Puiuti de Sept-Oct 2011(4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Hey gravidutelor? Cum va simtiti in acesta dimineata?:* Eu sunt oki, nu ma plang inca :). Azi dimineata am fost sa mi fac o analiza de toxoplasmoza, am pisica acasa pe care sincer nu as vrea sa o dau, si as vrea sa stiu rezultatul pana ajung la medic. Voi aveti vreuna pisicuta? ce faceti cu ea?

@ Marilena UM 22.12 si data nasterii 26.12.1984

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetelor. In primul rand vreau sa felicit noile mamici care ni s-au alaturat. Apoi le rog sa scrie datele ptr lista, ptr ca-mi va fi f. greu apoi sa ma intorc si sa va trec pe fiecare. Daca reusiti sa va faceti si semnatura jos ar fi ideal. In felul asta putem sa povestim fiecare ce simptome am avut la un nr de saptamani.
Eu zic ca e bine sa luam acid folic. Azi merg si eu la dr. sa vad ce-mi spune, daca-mi da ok sa plec in deplasare cu serviciul.
In rest nici eu n-am nicio simptoma. Doar mananc mult si as dormi mult(ceea ce nu reusesc)...........a aaaa si urinez noaptea de 2 ori, ceea ce ma dispera ca adorm greu iar.

7+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

buna fetele; lipsa acestor zile se datoreaza faptului ca nu mai potttt; am descoperit cum e sa vomiti mai nou, si sunt ff speriata; toata ziua stau in pat, singurica acasa pana tarziu seara cand vine sotul de la servici, si stau ff incordata; racheel draguta te inteleg perfect, nici eu nu pot manca mai nimic, si ma cam deranjeaza stomacul de la medicamentele ce le iau; nu pot sa te ajut cu nici un sfat, decat incearca sa stai cat mai mult in pat, culcata; problema mare la mine e ca nu beau apa, daca beau jumate de litru pe zi e mult; offffff oare cat o sa mai dureze asa?

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

bun venit noilor mamici sarcini usoare si lipsite de neplaceri

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr@

bun venit noilor mamici sarcini usoare si lipsite de neplaceri

7+

Buna...eu la a doua sarcina am luat in fiecare zi vitamina b6.am fost un alt om.Mancam si beam normal,doar ca fortat.de exemplu,de dimi ma trezeam,langa pat fortat bagam vreo 3 biscuiti,ma ridicam,luam vit b6,apoi asteptam vreo 5 minute in stare sezanda pe canapea,apoi dupa ce sintomele se mai diminuau,fortat mancam ceva care si ramanea acolo.eu pentru o viitoare sarcina pe asta ma bazez,si pe metroclopramide care cica e interzis in sarcina,dar totusi se da la dureri fr mari de stomac cauzate de voma,si nu numai.DUpa ce se calmeaza greata un pic,neaparat sa mananci,doar asa vei putea sa scapi de greata,mancand,si apoi sa nu schimbi pozitia,chiar daca te pui in pat,sa stai ridicata pe cateva perne,sper sa iti fii fost de folos...

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

joana eu am doua pisicute...si nici eu nu vrau sa le dau afara...dar am inteles k atata timp cat nu avem de a face cu schimbarea nispiului nu e nici o problema

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

magda eu sunt de 4 ani aici in italia
fetele ultima mea menstra a fost pe data de 26.12.2010, iar data nasterii este 05.12.1982....si cand o sa merg la doctor o sa va spun cand o sa nasc(dar dupa calculele mele o sa feie .2.10.2011)

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

Buna multumesc pentru incurajari sper sa fie asa de data asta uite datele mele:data nasterii 01.03.1986 si UM 21.12.2010 DPN-ul nu il stiu inca nu am ajuns la doctor prin februarie pe 10 pot sa ma duc atunci fac 7 saptamani sper ca am scris corect pup pe toate

Mergi la inceput

ANNARE eu de 6 lungi ani!!!!!!!!!!!!! dupa calculele mele data nasterii e pe 29.09.2011 Cum fac sa imi scriu si eu saptamanile ca nu reusesc

Mergi la inceput

+5 gata am descoperit(scuzati sunt cam grea de cap)

Mergi la inceput