Puiuti de Sept-Oct 2011(4)
Raspunsuri - Pagina 17
DenyAnd spune:
Ralu, prea mult te stresezi din cauza zvonurilor.
tie iti faci mai rau, mai ales la bebe.
stai linistita si bucura-te de fiecare clipa.
in legatura cu greturile, de la fete am inteles ca daca poti sa te abtii, fa-o. ca altele vomita tot ce beau si mananca si apoi slabesc rau de tot si ajung la perfuzie.
nu vreau sa te sperii, te sfatuiesc sa citesti capitole in urma la acest topic, ca acolo fetele au dat sfaturi, ponturi cum sa mai domolesti greata si sa nu mai vomiti asa de des.
sarcina cat mai usoara si la termen cu sanatos!
viitoare cu ajutorul lui DUMNEZEU
DenyAnd spune:
da, de la UM al tau 15 dec. esti in 6 saptamani si 3zile. dar cat are fatul, nu pot sa-ti zic sigur, pt ca nu stiu cand a avut loc ovulatia la tine. dupa standart, ma gandesc yo, fatul treb sa aiba 4 saptamani.
dar vezi ca la eco ti-a zis ca are 3saptamani.
inseamna ca ai avut ovulatia mai devreme. (pardon, ovulatia sa fi fost mai tarziu)
cate zile are ciclul tau, ca de obicei?
ralu-24 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd da, de la UCM al tau 15 dec. esti in 6 saptamani si 3zile. dar cat are fatul, nu pot sa-ti zic sigur, pt ca nu stiu cand a avut loc ovulatia la tine. dupa standart, ma gandesc yo, fatul treb sa aiba 4 saptamani. dar vezi ca la eco ti-a zis ca are 3saptamani. inseamna ca ai avut ovulatia mai devreme. cate zile are ciclul tau, ca de obicei? viitoare cu ajutorul lui DUMNEZEU |
deci um-15 dec, ciclu tine 29 de zile,iar contact sexual am avut pe 30 stiu sigur 100 k imi notez multumesc
ralu-24 spune:
citat din mesajul lui DenyAnd Ralu, prea mult te stresezi din cauza zvonurilor. tie iti faci mai rau, mai ales la bebe. stai linistita si bucura-te de fiecare clipa. in legatura cu greturile, de la fete am inteles ca daca poti sa te abtii, fa-o. ca altele vomita tot ce beau si mananca si apoi slabesc rau de tot si ajung la perfuzie. nu vreau sa te sperii, te sfatuiesc sa citesti capitole in urma la acest topic, ca acolo fetele au dat sfaturi, ponturi cum sa mai domolesti greata si sa nu mai vomiti asa de des. sarcina cat mai usoara si la termen cu sanatos! viitoare cu ajutorul lui DUMNEZEU |
multumesc frumos pentru sfaturi
DenyAnd spune:
29 de zile e un ciclul normal. daca numeri de la 15dec--14zile, face ca pe 29dec a avut loc ovulatia la tine (eu ma dau cu presupusul. nu se stie care a fost realitatea in interiorul tau).
si pe 30dec, contactul. sa zicem ca undeva 30-31dec a avul loc fecundarea si de-acolo si varsta fatului. so, 4saptamani varsta fatului. dar dupa UCM ai 6 saptamani. sarcina ta are 6 saptamani si 3zile. si la semnatura, daca nici asta nu stii cum sa faci, pui in paranteze patrate cuvantul gravi, sau gravired si alaturi, in afara parantezei patrate pui 6+
asta e parerea mea..
nustiu ce zic fetele, care sunt deja mamici
sper ca nu calculez si eu gresit
DenyAnd spune:
Ralu, sau fetelor, cum faceti ca cand da-ti un raspuns la un mesaj, sa apara si mesajul cela la care vreti sa-i dati raspuns?
ca apare in prima parte cu "citat:" si mai jos mesajul vechi.
eu habar nu am cum se face si ma tot chinui sa fac "copy" mesajul si il mut cu mouseul acolo unde scriu raspuns.
