Ian-Feb2011- Bv Ppisic!! Hai Andri!(179)
Raspunsuri - Pagina 16
maimutzica10 spune:
catal_ina, tu ma intrebai de femeia cu curatenia? daca nu, imi cer scuze, cine era? ca nu mai stiu..
m-a sunat acu ca vrea, deci astept un pm de la tine, ca le-am sters pe cele in care ne conversam noi.
va pup, io deocamdata nu stiu cand aveti timp de forumeala; cu tot cu ajutorul mamei nu fac fata la distractie;
ps: papam doar san si sunt ffff fericita
avalansa de mamici, feicitari!!! 

va pup pe toate 

mirela, iti fac statuie cu doi, cred ca as dormi de 3 ori pe luna..
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
misssexy spune:
Buna fetele,am intrat repede sa va salut si sa va multumesc ca va ganditi la noi
.Sper sa va pot tine la curent din spital.Mai am cateva ore si plec sa scot cozonacul din cuptor
ALINA
38+ si 4 zile cu
ALESSIA TIMEEA
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"
Irinukaaa spune:
Salutari si de la noi!
Semnam condica in caz ca ne-a simtit cineva lipsa. ![]()
Intrebare: bb vostru horcaie sau respira ma greut asa? Ca pe noi ne-a innebunit al nostru. Dar mai ales noaptea... se si inneaca cateodata
Cand am fost la control la o luna a zis ca e ok ca nu e nimic ingrijorator. Dar ne cam sperie ca mi se oare ca e din ce in ce mai rau.
Nu are mucisori ca ii bag si ser, ii scot si cu batista bebelusului, e ceva "inauntru".
Vre-un sfat ceva?
Irina ~ mamica norocoasa de
Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului
ROXANA_82_CT spune:
Irinuka, eu nu sunt inca mamica si nu prea pot da sfaturi. Insa stiu ca o prietena avea tot asa probleme cu bebe, si am inteles ca dupa o vizita a medicului pediatru i s-a spus ca ar fi aerul in camera prea uscat si i-a recomandat sa un umidificator.
Nu stiu daca se aplica si in cazul vostru, insa poti intreba o persoana in masura sa iti dea un raspuns legat de chestia asta.
39+ viitoare mamica de
Teodor
AMR 2 ZILE!!
florintunde spune:

HAI MISS SEXY ALINUC!!!!!CURAJ SI DOAMNE AJUTA!

HAI ALESSIA TIMEEA!TE ASTEPTAM PRINTESA MICA!

Tunde
36
saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
florintunde spune:
Asa ma dor toate cum am umblat cu masina...frigiderul gol...am f si la cumparaturi...hemoroizii si-au f prezenta astazi

sa-mi dea cineva doua palmi

cred ca raman la varianta taxi...
..Mama nu prea reactioneaza la tel...ma suna peste 2 ore...-mai sunat?...sotul ...nush..mereu plecat..de astia poti merge la nascare ...no problem

Tunde
36
saptamani
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
aditzaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Irinukaaa Salutari si de la noi! Semnam condica in caz ca ne-a simtit cineva lipsa. Intrebare: bb vostru horcaie sau respira ma greut asa? Ca pe noi ne-a innebunit al nostru. Dar mai ales noaptea... se si inneaca cateodata ![]() Cand am fost la control la o luna a zis ca e ok ca nu e nimic ingrijorator. Dar ne cam sperie ca mi se oare ca e din ce in ce mai rau. Nu are mucisori ca ii bag si ser, ii scot si cu batista bebelusului, e ceva "inauntru".Vre-un sfat ceva? ![]() Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010} www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului |
problema asta o are si al meu ...eu a doua zi dupa ce am aj acasa la 3 dim am ajuns cu el la spital ca asa m.am speriat
si eu am intrebat pediatra si mi.a zis ca e normal si ca nu are nimik
pe langa asta dupa ce plange suspina de mama focului si in somn mult timp .....cica sunt normale , suspinele , sughitul , tusea ...
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

aditza ..mami de pui scump Mihai
roxx26 spune:
TUNDE, unde vad preturi pt produse? Cum se pot comanda?
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxx26 TUNDE, unde vad preturi pt produse? Cum se pot comanda? _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 |

Tunde
36
saptamani
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
Luiza1977 spune:
Buna fetelor!
am intrat sa semnam si noi condica...mai rarut e adevarat dar puiul imi ocupa mult timp.
Felicitari proaspetelor mamici,recuperare rappida si bebei cuminti si mancaciosi sa aveti!
Despre cafea vreau sa va spun ca eu in timpul sarcinii obisnuiam sa beau in fiecare zi cate o juma' de canita si acum am vrut sa reiau obiceiul,ca dupa ce ma trezesc noaptea de 3 ori simteam nevoia dimineata si m-am ales cu un pui agitat in timpul zilei si nu stiam de ce...
asa ca acum beau 2 gurite din cana sotului si cam atat.m-am invatat minte,la fel si cu dulciurile,se pare ca il afecteaza.atentie deci
..........
Nastere usoara fetelor ce urmeaza....
Aveti idee cand vor disparea de pe burtica dungile cele de pigmentatie,maro?