Puiuti de Sept-Oct 2011(4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Buna dimineata burticilor
Va invit la o cana de ceai din cozii de cirese.Cu miere e chiar bun

Mamica lui George este cu ajutorul Bunului Dumnezeu 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza_21 spune:

Buna dimineata burtici! Ati avut dreptate, sunt insarcinata! Am facut azi de dimi test surecheck si a iesit pozitiv.. Va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta, UM 29.12.2010, DPN 05.10.2011, si va atatsez mai jos poza cu testul pozitiv. Va multumesc din suflet pentru sustinere!
http://picasaweb.google.com/george.perisan/AlbumFaraTitlu#5567496327458211554

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madutza_21

Buna dimineata burtici! Ati avut dreptate, sunt insarcinata! Am facut azi de dimi test surecheck si a iesit pozitiv.. Va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta, UM 29.12.2010, DPN 05.10.2011, si va atatsez mai jos poza cu testul pozitiv. Va multumesc din suflet pentru sustinere!
http://picasaweb.google.com/george.perisan/AlbumFaraTitlu#5567496327458211554

Felicitariiiii
In testul cu caseta se vede bn a 2 liniuta.Bebe sanatos si la termen

Mamica lui George este cu ajutorul Bunului Dumnezeu 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Madutza ,ti-am zis io'...felicitari!Eu m-am trezit acum 2 ore cu niste greturi teribile...acum parca m-au mai lasat dar tot mi-e teama sa nu reapara...abia astept sa treaca primul trimestru cu greturi cu totAcum trebuie sa fug ca am programare la epilat...ma fac frumoasa ptr intalnirea cu bebele la eco 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Multumesc fetelor care mi au raspuns la intrebarea cu eco
Eu am facut eco la 6 sapt si 3 zile , embrion cu activitate cardiaca care avea 4 mm .Batai pe minut 112 .Mi a zis ca el corespunde de 6 sapt si 1 zi dar ca in rest este f bine .Ma asteptam sa fie putin mai mic pt ca eu n am avut ovulatia in ziua 14 cum calculeaza de fapt ecograful
Dar totusi la voi vad niste dimensiuni mult mai mari....
Mai sunt fete care au facut eco cam pe la varsta asta ca sa comparam ?

Dureri de burta mai are cineva ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

jade dureri de burta am eu...dar cateodata sunt puternice...nu stiu ce sa cred...cred k pana ajung sapt viitoare la dr innebunesc..mie frik sa nu pierd sarcina sau sa nu fie extrauterina

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Madutza felicitari, tocmai ma pregateam sa-ti spun ca nu exista test fals pozitiv.

Lary bea foarte multe lichide, ajuta la eliminarea depunerilor de pe tractul urinar. Si eu mai am probleme, e super nasol disconfortul. Asa ac ma inarmez cu multe ceaiuri calde sau apa si las vezica sa se umple bine si apoi urinez. De la cantitatea mare de urina cu jet puternic se elimina.

Claudia te sfatuiesc sa te duci cat mai repede la medic. Este adevarat ca sangerarile pot exista si peste sarcina dar nu sunt normale si reprezinta risc crescut. Nu mai sta sa faci scenarii si sa stai cu grija, mergi la doctor.

bujo mami de Filip si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu-24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Multumesc fetelor care mi au raspuns la intrebarea cu eco
Eu am facut eco la 6 sapt si 3 zile , embrion cu activitate cardiaca care avea 4 mm .Batai pe minut 112 .Mi a zis ca el corespunde de 6 sapt si 1 zi dar ca in rest este f bine .Ma asteptam sa fie putin mai mic pt ca eu n am avut ovulatia in ziua 14 cum calculeaza de fapt ecograful
Dar totusi la voi vad niste dimensiuni mult mai mari....
Mai sunt fete care au facut eco cam pe la varsta asta ca sa comparam ?

Dureri de burta mai are cineva ??

buna,
eu am fost pe 22 ian.la dr,si mia- zis k sarcina are 3 sapt si are 5,2 mm, dar nu mi-a zis nimic de nici o activitate cardiaca!!!!dar dupa calculele de la ultimul ciclu si data cand am avut contact sexual as fi fost la eco sapt trecuta in 5 sapt....si nu inteleg dc dr. a zis doar 3??????????si pt chestia asta mia dat beta hgc-ul de facut, ca sa vada daca este extrauterina sau nu.beta hgc-ul a iesit ok....deci eu oare in cate saptamani sunt....??tu ai zis k aveai 5 sapt si 4 mm si activitate cardiaca nu??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

felicitari tuturor!!! se pare ca ma alatur si eu (pentru a doua oara unui grup de gravidute)! inca nu am mers la medic .... sper sa-mi fac curaj saptamana viitoare. pana acum simptomele sunt clare , surecheck pozitiv .... dupa 2 ani de incercari, nu credeam ca se mai intampla
dupa calculele mele ... UM 25.12.2010, DPN 01.10.2011 si o groaza de emotii

mami de Annelies (30.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna seara burticilor si viitoarelor mamici.
va doresc cat mai multa sanatate si sarcina usoara. fara gretzuri si dureri de burtica
la voi la odisee o sa mai vina inca o "burticutza"
la noi la aspirante Ela82 este urmatoare norocoasa. iuupiiiii
s-o primiti cu caldura .
v-am pupat pe toate (asa m-am atasat si de voi)

sper sa va ajung si eu din urma

viitoare cu ajutorul lui DUMNEZEU

Mergi la inceput