Puiuti de Sept-Oct 2011(4)
Raspunsuri - Pagina 2
annare spune:
dragele mele nu mi iese deloc semnatura...nu ma pricep sa o fac![]()
2011 imi va aduce bebele mult dorit
camady spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui annare dragele mele nu mi iese deloc semnatura...nu ma pricep sa o fac 2011 imi va aduce bebele mult dorit |
Eu iti zic cum am facut eu. Nu stiu daca e si cel mai usor sau mai bine. Am scris normal ca un raspuns si jos mi-am facut semnatura din emoticonuri. Am dat copy . Apoi am mers la editeaza profil si la Optiuni e un + . Dai clic pe el si se deschide o fereastra si acolo dai paste. Sper sa fi fost coerenta in explicatii.
7+ si mami de Razvan 7 anisori
joana2672001 spune:
Nici mie vad ca nu mi reuseste semnatura:(. Anyway vroiam sa va intreb cum se poate sa mi apara si mie numele la lista voastra de gravidute?:)
[gravi 5+]
andreea2011 spune:
fetelor voi ati facut vreuna testul torch si dublu test? Va rog sa-mi spuneti la cate saptamani se face si dc stiti cat costa. Va pup!
olim spune:
salutare
eu ma simt groaznic, de dimineata curge mult, ba mai mult sunt si niste formatiuni gelatinoase mai deschise la culoare, deci inclin sa cred ca a fost un avort spontan.
va mai tin la curent
marryan spune:
Buna mamici,
CE ami faceti cum va simtiti? Eu cu greturile astea nu mai pricep pe ce traiesc, aer sau apa ![]()
Bun venit mamicilor noi, vai ce ma bucur ca au inceput sa vine la noi in fiecare zi cite o mamica noua
, va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi la termen. Va asteptam sa ne povestiti mai multe despre voi 
Referitor cum sa apara semnul de graviduta, deci:
mergeti la
1.profil personal
2.edideata profil....dupa care o sa ceara parola
3.faceti scoll in jos pina unde gasit "Optiuni+"
3.deschideti
4.acolo este optiune semnatura si puneti in paranteze patrate
numarul saptaminilor si +
sper ca am fost un pik clara![]()
Maria
8+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#
marryan spune:
o mica rectificare in paranteze patrate [] scrieti cuvintul gravi siapoi plicati numarul saptaminilor cu +
Maria
8+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#