Strumfi si prichindei iulie-august 2011(13)
Raspunsuri - Pagina 3

lisssa_ana spune:
noi ne-am hotarat: Nu aflam sexul copilului decat la nastere. E dorinta lui Cristi,iar eu daca as stii,gura mare fiind,nu o sa pot sa imi tin gura,asa ca ...mai bine nu. O sa avem o surpriza!
Mama de Ana si 16+

lulusor77 spune:
'Neata fetele!
Eu intru mai rar, ca am inceput ca merg la lucru si de-acolo nu intru pe site. Iar seara sunt tare obo si nu mai am chef de calculator.
Sotul meu e un pic dezamagit pt. ca in ultima sapt ne-au spus 3 persoane ca o sa avem fetita, iar noi ne obisnuisem cu ideea de baiat. Eu ma rog doar ca bebe sa fie sanatos.
Va urez o zi usoara la toate si bafta la fetele care primesc azi rezultatele la teste.
PS: Voi cu ce va ungeti pe burtica? Eu am cautat ulei de migdale dar n-am gasit, asa ca am luat ulei de nuci, oare o fi bun? Nu as vrea sa folosesc creme.
lulusor77 12+

roxybarbu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihahegarty Am intrat fuguta fuguta sa va pup pe toate inainte de nani. Ce surpriza Roxibarbu ca din ![]() ![]() ![]() ![]() Eu sper ca la mine sa ramana ![]() ![]() Oricum, noi vom afla pe 8 martie sexul bebelui. Pana atunci la semnatura va fi ![]() La mine simt in interior ca bebe creste, dar burtica nici ca se cunoaste. Deloc fratilor!!!! In fine, bebele meu masura 6.8 cm la 13 saptamani si 2 zile. Cele care va pricepeti la masuratori, puteti sa mi spune ti si mie daca e bine 6.8 cm la 13 saptamani si 2 zile? Va multumesc. ![]() ![]() Fug repede la nani si weekendul asta nu plecam nicaieri, deci o sa am timp sa intru pe site. Noapte buna si pupici TUTUROR fara exceptie!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() MHegarty TestPozitiv Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt ![]() ![]() Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami. |
Miha , inainte de a fi insarcinata si eu si sotul ne doream din tot sufletul un baiat, dupa ce am ramas insarcinata imi doream doar sa fie sanatos, indiferent de sex . Sotul a fost un pic dezamagit cand s-a transformat baiatul in fetita dar s-a obisnuit repede cu gandul.
Tu cum te mai simti? Iti mai este rau ?
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita

DPN 04.07.2011

alinuff spune:
buns burticilor..eu am fost o luna plecata in Romania si acasa am stat relaxata fara tehnologie..mi-a luat cateva zile sa va ajung din urma..vad ca snteti foarte active..ma buucr ca s-au alaturat si alte burtici..bun venit tuturor si sarcina usoara cu bebei sanatosi va doresc dn toata inima...din cate am vazut va fi o odisee a baietilor..am facut si eu un eco la 16 saptamani si mi-a zis Dr ca e 60 % baiat..a fost o senzatie foarte interesanta..eu care pana acu cateva zile nu simteam ca sunt gravi..ci doar balonata si somnoroasa...am vazut pt prima data bebele in miniatura..probabilitatea de 60% e data de faptul ca bebe tinea piciorusele staranse si nu a vrut s ane arate bogatia dintre picioruse...asa ca eu inca mai sper..sincer cand am auzit ca e baiat..o tot rugam sa se uite bine sa imi spuna sigur..ca eu tot cred ca e fata...sotu care pana acum si-a dorit fata ..cand a auzit ca e baiat.. mare bucurie...nu mai poate de fericit..am fost si am facut si primele cumparaturi...eu tot ma trageam la hainele de fetita si nu imi puteam desprinde ochii de la rochite bluzite si fustite...am luat numai cateva body-uri unisex..vad ca o gramada din voi ati facut Dublu test..eu am vrut initial sa il fac..insa aveam termen pana la Craciun si cand m-am hotarat sa il fac intrase dr in concediu..asa ca si mai bine nu am facut nici un test nimic si e mai bine ca vad ca statisticile astea si rezultatele sunt uneori ff stresante...
Voi cum va simtiti? a crescut burtica..eu m luat 4 kg de la inceputul sarcinii..eu cea care ma mandream ca nu am luat un kg..am fost acasa la mama si cu sarbatorile am avut grija sa iau cateva Kg..desi dr a zis ca e cam mult pt 16 sapt..de acum trebuie unele dintre noi ar trebui sa simtim bebele..eu in fiecare seara ast sa simt fluturii..aripile de libelula ...dar nimic...astept in continuare..
Va sarut fetelor si va imbratisez cu drag pe toate!!16+

cereline spune:
Buna burticilor!Ma bucur ca unele dintre voi va simtiti bine si puteti sa va desfasurati activitatile zilnice;Eu ma simt f rau,ma trezesc cu greata in gat si ma culc cu ea,nimic nu mi o amelioreaza,nici noaptea nu dispare;Si se presupunea ca al doilea trimestru este minunat;Va doresc o zi placuta!
16+

