Puiuti de Sept-Oct 2011(4)
Raspunsuri - Pagina 7
joana2672001 spune:
ANNARE Am pasat deja atributia de schimbare nisip din prima zi in care am aflat de sarcina, asa ca eu chiar sper sa nu fie nevoie sa o dau.
pt greturi un tips sper folositor: in fiecare dimineata o cana cu apa calduta amestecata cu sucul din jumatate de lamaie. Cica face minuni si are si ff multa vitamina C.
5+
racheel spune:
Fetelor multumesc pentru sfaturi.Cred ca o s-o duc asa mananc -vomit, mananc-vomit, pastile eu nu pot sa mai iau pe cale orala.Acum iau utrogestanul dar o s-o intreb pe doctora daca pot sa-l iau vaginal.
Azi am mancat 4 felii de paine prajita si 4 biscuiti si nu am .O mai duc asa pana vineri.
-ici si sarcina fara greturi va doresc.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 8+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!
maria26 spune:
multumesc mult pentru primire
ucm este 13 dec 2010 , data nasterii 09.10.1981 . varsta sarcinii este 5 saptamani si o zi si dpn 27.09.2011
multumesc pentru explicatii.. voi incerca sa adaug si semnatura :)
bujo spune:
Salutare fetele, noi suntem bine.
Mie medicul mi-a zis asa:
Nu conteaza acum ce mancati, bebe isi ia tot ce-i trebuie, asa ca incercati ce simtiti ca sta in stomac. Cel mai important este sa beti lichide pt ca dezhidratarea face ca greturile sa fie si mai greu suportabile.
Daca varsati la fiecare masa si nu reusiti sa tineti nimic in stomac, anuntati medicul, s-ar putea sa fie nevoie de o perfuzie.
Medicamente contra greturilor nu sunt, metoclopramidul este destul de controversat. Mie a refuzat un medic sa mi-l prescrie cand aveam o toxiinfectie alimentara. A zis ca da efecte adverse, va dati seama ca in sarcina nici atat nu-l folosesc.
Torch-ul se face in primul trimestru dar nu are o data anume. Se repeta apoi la sf sarcinii daca nu aveti anticorpi dezvoltati. Costa cam 300 lei, depinde de laborator.
Dublu si triplu test nu stiu cat costa dar se fac cam la sf trim intai.
Si eu ma lupt cu greata, desi e mult mai bine ca la primul copil. Ma ajuta sa beau apa minerala si sa mananc mereu la timp ca sa nu apuc sa simt senzatia de foame.
bujo mami de Filip si 9+
lavi02 spune:
Contra varsaturilor, incercati sa mancati ceva inainte sa va dati jos din pat: pregatiti-va pe noptiera niste biscuiti/fulgi de porumb inca de cu seara.
Eu cand imi venea sa vars ma duceam la geam, respiram aer rece si ma autosugestionam ca n-am sa vars, ma gandeam la altceva. La cat e de frumos afara, etc. Am reusit sa nu vars deloc in cele 2 sarcini desi am avut greturi rau de tot.
uliiasi spune:
Buna, fetele!
Am culcat juniorul si vad ca ati avut activitate azi, nu gluma, ce bine e sa ai mult de citit...
magddalena, foarte bine ca ai luat acid folic, si la mine asta a fost primul lucru pe care l-am facut cand am vazut testul pozitiv. De ce papi lapte daca nu-l tolerezi? Incearca iaurturi, branza, etc.
Va spun si datele mele: DN 01.02.1981, UM 05.11.2010(eu sunt foarte dereglata cu ciclul, ovulatia a fost la o luna dupa ciclu, aiurea rau, teoretic trebuia UM sa fie la sfarsitul lui decembrie, dar a zis pass...), DPN nu stiu inca, dar dupa calculele mele ar fi 9.09.2011. Aflu mai multe saptamana viitoare.
Multumesc mult.
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
maria26 spune:
voi faceti analizele contra cost? toxoplasmoza, triplu test etc..? eu la prima sarcina nu le-am facut si a fost totul ok..
5+ si mami de Andy 2+
racheel spune:
maria contracost se fac, nu cred ca sunt compensate sau gratuite.
Fetelor ave, voie sa bem apa minerala?Eu pe ceas plata nu o mai suport.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 8+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!
maria26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel maria contracost se fac, nu cred ca sunt compensate sau gratuite. Fetelor ave, voie sa bem apa minerala?Eu pe ceas plata nu o mai suport. Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 8+ cu . Doamne, ajuta-ne in continuare! |
stiu ca sunt contracost si costa destul de multicel pentru bugetul meu... sincera sa fiu, nu stiu cum sa-i spun dr ca situatia financiara nu ma ajuta sa le fac :(
5+ si mami de Andy 2 ani +
arcenciel spune:
Buna ziua la toata lumea...
Iata-ma din nou pe DC... dupa ceva ani de cand a venit pe lume minunea mea, Lucas, si un an de asteptare...
Va citesc de cateva saptamani, dar abia azi mi-am luat inima in dinti si strig:
UM: 30.11.2010, DPM: in jur de 07.09.2011
Mi-a fost cam rau in ultimele doua saptamani. La ultima sarcina n-am avut atatea greturi si crampe.
Pe langa asta, mai toate mirosurile ma derajeaza, iar gandul la mancare imi da greturi... Am inceput sa iau niste pastile homeopate, in primele zile nici un efect, de doua zile, parca, parca mi-e mai bine. O fii efect placebo, nu stiu.
Am facut analizele de sange, iar acum doua saptamani am vazut minunea la ecografie: 3,9 mm...
7