Puiuti de Sept-Oct 2011(4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

camady ti am trimis PM

Maria

8+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

fetelor dar durerile de burtica sunt normale?

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cfalina spune:

Buna fetelor eu tocmai am aflat ca sunt insarcinata am facut 2 teste (dupa primul nu mi-a venit sa cred asa ca am mai facut unul).Am programare deabia pe 3 abia astept sa ma duc sa vad ce spune dr. simptome nu prea am decat usoare greturi, dorm foarteeee mult, ma duc mult mai des la toaleta si trebuie sa mananc mai des ca mi se face foame. Burtica ma cam supara ma cam doare din cand in cand ca si cum mi-ar veni dar ma gandesc ca 2 teste nu au cum sa dea gres nu? Va pup si sarcina usoara si bebei sanatosi si frumosi la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cfalina spune:

7 sapt. dupa calculele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

@ annare: Din cate am mai citit pe aici pe forum, aceste dureri de burta care seama cu cele de mentruatie cica ar fi normale. Majoritatea insa luau sub recomndarea mediului duphaston, 2 pilule pe zi. Spre exemplu si eu am avut aceste dureri toata saptamana trecuta. Mentionez ca eu iau duphaston la recomnadrea medicului . Sper sa ti fie de folos informatiile.

ps in continuare nu mi iese semnatura:))

[gravi 5+]

Mergi la inceput

Gata mi a iesit:)
va pup:*

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

olim ai fost la dr? Ce a zis?

Intru si eu in club cu dureri de burta, de aseara ma doare jos-jos, azi nu am dureri asa mari ca ieri, dar le mai am. Iar gaza asta mica vrea atentie non-stop, de, ea nu intelege ca mami are buba la burtica
Astept cu nerabdare sapt viitoare sa merg la primul ecograf si sa imi zica ca totul e ok

Mami de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna fetelor ma alatur si eu voua cu testul de sarcina pozitiv dupa mine am 3 sau 4 saptamani inca nu am mers la ecograf e prea devreme nu se vede.Am mai fost insarcinata anul trecut dar s-a oprit sarcina din evolutie la trei luni sper sa fie cu noroc de data asta .Cand am nouati cu data nasterii va informez ca sa ma treceti si pe mine pe lista.Sarcina usoara tuturor.Nu prea imi e rau mai deloc nu am greturi decat trecatoare,am unele stari de ameteala uneori si atat,mie pofta de unele lucruri deja.incep bine.Pupici

Mergi la inceput

felicitari cfalina si magdalena, ne bucuram ca grupuletul nostru creste si putem sa ne impartasim gandurile.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

durerile de burtika sunt normale in primul trimestru doar ca trebuie sa informati medicul care va cureaza in caz ca va fi nevoie sa luati utrogenstan ovule sau dufaston.

Maria

8+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput