Puiuti de Sept-Oct 2011(4)
Raspunsuri - Pagina 16
bujo spune:
Ralu la 3 sapt nici mcar nu s-ar vedea sarcina. Probabil ca s-a referit la varsta fatului, dar sarcina e de 5 sapt. Si nu are activitate cardiaca la 5 sapt. Abia pe la 6 jumate - 7 se observa activitatea cardiaca.
bujo mami de Filip si 9+
stefy13 spune:
Buna fetelor!
Ma alatur si eu voua. Datele mele
UM 12.12.2010
DPN 18.09.2011
Pot spune ca sunt o fericita deoarece am o sarcina usoara fara greturi si varsaturi ....si sper sa fie asa pana la 40s
+6
Madutza_21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elly_b felicitari tuturor!!! se pare ca ma alatur si eu (pentru a doua oara unui grup de gravidute)! inca nu am mers la medic .... sper sa-mi fac curaj saptamana viitoare. pana acum simptomele sunt clare , surecheck pozitiv .... dupa 2 ani de incercari, nu credeam ca se mai intampla dupa calculele mele ... UM 25.12.2010, DPN 01.10.2011 si o groaza de emotii mami de Annelies (30.06.2005) |
Buna! Bine ai venit! Vad ca avem sarcinile cam de aceeasi varsta, si noi tot dupa doi ani am primit vestea! Luni imi voi face si eu o programare la doctor, sper sa fie totul bine ca am tot felul de ganduri...Multa sanatate si sarcina usoara!
Vreau si eu o minune…
Madutza_21 spune:
citat din mesajul lui stefy13 Buna fetelor! Ma alatur si eu voua. Datele mele UM 12.12.2010 DPN 18.11.2011 Pot spune ca sunt o fericita deoarece am o sarcina usoara fara greturi si varsaturi ....si sper sa fie asa pana la 40s +6 |
Felicitari! Sarcina usoara si multa sanatate! Nu cumva ai DPN-ul pe 18.09? Sa ma corecteze fetele daca gresesc..
Vreau si eu o minune…
magddalena spune:
Buna seara la toate gravidutele ce ati mai facut?Eu nu prea bine am in continuare intepaturi jos la ovare cand mai tare cand mai putin si ma cam sperii nu stiu ce sa fac ca parca sunt dureri ca la ciclu.Sper sa fie pt ca se mareste uterul cum mi-a fost zis mai sus voi aveti tot asa dureri/intepaturi?Mie imi e fff frica incerc sa stau linistita dar e cam greu.O seara una si o duminica placuta
Madutza_21 spune:
Offf..Doamne.. Te inteleg perfect, sa stii ca si mie imi trec toate prostiile prin cap, dar nu e bine! Trebuie sa gandim pozitiv, pentru ca si asta il afecteaza pe bebe
Si eu mai am din cand in cand dureri de burta si spate, asa cam ca inainte sa-mi vina ciclul si intepaturi pe ici pe colo, dar din cate am inteles e normal..Hai, curaj si optimism!
+4
ralu-24 spune:
citat din mesajul lui bujo Ralu la 3 sapt nici mcar nu s-ar vedea sarcina. Probabil ca s-a referit la varsta fatului, dar sarcina e de 5 sapt. Si nu are activitate cardiaca la 5 sapt. Abia pe la 6 jumate - 7 se observa activitatea cardiaca. bujo mami de Filip si 9+ |
bujo,buna si scuze,dar sunt la prima legatura cu sarcina si nu prea stiu. nu inteleg ----varsta fatului nu e tot una cu sarcina??????????cum adica fatau are 3 sapt si sarcina 5?????pls lamurestema ca la copii ms din suflet
ralu-24 spune:
si mai am o problema:imi este greata si ma abtin sa nu dau la bobocei intrebarea mea este sa ma abtin sau nu cum este mai bine???si am inceput sa imi fie teama....offffffffff de tot ce inseamna nastere...am mai citi niste articole prin rev de bebei de la o prietena cei drept mai vechi....si ma cam inspaimant de anestezie, de incizia pe care ti-o face medicul (nu stiu cum se numeste exact)daca nu ai dilatatie...etc.nu are rost sa va sperii si pe voi...eu sunt mai panicoasa....aaaaa si azi am tras o portie de plans ca ma gandesc ca o sa ma fac cat o vaca,deja am luat vre-o 2 kg offfffffffffva pup si multumesc ca sunteti alaturi de mine
DenyAnd spune:
Ralu, indraznesc yo sa-ti lamuresc cu varsta sarcinii si a fatului.
dupa UM(ultima menstruatie) se numara ca atare sarcina.(adica 5saptamani la tine, daca nu ma gresesc)
dar varsta de 3 saptamani vine de la faptul ca de la UCM scoti 2saptamani, ca atunci are loc ovulatia si tot cam atuncea are loc si fecundarea si tot cam de atuncea se calculeaza si varsta fatului.
ovulatia are loc la 14zile de la UCM, la un ciclu de 28 de zile. asta e standartul.
dar fiecare organism in parte "lucreaza" diferit. la cineva poate sa fie mai devreme ovulatia, la altcineva mai tarziu.
mai pe scurt, varsta fatului se calculeaza cam cand sa fecundat el(adica ovulul femeii sa intalnit cu spermatozoidul barbatului).
sper ca am fost cat se poate de clara .
daca fetele sunt de alta parere sau sa mai adauge, nu ma supar
viitoare cu ajutorul lui DUMNEZEU
ralu-24 spune:
citat din mesajul lui DenyAnd Ralu, indraznesc yo sa-ti lamuresc cu varsta sarcinii si a fatului. dupa UCM(ultimul ciclu menstrual) se numara ca atare sarcina.(adica 5saptamani la tine, daca nu ma gresesc) dar varsta de 3 saptamani vine de la faptul ca de la UCM scoti 2saptamani, ca atunci are loc ovulatia si tot cam atuncea are loc si fecundarea si tot cam de atuncea se calculeaza si varsta fatului. ovulatia are loc la 14zile de la UCM, la un ciclu de 28 de zile. asta e standartul. dar fiecare organism in parte "lucreaza" diferit. la cineva poate sa fie mai devreme ovulatia, la altcineva mai tarziu. mai pe scurt, varsta fatului se calculeaza cam cand sa fecundat el(adica ovulul femeii sa intalnit cu spermatozoidul barbatului). sper ca am fost cat se poate de clara . daca fetele sunt de alta parere sau sa mai adauge, nu ma supar viitoare cu ajutorul lui DUMNEZEU |
multumesc multtttttttttt de tot pentru informatie.deci sa inteleg ca eu de la UM sunt -in 6 sapt adica din 15 dec si ca bebe are acum circa 4 sapt nu???