Fluturasi de martie-aprilie 2011 (131)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Andreea, ma bucur ca bebe Rares A. este energic si nazdravan. Asa este acel ”combinezon” cum ai spui tu,este ffffffff pufos , iti vine sa dormi pe el, este ffffoarte gros si este si captusit cu bumbacel in interior. Astept poza de joi!
Simonelu, Lavinia....voi ce spuneti?....merge acela pt scos din spital??

Ally , Eduard 30 sapt bebe

AMR 9 saptamani!!!

Ally, am uitat sa-ti spun, merge super, e foarte haios!

Simona, mami de baieti David, Matei si 35 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

stefy eu sigur voi purta centura inca din spital.

acum o ntrebare mai prosteasca: DACA MANANC PORTOCALE IN EXCES POATE FI RAU???? AILED, MA REFER SI LA CANTTATEA DE ZAHARURI.... pe langa mananc si dulciuri normal

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in sapt 36!!!
AMR: putin....putin.....si mai putin...:))

Si eu maninc in prostie...Au vit C, cica e buna pt piele, deci ce ne trebuie noua. SI oricum vit C se elimina din organism dc e in exces...

Simona, mami de baieti David, Matei si 35 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Bunaaa!
Am venit si noi de la dr. Vesti bune si mai putin bune. Avem 1200 gr si suntem in grafic si cu restul masuratorilor.
Placenta este in continuare cam joasa, dar asta stiam si m-am invatat cu gandul ca fac cezariana. Nu e nicio problema.

Chestia e ca mi-a zis ca lichidul amniotic e usor in exces. L-am intrebat ce insamna si mi-a zis ca risc de nastere prematura, si rareori posibile malformatii dar la mine la eco nu se vede asa ceva. Deci ar ramane doar riscul de nastere prematura. Pe de alta parte mi-a spus ca in majoritatea cazurilor se rezolva treaba asta cu lichidul de la sine.

Voi ce stiti despre asta? Incerc sa ma mentin optimista. Mai citesc pe net, dar precis gasesc cine stie ce grozavii.

Puuup

in sapt 28 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

eu la 27s aveam lichid in exces..cat ai AFI?si drept dovada bb avea sau inca mai are hidrocel la un testicol..adiq o punga de lichid si asta din cauza ca am prea mult lichid amniotic...eu insa ashtept ziua de 1feb sa-mi zica Iosup ce si cum ca in el am incredere

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si sapt. 33 cum creste Alex
AMR 7s!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

in legatura cu anuntul marelui eveniment..sper ca e ok sa dau de veste print-o fata care are nr adaugat in lista...am sa incerc sa gasesc o fata care naste dupa mine ca sa nu deranjez vreo mamicuta de la alaptat

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 34+

5+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

simona ma bucur tare mult ca bebe este bine si l-ai vazut si tu ca tare demult nu l-ai mai vazut

stefy foarte interesant si util ce ne-ai scris tu acolo despre lectiile luate de la pediatru.

S-a intamplat minunea mult asteptata35+

AMR 4 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele merg acum la un cardiolog sa imi zica ce crede de vasele de sange de la piciore o fata tanara
nu stiu cat de incantata voi fi
dar sper sa fie bine si sa mai imi dea un nume
sa mai cer o parere
sa-mi tineti pumnii va rog

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 30+ PETRA ADRIANA
AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

viss ce burticuta frumoasa si mare cresc bebicii, cresc

ally si burticuta ta a mai crescut

mandreeac inseamna ca nici eu nu-mi fac griji cu dioptriile, ca eu le am micute.

AMR 4 sapt!!!

Mergi la inceput

ally ce frumos este combinezonul acela pufos

alina06 ma bucur ca bebe este bine si cum au zis si fetele, nu-ti fa griji ca doctorul stie mai bine. daca te-a chemat abia in februarie nu este motiv de ingrijorare. te chema el mult mai repede daca era ceva, sau iti zicea.

AMR 4 sapt!!!

Mergi la inceput

am ajuns si eu acasa
azi am simtzit ca sunt preagravida sa mai lucrez in exces...adiq imi trebuiesc multe pauze sa vad cum o sa ma descurc pt ca clientele daca ma vad la salon vor musai sa le fac
azi mi-am luat si eu prenatalul incepand cu 1 ianuarie

si tot azi am mancat ca o purcelusha si inca mai pap..am obosit sa nu mananc..acum cate kg sa mai iau?la ultima cantarire aveam +9kg..probabil acum am +10kg desi sper sa nu..dar nici sa ma cantaresc nu mai vreau ca iar nu mai mananc ...cred ca mananc pe psihic ca pe 1feb ma duc la echo si vreau sa aibe ca greutate macar cat avea Maria

am facut cartofi prajiti cu usturoi si acum ashtept sa termine sotzul salata...ash manca la legume si fructe cu kg,dar si astea se pun pe mine

madutza mie mi se pare ca s-a lasat un pic burtica,senzatie care o am si la stefyapost

ma duc sa le vad si pe restul de fete

AMR 7s!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

simona ce bb grasunel ai..nu-i de mirare!!

viss ce burtica mare si ce bine se tzine pielea
ally e superb costumashul,eu de mult caut asha ceva dar nu am avut noroc..poate pe 1feb cand ma duc la Buc

azi mi=am terminat cumparaturile de la farmacie...gata cu bagajul,pot nashte linishtita ca nu mai am nimic de cumparat

AMR 7s!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput