal la aceasta varsta a sarcinii...felicitari ptr bebe 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza_21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyannna

Madutza asa a fost si primul meu test...peste o saptamana vei vedea liniutele aproape la fel...daca liniuta de test este de aceeasi grosime ca aceea de control,intensitatea culorii nu are importanta,dovedeste doar ca exista o cantitate mica de HCG in sange ceea ce este normal la aceasta varsta a sarcinii...felicitari ptr bebe

5+

Multumesc pentru incurajari si felicitari! Abia astept sa fac maine un surecheck sa vad daca se pozitiveaza..Am mai mare incredere in testul acela, care nu mi-a aratat niciodata un rezultat fals pozitiv

Vreau si eu o minune…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Salutare tuturor , cu burti mai mari si burti mai mici,

Vreau si eu in listuta!

UM : 19 dec
DPN: 25 sept

Pentru inceput vreau sa va urez tuturor sarcini usoare, sa dea Doamne Doamne sa va vedeti pruncii nascuti , sanatosi, vioi, frumosi, sa plangeti de fericire cand le vedeti fatzucile!

Eu duminica fac 6 saptamani, la 8 ma duc la al 2-lea eco pentru a vedea si embrionul. La 5 sapt s-a vazut doar saculetul embrionar. Nu mi-e rau , nu am greturi, sanii ma dor putin si doar cand isi amintesc, pot manca aproape orice si nici obosita nu ma simt inca. Am racit un pic dar deja trece (fara tuse si febra), fetele m-au incurajat deja ca nu e nici o problema.

Sper sa fie totul ok si sa ajungem cu bine la termen!

Va cu drag,

Oana
Eterna optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

JadeJador: eu am facut primul ECO la 6 saptamani si 3 zile si atunci avea 6.6 mm ... si doctorul zicea k suntem in grafic ... acum la 9 saptamani si 3 zile avem 2.5 cm
Pai bebele tau cat are????Sau abia trebuie sa mergi la ECO???

Un week-end fain la toate si ne vedem la chat in saptamana care urmeaza!!!!

Voi o sa faceti triplu test????Al meu medic mi-a zis sa merg pe 12 februarie sa imi faca masuratorile si sa facem si aceasta analiza ....OFFF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Athosik , sigur ca facem triplu test ...cred ca e una din investigatiile cele mai importante. Pana la triplu ai si varianta de a face dublu test la 12 saptamani daca vrei

6+
Oana
Eterna optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu-24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madutza_21

Buna fetelor..Eu mi-am facut test ieri si azi(in ziua 1 si 2 de intarziere) si mi-a iesit a doua liniuta roz deschis, desi la cel de azi, liniuta pare un pic de tot mai pronuntata si a aparut mai repede ca cea de ieri. Am pus o poza, si fetele de la aspirante sunt de parere ca am bebe. Va pun si voua poza,desi se vede rau, si va rog sa-mi spuneti daca si testul vostru a fost asemanator la inceput, si daca credeti ca sunt gravi, m-as bucura sa povestim in continuare. Va pup!
http://picasaweb.google.com/george.perisan/AlbumFaraTitlu#5567118356490493634

Vreau si eu o minune…

buna,
si mie mi-au iesit 3 teste decolorate si cand am fost la eco aveam 5 sapt si gs.5,2mm, iar apoi am facut dozarea de hgc, si a iesit ok 2951 cu 5189 la 48 de ore.te pup

Mergi la inceput

Mamici burtici,
Mi-am trimis sotul sa imi cumpere stodal pt tuse, ca nu se mai poate, nu ma mai doare in gat dar tusesc aaaaaaaa si colac peste pupaza m-am stricat si la burtica,cred ca de la atatea ceaiuri offffffff dau din una in alta. nu vreau decat sa fiu bine pentru bebe va pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Buna ,

Fetelor care ati facut eco la 6 sapt si un pic , imi spuneti si mie cat avea embrionul ?
Dureri de burta ocazionale voi mai aveti ?

eu am facut la 5 sapt si avea embrionul 5,2 mm,la tine cat avea la 6 sapt?

Mergi la inceput

Exista vre-o mamica de septembrie care naste la spitalul Elias????????

Mergi la inceput