Puiuti de Sept-Oct 2011(4)
Raspunsuri - Pagina 13
Madutza_21 spune:
Buna fetelor..Eu mi-am facut test ieri si azi(in ziua 1 si 2 de intarziere) si mi-a iesit a doua liniuta roz deschis, desi la cel de azi, liniuta pare un pic de tot mai pronuntata si a aparut mai repede ca cea de ieri. Am pus o poza, si fetele de la aspirante sunt de parere ca am bebe. Va pun si voua poza,desi se vede rau, si va rog sa-mi spuneti daca si testul vostru a fost asemanator la inceput, si daca credeti ca sunt gravi, m-as bucura sa povestim in continuare. Va pup!
http://picasaweb.google.com/george.perisan/AlbumFaraTitlu#5567118356490493634
Vreau si eu o minune…
dyannna spune:
Madutza asa a fost si primul meu test...peste o saptamana vei vedea liniutele aproape la fel...daca liniuta de test este de aceeasi grosime ca aceea de control,intensitatea culorii nu are importanta,dovedeste doar ca exista o cantitate mica de HCG in sange ceea ce este normal la aceasta varsta a sarcinii...felicitari ptr bebe
5+
Madutza_21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyannna Madutza asa a fost si primul meu test...peste o saptamana vei vedea liniutele aproape la fel...daca liniuta de test este de aceeasi grosime ca aceea de control,intensitatea culorii nu are importanta,dovedeste doar ca exista o cantitate mica de HCG in sange ceea ce este normal la aceasta varsta a sarcinii...felicitari ptr bebe ![]() 5+ |
Multumesc pentru incurajari si felicitari! Abia astept sa fac maine un surecheck sa vad daca se pozitiveaza..Am mai mare incredere in testul acela, care nu mi-a aratat niciodata un rezultat fals pozitiv
Vreau si eu o minune…
oanaiasi spune:
Salutare tuturor , cu burti mai mari si burti mai mici
,
Vreau si eu in listuta!
UM : 19 dec
DPN: 25 sept
Pentru inceput vreau sa va urez tuturor sarcini usoare, sa dea Doamne Doamne sa va vedeti pruncii nascuti , sanatosi, vioi, frumosi, sa plangeti de fericire cand le vedeti fatzucile!
Eu duminica fac 6 saptamani, la 8 ma duc la al 2-lea eco pentru a vedea si embrionul. La 5 sapt s-a vazut doar saculetul embrionar. Nu mi-e rau , nu am greturi, sanii ma dor putin si doar cand isi amintesc
, pot manca aproape orice si nici obosita nu ma simt inca. Am racit un pic dar deja trece (fara tuse si febra), fetele m-au incurajat deja ca nu e nici o problema.![]()
Sper sa fie totul ok si sa ajungem cu bine la termen!
Va
cu drag,
Oana
Eterna optimista!
athosik spune:
JadeJador: eu am facut primul ECO la 6 saptamani si 3 zile si atunci avea 6.6 mm ... si doctorul zicea k suntem in grafic ... acum la 9 saptamani si 3 zile avem 2.5 cm
Pai bebele tau cat are????Sau abia trebuie sa mergi la ECO???
Un week-end fain la toate si ne vedem la chat in saptamana care urmeaza!!!!
Voi o sa faceti triplu test????Al meu medic mi-a zis sa merg pe 12 februarie sa imi faca masuratorile si sa facem si aceasta analiza ....OFFF 

oanaiasi spune:
Athosik , sigur ca facem triplu test ...cred ca e una din investigatiile cele mai importante. Pana la triplu ai si varianta de a face dublu test la 12 saptamani daca vrei ![]()
6+
Oana
Eterna optimista!
ralu-24 spune:
| citat din mesajul lui Madutza_21 Buna fetelor..Eu mi-am facut test ieri si azi(in ziua 1 si 2 de intarziere) si mi-a iesit a doua liniuta roz deschis, desi la cel de azi, liniuta pare un pic de tot mai pronuntata si a aparut mai repede ca cea de ieri. Am pus o poza, si fetele de la aspirante sunt de parere ca am bebe. Va pun si voua poza,desi se vede rau, si va rog sa-mi spuneti daca si testul vostru a fost asemanator la inceput, si daca credeti ca sunt gravi, m-as bucura sa povestim in continuare. Va pup! http://picasaweb.google.com/george.perisan/AlbumFaraTitlu#5567118356490493634 Vreau si eu o minune… |
buna,
si mie mi-au iesit 3 teste decolorate si cand am fost la eco aveam 5 sapt si gs.5,2mm, iar apoi am facut dozarea de hgc, si a iesit ok 2951 cu 5189 la 48 de ore.te pup

ralu-24 spune:
Mamici burtici,
Mi-am trimis sotul sa imi cumpere stodal pt tuse, ca nu se mai poate, nu ma mai doare in gat dar tusesc aaaaaaaa si colac peste pupaza m-am stricat si la burtica

,cred ca de la atatea ceaiuri offffffff dau din una in alta
. nu vreau decat sa fiu bine pentru bebe
va pup
ralu-24 spune:
| citat din mesajul lui JadeJador Buna , Fetelor care ati facut eco la 6 sapt si un pic , imi spuneti si mie cat avea embrionul ? Dureri de burta ocazionale voi mai aveti ? |
eu am facut la 5 sapt si avea embrionul 5,2 mm,la tine cat avea la 6 sapt?