Ian-Feb2011- Bv Ppisic!! Hai Andri!(179)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

TUNDE, unde vad preturi pt produse? Cum se pot comanda?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

la contact poti sa le scrii..si iti rsapund.
Aici la farmacii e intre30-40 lei o stiluta..
agenti din bucuresti;

Stanca Alin 0743915064

Covaliu Adriana 0749855967.

daca nu..scrii direct mail pe[kolumbanoliver@gmail.com]

Tunde 36 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

In rest suntem bine,crestem repede avem 55 cm,multe hainite nu ii sunt bune deja.in greutate a luat f bine,are deja 4500 gr.
Eu ma bucur ca la burtica mi-am revenit,nu se mai cunoaste ca am fost insarcinata,mai am de dat jos 5 kg si gata! insa m-am 'latit' la solduri, nu imi mai sunt buni blugii favoriti. o sa raman la aceasta dimensiune oare?

bun,da semne de trezire micutul asa ca fug la el.
Pupici la burtici,mamici si bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

ROXX ;Intru la farmacie sa iau no-spa ..cand vin iti spun exact pretul..sa vedem daca e la fel cu ce iti spune tie....

Tunde 36 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Fetelor, l-am cantarit pe pitic si avem 3.400g ! de la 3.300 la nastere, scazuse la 3.170 acum 4-5 zile. e bine nu ?
luiza ma bucur ca esti bine si tu si bebe, va asteptam mai des !
maimutico bravo, felicitari ca ai laptic !!!
irinuka si noi sughitam,si tragem aer in piept de zici ca se ineaca...dar daca ti se pare tie ca horcaie prea tare,cum zice si roxana, vezi sa nu fie aerul din camera de vina.
Hai Alina !!!

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna fetelor
Am fost la dr,mi-a facut control...colul este scurt iar bebelina coborata bine jos.A zis ca daca stau cuminte si nu fac efort mai sta daca nu...nu se stie.Oricum in acest week-end nu pleaca nicaieri deci daca e de ceva o gasesc.Oricum am un sot atat de nerabdator ca daca ar fi dupa el m-ar duce de azi sa nasc.
Eu as vrea sa mai stea pana pe 4 sa vina anestezista sa pot face epidurala.
Fetelor care ati nascut...ce ar trebui sa simti cand se apropie momentul?Ai un sentiment mai ciudat sau ceva?Ai vreo presimtire ca vine?

Andreea 37+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Deea..nu stiu de sentimente sau intuitie ceva..da de dureri sigur iti dai seama..te luminezi pe loc :))))
glumesc..nu te speria. dar iti dai seama tu intr-un fel sau altul, fiecare femeie simte diferit,gandeste diferit,organismul se comporta in felul lui unic.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Tunde, multumesc, uite le scriu acum, chiar sunt curioasa

Luiza, la mine dunga aia a devenit si mai maro dupa nastere, probabil pt ca s-a strans pielea si se vede mai bine culoarea. ma gandesc ca o disparea ea vreodata...

Carmen, daca piticul ia in greutate si face nani linistit dupa ce papa, e foarte bine. Sunt tot felul de statistici si masuratori pe net si prin carti, eu una nu ma iau dupa niciuna, fiecare bebe are propriul lui ritm de crestere si asimilare.

De_ea, nush ce sa zic, eu una n-am simtit nimic deosebit, doar poate ca am dormit foarte bine si muuult (m-am trezit la 11!) si am fost extrem de relaxata in ziua aia. Nu stiu daca starile astea au insemnat ceva sau nu. Te inteleg perfect, si eu am intors internetul pe dos cautand "semne prevestitoare"
Daaar..intotdeauna ne grabim sa trecem repede-repede peste niste momente de care apoi ni se face tare dor...mie deja mi-e dor de burtica si de leneveala din ultima perioada.
Aseara bombaneam ca pitica era maraita si nu vroia sa faca nani si spuneam ca abia astept sa treaca timpul sa fie si ea mai mare, sa ne intelegem si noi, sa se joace cu jucarii...si sotul mi-a spus sa ma bucur de fiecare din momentele astea, ca nu se mai intorc, iar peste multi ani, cand o sa ne roadem unghiile la TV asteptand sa se intoarca domnisoara de la discoteca sau cine stie de unde, o sa ne fie dor de momentele cand facea nani in patut si puteam sa o luam in brate si sa o tinem strans la piept oricand si oricat vroiam!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

