Puiuti de Sept-Oct 2011(4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Buna fetelor!
Noi suntem bn.Sotul mereuimi zice ca mai nou vb tot la persoana a doua.Asa ma simpt ei mai bn sa il pomenesc mereu pe bebe.
Camady multumesc de urarii!Intradevar miercuri am implinit 37 de ani si tot atunci mi sa confirmat sarcina(mult mai repede decat era pregramat)
Miercurii de dimineata am plecat la lucru.Acolo am mers la susu de cel putin 10 ori pina la 9 dimineata,problema pt .care mam panicat a fost ca ma ustura in timp ce faceam susu.Speriata sa nu fie vreo infectie urinara am sunat dr.sa-mi spuna ce sa iau pina azi cind urma sa merg la el.La 9 era ocupat si ani mea putut raspunde.Pe la 10,30 ma sunat el si iam spus care e problema(test pozitiv duminica de sarcina si acum urinarii dese cu usturimii}Ma sfatuit sa vin de urgenta la spital sa-mi cinfirme sarcina si sa imi faca analize pt a sti exact ce sa-mi dea.Asa ca mam invoit si fuga la medic.Sa vazut sarcina la ecograf si a confirmata si in urma controlului.Este mic ,mic de tot,miercurii imi spunea ca bea de2-3 zile a ajuns in uter si ca urmatoarele 10 zile sint cu risc de pierdere(doamne fereste),A fost si o veste buna si una rea in urma analizelor:cea buna e ca nu este infectie urinara si cea rea ca se pare ca am nisip la rinichi .Totusi se pare ca il elimin deacea aveam usturimii la urinare.Mi sa recomadat sa beau pina la 2 litri de ceai de codita de cirese ,3 nospa pe zi si seara o pastiluta de duphaston .Asa ca de dimineata pina seara ne unflam cu ceai.Am noroc ca nu am greturi sau varsaturii .

Mamica lui George este cu ajutorul Bunului Dumnezeu 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

MADUTZA eu sunt convinsa ca se va pozitiva si surecheck-ul...tot asa,ca tine, eu am vrut sa arunc primul meu test la gunoi in primul minut dar noroc ca am vazut cea de-a doua liniuta slabaOANAIASI felicitari ptr sarcina... cred ca avem acelasi DPN chiar daca la mine in listuta apare 22 sept,am gresit cand am anuntat si nu am vrut sa mai stresez fetele sa faca modificarea...vad ca si simptomele sunt asemanatoare, sanii cand ma dor cand nu de m-au innebunit de cap 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Salutare tuturor , cu burti mai mari si burti mai mici,

Vreau si eu in listuta!

UM : 19 dec
DPN: 25 sept

Pentru inceput vreau sa va urez tuturor sarcini usoare, sa dea Doamne Doamne sa va vedeti pruncii nascuti , sanatosi, vioi, frumosi, sa plangeti de fericire cand le vedeti fatzucile!

Eu duminica fac 6 saptamani, la 8 ma duc la al 2-lea eco pentru a vedea si embrionul. La 5 sapt s-a vazut doar saculetul embrionar. Nu mi-e rau , nu am greturi, sanii ma dor putin si doar cand isi amintesc, pot manca aproape orice si nici obosita nu ma simt inca. Am racit un pic dar deja trece (fara tuse si febra), fetele m-au incurajat deja ca nu e nici o problema.

Sper sa fie totul ok si sa ajungem cu bine la termen!

Va cu drag,

Oana
Eterna optimista!

Felicitari! sarcina usoara si bb sanatos!

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Si eu am avut dureri in jurul buricului luna asta, si sincera sa fiu, chiar credeam ca sunt deja . dar mi-a venit menstra si teste de sacina negative.
nu vreau sa descurajez pe nimeni, ci dimpotriva pe mine se pare ca ma amagesc in continuare, ca poate este inca bebe.
si acuma am dureri usoare de burtica si intepaturi la ovare. am simtit chiar si intepaturi la uter. sani usor durerosi--tot setul de simptome de sarcina. dar se pare ca le confund cu cele de la ovulatie.
am devenit paranoia .

viitoare cu ajutorul lui DUMNEZEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Felicitari -utelor noi venite pe odisee.
Madutzo, sigur e bebe!!!
am vazut si yo poza ta cu testul.
a treia oara deja
Sa ai sarcina cat mai usoara si la termen cu sanatos!

viitoare cu ajutorul lui DUMNEZEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna seara fetelor

Am fost si eu la eco.si avem 2,4 cm, activiate cardiaca, muguri ai membrelor si tot cei trebuie pentru aceasta varsta.

Azi am facut o perfuzie ca iar am avut stari de voma si nu am putut sa mananc si sa beau ceva.Mi-am cumparat bomboane si apoi le-am

Mi-a zis sa iau utrogestanul vaginal.Ce bine...ca si asa nu-l mai suportam

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 8+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

buna seara,
Sunt foarte suparata si nu stiu ce sa mai cred....povestea e cam asa: ultimul CM pe 26 decembrie , sapatamana asta am facut cateva teste de sarcina unde a aparut a adoua liniuta foarte pala, pe 26 ianuarie am zis ca a venit CM si m-am gandit ca asta a fost, un avort menstrual, iar in seara asta am facut la rugamintile sotului inca un test la care surpriza...a iesit a doua liniuta roz dar nu la fel de intensa ca si liniuta de control....sunt sau nu sunt insarcinata? Atunci ce poate insemna sangerarea......nu ma doare nimic..este sange rosu...Hm....poate fi extrauterina...? Offff....nu mai stiu ce sa cred si incotro sa o iau pana luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Va rog sa imi spuneti ce sa mai cred?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

claudia in primul rind o sa ti povestesc pe scurt despre o colega de a mea care a patit exact ca tine si acum peste 2 saptamini va naste o fetita. Ea nu avea semne ca ar fi gravida desi a ramas in iulie 2010 a aflta la sf lui septembrie numai la ecograf ca are un bebe in burtica, ea avea CM peste sarcina la fel ca tine, si la avut timp de 4 luni CM. BB se dezvolta normal numai ca avea acest CM. Asa ca eu cred ca situatia poate fi la fel numai ca spre deosebire de tine ea nu a facut nici un test de sarcina a conf doar la echo. Sfatul meu este sa mergi la medic si sa faci o echo ca sa se confirme sarcina. Daca era extrauterina aveai sa ai dureri mari pe oparte sau pe alta in dependenta pe ce trompa sa fixat. Si in cauna la sarcina extrauterina nu vine CM atit de repede e mai amagitor ca iti intirzie incep semne de gravida si pe la 5-6 saptamini se conf echografic.
Curaj si mergi la medic io zi ca e bb

Maria

9+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Buna dimineata fetelor,

Un weekend odihnitor si fara greturi va doresc!

Maria

9+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput