Puiuti de Sept-Oct 2011(4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Marryan am incercat . Eu nu pot deschide nici linkul. Cred ca e o defectiune acum. Rezolvam noi si cu parola. O sa ne mai ajute Paula de la aspirante.
Cat despre mamici ............ma bucur ca suntem tot mai multe. Cand o sa aveti datele complete va rog sa le scrieti si daca e vreo fata care a facut asta o sa va rog sa ma atentionati. Pentru ca o sa plec de joi de acasa ( cu serviciul) n-o sa mai intru.O sa-mi fie dor de voi.
Marryan ai PM.

7+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

mersic camady si noua o sa ne fie tare dor de tine
sa ai grija de tine in perioada asta, si sa nu faci prea mari solicitari, eforturi etc.

Bun venit noilor mamici ma bucur nespus de mult ca se adauga si mai multe deci clar devenim o gasca de mamici cu bobcei si bobocele in burtici

P.S. camady ai PM.

Maria

8+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui marryan

mersic camady si noua o sa ne fie tare dor de tine
sa ai grija de tine in perioada asta, si sa nu faci prea mari solicitari, eforturi etc.

Bun venit noilor mamici ma bucur nespus de mult ca se adauga si mai multe deci clar devenim o gasca de mamici cu bobcei si bobocele in burtici

P.S. camady ai PM.

Maria

Si tu ai PM.
Scuze fetelor sa nu credeti ca e vreun mare secret intre noi.

8+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

7+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Salutare, viitoare mamici!
Ma alatur voua cu o intrebare: mai beti cafea? Ati primit recomandare de la doctor/ita sa nu mai beti cafea? Mergeti la sala? Cam astea sunt principalele mele probleme, in rest, sper sa trecem cu bine de primele trei luni :)

Multa sanatate, fara greturi, somnolente si pofte exagerate de mancare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex2011

Ma alatur voua cu o intrebare: mai beti cafea? Ati primit recomandare de la doctor/ita sa nu mai beti cafea? Mergeti la sala? Cam astea sunt principalele mele probleme, in rest, sper sa trecem cu bine de primele trei luni :)

Eu beau in fiecare zi cate o ceasca mica de cafea dimineata. Am tensiunea foarte mica si ma doare capul daca nu beau cafea. Nu cred ca face rau putina cafea atata timp cat nu se face exces.La sala nu merg pentru ca sincer nu am timp de asa ceva iar dupa serviciu mi se face un somn.........incat nu vad decat patul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

neatza burtici
sunt si eu o viitoare mamica de septembrie 2011, mai precis 27 septembrie. ieri am facut primul eco si sarcina are 5 saptamani si o zi :)
ma alatur si eu voua :)

maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluca050

Citat:
citat din mesajul lui Alex2011

Eu beau in fiecare zi cate o ceasca mica de cafea dimineata. Am tensiunea foarte mica si ma doare capul daca nu beau cafea. Nu cred ca face rau putina cafea atata timp cat nu se face exces.La sala nu merg pentru ca sincer nu am timp de asa ceva iar dupa serviciu mi se face un somn.........incat nu vad decat patul

si eu beau in fiecare zi cate o cescutza de cafea.. am tensiunea mica si nu pot renunta la ea... din fericire eu nu am nimic in afara de o simpla raceala.. sunt la a doua sarcina, sper sa fie si de data asta la fel de usor..

maria

Mergi la inceput

intrebare: cum fac sa adaug ceva la semnatura? multumesc!

maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata, burtici!
Am intrat sa va salut putin, ca la noi noutati nu prea. Simptome ioc, ecografia o am saptamana viitoare, sa vedem ce apare acolo.
Alex2011, si eu beau in fiecare dimineata cate o cafea, si eu tensiunea f mica asa ca nu-i problema. Sportul in primul trimestru de sarcina nu este recomadat! (acum depinde de ce sport vorbesti ca daca e...sah , nu-i problema)
Chiar cand te duci la sala la gimnastica pt gravidute, este conditie sa nu fii in primul trimestru de sarcina si sa ai hartie de la medicul ginecolog ca iti da voie sa faci.
Vad ca s-au inmultit gravidutele, sa dea Dumnezeu sa avem cu toatele sarcini usoare si sa avem beblusii in brate in toamna.
O zi buna!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna dimineata la burtici cum va mai simtiti azi?Eu am niste crampe la stomac probabil de la lapte ca mananc mereu dimineata nu prea il tolereaza stomacul meu.Eu am inceput sa iau acid folic chiar daca inca nu am ajuns la doctor sper sa fie ok,voi ce ziceti?Am facut bine?ce simptome mai aveti?ca eu sincer nu simt mai nimic doar merg la baie mai des si nu prea ma omor cu mancatul in rest nimic!!va pup o zi buna

Mergi la inceput