Puiuti de Sept-Oct 2011(4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magddalena

buna dimineata la burtici cum va mai simtiti azi?Eu am niste crampe la stomac probabil de la lapte ca mananc mereu dimineata nu prea il tolereaza stomacul meu.Eu am inceput sa iau acid folic chiar daca inca nu am ajuns la doctor sper sa fie ok,voi ce ziceti?Am facut bine?ce simptome mai aveti?ca eu sincer nu simt mai nimic doar merg la baie mai des si nu prea ma omor cu mancatul in rest nimic!!va pup o zi buna

e foarte bine ca iei acid folic.. este recomandat chiar cu o luna inainte de a ramane insarcinata.. o pastila de 5 mg pe zi. eu am fost ieri la dr si mi-a dat sa iau utrogestan si vitamine elevit si sa continui cu acidul folic..

maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

va doresc o sarcina usoara...Petru are deja 4 luni dar la odisee a fost minunat

daca are nevoie cineva de o rochita de mireasa care sa ascunda burtica ...am pus in bazar...eu m-am casatorit cand eram insarcinata in 4 luni, rochita am purtat-o cand am botezat copilul si am facut si cununia religioasa...este superba si se aseaza f bine http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=15675

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

neata fetele....la mine nimic nou...adiva vreau sa spun k n am nici un simptom de sarcina...doar sanii ma dor...greturi.ameteli,varsaturi nimic.....magda u unde esti in italia?

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimineata fetelor

Poate ma ajutati si pe mine umpic, pana ajung eu la doctor vineri daca rezist pana atunci.

Tot ce mananc si beau vomit.Ieri am vomi8tat de 4 ori.Si paine goala daca mananc vomit.Ce sa fac?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 8+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

Sunt din Arezzo.De cand esti aici?Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Buna dimineata fetelor

Poate ma ajutati si pe mine umpic, pana ajung eu la doctor vineri daca rezist pana atunci.

Tot ce mananc si beau vomit.Ieri am vomi8tat de 4 ori.Si paine goala daca mananc vomit.Ce sa fac?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 8+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

mie mi-a recomandat medicul metroclopramid pentru senzatii de voma, desi nu am.. dar a zis sa-l am in casa.. si nospa pentru dureri... s-ar putea sa-l vomiti si pe ala daca il iei...din pacate multe gravidutze patesc ca tine, dar perioada asta trece repede :)
multa sanatate!

maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

racheel, eu cand am fost la dr, mi-a spus ca pot lua metroclopramid,care este pt greturi si toate cele, cam 2 pe zi,la nevoie..poti incerca macar, rau nu face la bebe clar

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui marryan

Buna mamici,

CE ami faceti cum va simtiti? Eu cu greturile astea nu mai pricep pe ce traiesc, aer sau apa

Bun venit mamicilor noi, vai ce ma bucur ca au inceput sa vine la noi in fiecare zi cite o mamica noua, va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi la termen. Va asteptam sa ne povestiti mai multe despre voi

Referitor cum sa apara semnul de graviduta, deci:
mergeti la
1.profil personal
2.edideata profil....dupa care o sa ceara parola
3.faceti scoll in jos pina unde gasit "Optiuni+"
3.deschideti
4.acolo este optiune semnatura si puneti in paranteze patrate numarul saptaminilor si +

sper ca am fost un pik clara

Maria

8+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Maria

8+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza !!!
Racheel din pacate nu prea ajuta nimic. Eu am incercat coculine ( antiemetic homeopatic) ,si-a facut efectul o zi-doua,apoi nexam, metroclopramid unii spun ca e contraindicat,altii nu,eu am mai luat si sepia ch15 ,nux vomica ch9 si ipeca ch9 ( tot homeopatice),cand am vazut ca nici coculine-ul nu merge. Astea din urma au dat rezultate tot 2-3 zile. Am inceput de alaltaieri sa beau ceai de fructe solubil( stiu ca nu e foarte sanatos) ,si asta imi ramane in stomac.Am reusit sa beau 1.5 litri de lichid ieri. Sper ca asta sa tine. A,si in ceaiul solubil pun si putin ghimbir,dar putin,ca nici asta nu e bun in cantitati mari,dar in cantitate mica ajuta. Totul este sa incerci saa te hidratezi. Pe cat posibil sa bei ceva,orice ,numai sa nu fie stomacul gol,ca e mai rau. Ajungi ca mine la urgenta . Mie mi-a fost recomandat sa ies din casa,sa ies la aer.

Joana2672001 ,annare,cfalina ,magddalena niste date sa va trecem in listuta? Ultima menstruatie,data nasterii? Si dupa,completam si cu DPN.
Magddalenama ca de data asta sa fie bine,si in toamna sa iti tii puiul sanatos in brate .
Maria26 ,ne dai si un UCM ,si data ta de nastere,sa te trecem in listuta ?
Camady te asteptam cu drag sa te intorci.

Stiu ca am promis cu vre-o doua capitole in urma sa ajut la listuta,la prima pagina,si nu m-am tinut de cuvant,ca nu m-am simtit in regula,dar de acum sunt pe baricade .

Va pup pe toate!!

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 7+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

maria26 bine ai venit, sarcina usoara si un bebe sanatos
mai sus am facut reply la mesajul meu cum poti pune semnatura de graviduta la mesaj.

racheel dece nu cauti la farmacie produs homeopatic nuxvomica pentru greturi e fr bun. si eu am inceput azi dimineata sa si medicul mia spus sa beau o cafea ca am tensiunea mica si sa stau culcata.

abia pe 4 februarie ne vede medicul pina atunci rabd orice.

Maria

8+

Mergi la inceput