Puiuti de Sept-Oct 2011(4)
Raspunsuri - Pagina 8
arcenciel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluca050
Eu nu mai suport mirosul de cafea, mai ales dimineta... Insa am tensiunea asa mica ca ma ia cu ameteala... Pe la 9.30 reusesc insa sa beau o cafea la birous si mi-e mai bine... Inainte beam cafea dupa masa si una pe la 5-6 seara. Cum insa mirosul ma dezgusat acum, nu mai beau... dar mi-e somn... In seara asta ma duc la gimnastica... saptamana trecuta mi-era asa greata ca nu imi ardea de nimic. Doar ca nu am voie sa sar... pentru moment nu mi-a fost interzisa. Eu beau in fiecare zi cate o ceasca mica de cafea dimineata. Am tensiunea foarte mica si ma doare capul daca nu beau cafea. Nu cred ca face rau putina cafea atata timp cat nu se face exces.La sala nu merg pentru ca sincer nu am timp de asa ceva iar dupa serviciu mi se face un somn.........incat nu vad decat patul |
7
andr@ spune:
buna fetele; nelia, bujo multumim de sfaturi contra varsaturilor; nu mai stiu exact cine zicea de apa, dar azi mi-am impus sa beau ca doar nu o sa mor, si credeti-ma m-am simtit vizibil mai bine; am avut perioade cand imi venea sa cad jos din picioare dar mare parte din zi m-am simtit bine; oare sa fie de la apa? nu stiu cine zicea cu iesitul la aer, asa fac si eu, si incerc sa-mi autoimpun ca nu trebuie sa vomit; pana acum am reusit; va pup si sa auzim de bine
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
7+
Lali_mete spune:
Buna burtici frumoase ! arenciel,uliiasi si maria26 sunteti in listuta [pup ] ,sa verificati daca e bine .
Andr@ da,de la deshidratare simteai ca pici. Incearca orice lichid care crezi ca ti-ar sta in stomac. La prima sarcina eu am baut multa apa minerala si mirinda,acum sa nu le vad,iar apa plata mi-a facut rau si atunci si acum. Singura licoare ce sta in stomacul meu e ceaiul acum,sper sa ma tina.
Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 7+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
andr@ spune:
si ce ceai bei lali? nu stiu daca v-am zis, dar mi-e o farmacista mi-a zis sa evit toate ceaiurile
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
7+
magddalena spune:
buna seara la toate burticile!ULIIASI mie imi place laptele ff mult dimineata daca nu mananc cu biscuiti sunt lesinata toata ziua si branza dimineata sau iaurt nu prea imi place oricum cred ca am crampe ori ca mananc prea fierbinte oti prea repede ca sunt flamangioasa dimineata ori amandoua.Voi ce mai mancati ingeneral?Ssu ce nu mancati in perioada asta?pupici la burtici
camady spune:
Buna seara fetelor. Am fost la medic . Totul e ok. Am vazut inimioara, piciorusele, manutele, capul, placenta. Doctorul mi-a dat ok si ptr deplasarea de maine. Sunt o norocoasa ca nu am simptome de graviduta.........in schimb mananc de rup. V-am mai intrebat parca. Cate kg ati luat pana acum ( asta daca ati luat) . Ma gandesc ca cele care varsa, slabesc. In rest va pup si Lali sa ai grija de fete cu listuta. Pana sambata nu mai pot intra pe site. Sa aud numai vesti bune cand intru. Pana atunci sa-mi tineti pumnii ca merg la o evaluare profesionala.
7+ si mami de Razvan 7 anisori
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andr@ si ce ceai bei lali? nu stiu daca v-am zis, dar mi-e o farmacista mi-a zis sa evit toate ceaiurile SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC 7+ |
Unul de la Ekoland,solubil,de multe fructe. Sunt multe plante interzise,multe care se consuma cu moderatie,dar si plante indicate. Sincera sa fiu mie nu imi vine sa intreb nimic la farmacie,ma duc,cumpar ce cred si "la revedere" fara explicatii prea multe. Intotdeauna vor fi farmaciste care spun ca "daca bei ceai de tei in sarcina,si e baiat,il condamni la impotenta" ,si multe altele. Depinde de noi sa gasim echilibrul in toate. Acum ce sa zic,eu evit ceaiul de menta pentru ca sunt o constipata de fel,si in sarcina este si mai mare riscul de constipatie,ceaiul de musetel nu imi place simplu. Imi fac si ceai in casa,din musetel,salcam ,foarte utina menta ,chimion,si cam ce mai gasesc prin dulapul cu "ierburi" ,dar cate putin din toate,si ceaiul mult diluat,doar cat sa nu aiba gust de apa .
uite aici un articol de pe deesprecopii legat de ceaiuri : www.desprecopii.com/info.asp?id=637" target="_blank">ceiuri interzise in sarcina.
Un alt articol interesant http://www. einformatii.ro/stire/actualitate/6/24712/exista-560-de-plante-care-pot-provoca-avort-sau-complicatii-in-sarcina-/0/ ( dupa www eliminati spatiul ) ,
Sper ca iti sunt utile info .
Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 7+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
camady spune:
Am completat listuta. Si annare si magddalena sunteti oficial in listuta. Lali te rog sa completezi si zilele de nastere ale fetelor. Eu am completat ce am gasit. Am vazut ca Arcenciel nu ne-a dat data nasterii. Ca si statistica nu avem nicio fata nascuta in aprilie si am vazut ca sunt multe in decembrie.
camady spune:
Fetelor acum am vazut ca azi e ziua lui Lary. La multi ani, sa fii sanatoasa, sarcina usoara si bebel sanatos.