iaca la asa ceva vad ca nu ma pricep inca.
multumesc anticipat
elly_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Madutza_21
Buna! Bine ai venit! Vad ca avem sarcinile cam de aceeasi varsta, si noi tot dupa doi ani am primit vestea! Luni imi voi face si eu o programare la doctor, sper sa fie totul bine ca am tot felul de ganduri...Multa sanatate si sarcina usoara! Vreau si eu o minune… |
multumesc madutza. asemenea si tie. iti tin pumnii la medic. sa dea dumnezeu sa fiti bine amandoi
denyand ai calculat corect nu cred ca e nevoie de adaugiri. in ceea ce priveste raspunsul la un mesaj anume .... deasupra oricarui mesaj ai o bara cu data si ora postarii si mai multe icon-uri. ultimul icon, daca te duci cu mouse-ul pe el, este "reply with quote". sper sa nu ma insel ca in momentul in care scriu nu imi apare si bara
mami de Annelies (30.06.2005)
elly_b spune:
citat din mesajul lui ralu-24 si mai am o problema:imi este greata si ma abtin sa nu dau la bobocei intrebarea mea este sa ma abtin sau nu cum este mai bine???si am inceput sa imi fie teama....offffffffff de tot ce inseamna nastere...am mai citi niste articole prin rev de bebei de la o prietena cei drept mai vechi....si ma cam inspaimant de anestezie, de incizia pe care ti-o face medicul (nu stiu cum se numeste exact)daca nu ai dilatatie...etc.nu are rost sa va sperii si pe voi...eu sunt mai panicoasa....aaaaa si azi am tras o portie de plans ca ma gandesc ca o sa ma fac cat o vaca,deja am luat vre-o 2 kg offfffffffffva pup si multumesc ca sunteti alaturi de mine |
ralu ... din proprie experienta (prima sarcina a fost "culmea" sarcinii toxice; am luat 40 kg desi am varsat de 5 ori pe zi pana in ziua in care am nascut)as spune sa nu te abtii. "dupa" te mai linistesti. iar cu o hidratare corecta n-ar trebui sa ai probleme. dar cel mai bine intrebi medicul.
si ai mare grija la alimentatie. nu vreau sa te sperii dar 2 kg e mult in 5 sapt. indiferent de ce ti-e pofta, gusta, nu manca. probabil singurele momente cand nu ti-e greata sunt alea cand rontai ceva. incearca tic tacuri, dropsuri fara calorii etc si evita tot e acidulat. incearca cate un fruct sa vezi care te calmeaza putin. trebuie sa stii ca portocalele cresc aciditatea. sa nu te mire daca mai rau iti fac.
incearca masline (naturale, nu umflate si colorate artificial) cu putina lamaie stoarsa.
si fiind prima sarcina o sa ai un milion de intrebari, e posibil ca articolele sau raspunsurile celorlalte gravidute sa nu te "satisfaca". fa-ti un caietel. cum iti trece ceva prin cap noteaza. si ia-l cu tine la intalnirile cu medicul. asa nu o sa uiti niciodata nimic.
sarcina usoara si bb sanatos!
mami de Annelies (30.06.2005)
DenyAnd spune:
uhuuuu, ce de-a mesaje la quote mi-a iesit
multumesc pt raspuns elly_b.
cascata de mine
ce era asa de greu de priceput unde e icon-ul ala
eu am apasat pe toate icon-rile de la bara aia cu ora, iaca numai pe ala cu "quote" nu l-am probat.
in fine, in sfarsit am rezolvat-o si pe asta
multumesc inca odata elly.
scuzati de offtopic
Madutza_21 spune:
Ce faceti fetelor? Dormitati prin patuturile voastre calde si moi, in timp ce eu n-am cu cine povesti... Nu stiu de ce ma tot trezesc asa de dimineata, dar cu siguranta e enervant, mai ales ca nu prea am ce face!
Cine vine la un ceiut si o poveste?
+4