Fluturasi de martie-aprilie 2011 (131)
Raspunsuri - Pagina 22
roxy_s spune:
anaxena mi-ai facut pofta. maine dimineata asta imi fac

fetelor , suzete ziceati ca sunt bune cele de la nuk? gasesc in farmacii sau unde?
S-a intamplat minunea mult asteptata
35+
AMR 4 sapt!!!

roxy_s spune:
anaxena vitamina A uleioasa cum se gaseste ? la fiole? cam cat costa?
tu ce ai mai luat de la farmacie? zi-mi sa vad daca am omis ceva, mai ales ca tu ai si experienta acum![]()
![]()

35+
AMR 4 sapt!!!

stefyapost spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaxena simona ce bb grasunel ai..nu-i de mirare!! viss ce burtica mare si ce bine se tzine pielea ally e superb costumashul,eu de mult caut asha ceva dar nu am avut noroc..poate pe 1feb cand ma duc la Buc azi mi=am terminat cumparaturile de la farmacie...gata cu bagajul,pot nashte linishtita ca nu mai am nimic de cumparat Ana-Maria mami de sapt. 33 cum creste Alex AMR 7s!!!! ![]() Maria,povestea nashterii Maria in culori |
COMBINIZOANE DIN ACELEA PUFOASE AU LA MOTHER CARE..POATE AJUNGI SI PRINZI REDUCERILE
cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 34+

5+ weeks to go

alina06st spune:
Anaxena, si eu tot 27 de sapt am acum. Si 4 zile. Nu mi-a zis AFI. Nici n-am mai intrebat, ca am inceput imediat sa-l intreb ce presupune acest exces. M-a cam destabilizat vestea pe moment. S-a uitat el sa vada daca sunt ceva probleme la bb, dar a zis ca nu se vede nimic. Un 4d mi-a zis ca facem in martie.
Mi-a placut exprimarea ta: "m-am simtit preagravida". Foarte tare
. Si cartofii cu usturoi suna tare bine.
Sunt curioasa ce-ti zice Iosup...
Roxy
. Ai dreptate. L-am intrebat cand sa vin, chiar credeam ca ma cheama mai repede. Dar a zis "tot la fel, peste 3 sapt, 1 luna".
Cami, bafta la cardiolog. Asteptam vesti bune!
in sapt 28 cu minune de
sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
simonacip spune:
Anaxena, hai ca esti prea bine zic eu... Eu am deja aproape + 13. Ce e bine ca de o luna nu prea am pus...adica in jur de 1 kg...Poate unde si smotruim la casa..nu stiu, ca ma asteptam in ultimele luni sa sparg toate recordurile la kg...
Trusa ti-ai luat-o?? Sa stii ca dc ai fi in bucuresti si eu as veni la tine sa-mi faci ceva la par...orice stii tu!
Roxy, aveam doar 3 sapt de cand nu-l vazusem![]()

Cami, succes, poate e o tipa desteapta si priceputa!
Simona, mami de baieti
David, Matei si
35 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui stefyapost
COMBINIZOANE DIN ACELEA PUFOASE AU LA MOTHER CARE..POATE AJUNGI SI PRINZI REDUCERILE cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 34+![]() ![]() 5+ weeks to go![]() ![]() ![]() |
Vad ca-i luat din Z costumasul lui ALly...nu-i asa?
Simona, mami de baieti
David, Matei si
35 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
lalely07 spune:
Alina06 ce baiat mare ai...bravo mamico!!Nu te ingrijora cu lichidul daca medicul a zis ca momentan este ok.Vedem ce mai zice in februarie..Multa bafta!
Eu ma gandesc ca si al meu ar tb sa aibe tot atat..au aceeasi varsta..
dar joi seara merg la eco si vedem atunci daca sunt macar pe aproape...
Eu ma laud ca incep cumparaturile si nu am cumparat nimic...
Cateva hainute si caruciorul..Pt bagaj nimic,nimic.
Am zis ca tb sa ma mobilizez sa cumpar macar de la farmacie ce imi trebuie....
27+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AllyLaur spune:
Da, de la ” Z ” este costumasul si este asa puffooosss!!!
Ally ,
Eduard 30 sapt bebe
AMR 9 saptamani!!! 
roxy_s spune:
simona numai atat? pai de ce aveam imprresia ca tu n-ai mai fost de mult la eco?

35+
AMR 4 sapt!!!

AllyLaur spune:
Anaxena, pofta mare ...si nu iti face griji pt cat si ce mananci ca esti”beton”
..arati foarte bine!
Roxy,
cum te mai simti???
Burtici, bebe Eddy de 2 zile ma rupe RAU DE TOT la coaste. Nu stiu cum sa mai fac sa isi schimbe pozitia. Eu l-am simtit toata sarcina pe partea dreapta si tot acolo este si acum 95%....si ma termina
. La fiecare masa face show in adevaratul sens al cuvantului....imi taie respiratia si ma dor efectiv coastele la cat se impinge cu capul sau cu funduletul. Abia astept sa vad ce zice dr joi la eco.

Ally ,
Eduard 30 sapt bebe
AMR 9 saptamani!!! 

AMR 7s!!!!