MariaG cati muffini ies la reteta aia? Ca am 12 gauri in tava si vreau sa stiu.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

12

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

repejor intru sa mai bag si eu doua vorbe. Prichindica doarme, sotul meu face ciorba de burta (manca/l/as tot, barbatul lu mama), iar eu repede un ochi la voi.
Irinuka, nu te agita ca e normal. Bebelusii nu pot inchitii secretia de la nivelul sinusurilor cum facem noi si de aceea se aude cum fornaie. Dupa vreo 2 luni, cand vor incepe sa stea mai mult pe verticala o sa treaca.
Tunde, esti mortala cu aparatul de celulita, i l/am prezentat si eu sotului acum., Daca Shines zice ca e bun atunci mergem pe mana ei.
Roxx, unele vise au cate un mesaj frumos asa ca profita de ele.
Cu epilatul si eu ma cam chinui, chiar azi am in program , si o sa mai fie o data pana nasc iar apoi gata, se va putea face fara oglinzi ajutatoare.
Lorich, daca faci prajituri inseammna ca ai puiuti cuminti.

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Hello dragelor!

Roxx ce frumos vis ai avut tu!Plin de sentimente.
In legatura cu schimbatul eu o pun pe masa de infasat care e impermeabila si peste pun un finet. Pe ala il tot spal (de fapt am mai multe), Sau cum zicea si Simo din carefour am luat un cearceaf pe o parte bumbacel sip e cealalta impermeabil.

Tunde draga, multu de compliment. Terebuie sa te rasplatesc cu o galerie…….!!!! Sa nu ma iei prin surprindere….

Shine de cand ai inceput sa folosesti aparatul? Pe mine inca ma doare in jurul operatiei. Crezi ca as putea incepe sa-l folosesc pe picioare sau sa mai astept un pic? Si pot deja si cu crema anticelulitica? Chiar daca alaptez?

Alinushali, stai linistita si asculta doctorul mama.

Hai Alina! Tinem pumnii! Hai bebe Alessia!
Florintunde, Vas, Mica Daria si retul care stiu cum e , sa stiti ca si dupa cezariana mai am problemute cu hemoroizii mei. Nu-I usor…Tunde eu zic ca varianta taxi e cea mai ok. Lasa in pace cumparaturile: fa pe sefa.

Luiza1977 sa stii ca si eu as vrea sa stiu oare cand vor disparea dungile. Mie dupa nastere mi-a ramas in locul burtii pielea pigmentata maroniu inchis de parka sunt murdara. Buricul s-a retras la locul lui in schimb, dar incercuit de pata maro si de dunga mai pronuntate parca.

Irinuka sa sti ca si Elenuta mea horcaie cateodata. Eu ma gandesc ca e normal. Si stranuta si mai tuseste. De vomitat o face rar de tot. Ma gandesc ca poate nu se satura bine. Astept sa ragaie mereu dupa masa. Poate si de aceea.

Si bineinteles mai am si eu niste intrebari: sanii trebuie sa fie neaparat tari cand sunt plini de lapte? Ca de ieri parka nu se mai umfla asa tare. Ma mai dor putin, dar suportabil. Ma gandesc ca daca nu am destul papa? Si intrebarea nr doi e pt fetele care au nascut prin cezariana: azi am 9 zile de la nastere si nu mai curge nimic (sau poate ca un lichid asa mai galbicios) dar sange nu –scuze de scarbosenie.. Isi mai da drumul sau s-a terminat asa de repede? Ca eu imi facusem provizii adevarate de vata si tampoane imense.
Daca voi alapta in continuare imi va veni ciclul?

Pup fetele si incerc sa ma"reactivez"

mamica fericita de Elena Alexandra

Mergi la inceput