Burtocika spune:
Cereline, ai incercat sa MANANCI ? Stiu ca suna ciudat, dar poate macar ceva sarat sau acru ? Si eu sunt ca tine, dar greata mea trece daca mananc si se accentueaza daca sunt flamanda. Cam jumatate din ce mananc vomit peste o ora, dar tot mai ramane ceva ...
Cum te simti tu ma simteam eu la prima sarcina, dar acum m-am incapatanat sa mananc si e mai bine !
Eu maine am eco morfologica si am niste emotii de numa !!! Am tot timpul feelingul ca ceva nu e in regula, ca o sa vada cine stie ce grozavii la eco si uite-asa ... Eu am 36 de ani si mi-e frica si de triplul test ... O sa-l fac, nu-mi permit sa nu-l fac la varsta mea (si oricum l-as fi facut) iar daca Doamne fereste imi iese risul mare, o sa fac si amnio. Mai am un copil si nu pot sa risc sa-i las asa o povara pe umeri ... Sigur ca nimic nu e sigur, si daca nu e Down poate sa fie altceva, daca e sa fie, dar eu trebuie sa fiu cu constiinta impacata ca am facut tot ce tine de mine ...
Va pup si abia astept sa va povestesc ce am facut ...
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

pufi79 spune:
alinuff 4 kg la 16 saptamani i se pare mult medicului?
Dar ce greutate ai acum? Eu am plecat de la 51 kg si acum la 17 saptamani am 54.6 kg si mi-a spus ca e ok, ca sunt in "grafic".
Si eu mi-am dorit mult mult fetita si am fost putin dezamagita ca e baiat, apoi au urmat remuscarile, ma gandeam ca nu cumva bebele meu sa fi simtit dezamagirea mea, acum nu ma mai intereseza ce va fi, stiu ca odata ce-l voi lua in brate va deveni cea mai de pret comoara .
Burtocika succes la morfo, fii fara griji ca Doamne Doamne are grija de puiutul tau
viitoare mami de strumf nazdravan 16+ Doamne ai grija de noi

babyblue spune:
buna fetelor cucuietelor!
noi am fost acum la control. bebe se misca de mama focului, prb deranjat de sonda, n-am idee. l-am vazut, era bine, ii batea inima, misca, placenta arata ok. doamne ajuta!!!
la 12 sapt sunt programata la eco pt translucenta nucala si pt dublu test.
eu evident, fara greturi, cand si cand, rar, dimineata mai am. absolut suportabil.
in schimb m-am umflat la fata groaznic, am mancat niste pastrama de oaie, cred ca era putin cam sarata si niste zeama de varza, ca mi-a fost oleaca pofta. si azi dim m-am speriat cand m-am uitat in oglinda. eram ca un bursuc bucalat. s-a speriat si doctorul, ca m-a intrebat cat m am ingrasat si cand m-am ingrasat in halul asta, ca ne-am vazut ultima data acum 2 saptamani. dar nu cantaream mai mult, decat cu un kil. insa la fata sunt umflata de parca m-am ingrasat 5 kile. probabil am retinut sare. ceea ce nu e tocmai ok. dc incep de pe acum...
pup toate burticile, de fetite sau de baietei~!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
10+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

fecian spune:
citat din mesajul lui babyblue buna fetelor cucuietelor! noi am fost acum la control. bebe se misca de mama focului, prb deranjat de sonda, n-am idee. l-am vazut, era bine, ii batea inima, misca, placenta arata ok. doamne ajuta!!! la 12 sapt sunt programata la eco pt translucenta nucala si pt dublu test. eu evident, fara greturi, cand si cand, rar, dimineata mai am. absolut suportabil. in schimb m-am umflat la fata groaznic, am mancat niste pastrama de oaie, cred ca era putin cam sarata si niste zeama de varza, ca mi-a fost oleaca pofta. si azi dim m-am speriat cand m-am uitat in oglinda. eram ca un bursuc bucalat. s-a speriat si doctorul, ca m-a intrebat cat m am ingrasat si cand m-am ingrasat in halul asta, ca ne-am vazut ultima data acum 2 saptamani. dar nu cantaream mai mult, decat cu un kil. insa la fata sunt umflata de parca m-am ingrasat 5 kile. probabil am retinut sare. ceea ce nu e tocmai ok. dc incep de pe acum... pup toate burticile, de fetite sau de baietei~! _ Babyblue va pupa pe toti!! ![]() Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... ![]() 2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural. |
Cred ca de acum ar trebui sa te calmezi cu nelinistile. Legat de edeme, ai mare grija cu ele ca fac parte din simptomatologia preeclampsiei. Iti spune un mare expert in viatza

Ai grija foarte mult cu stresul (un alt factor important) si ai grija de tine cat poti.
Eu vad ca de o saptamana, de cand nu mai beau decat apa si ocazional niste cola light (ca imi place la nebunie gustul) imi fac un fel de ice tea in casa (ceai de menta cu lamaie si la gheatza).
Tensiunea mea e din nou perfecta.

Zilnic merg cu bicicleta sau fac plimbari de o ora pe jos, depinde de situatie. Si vad ca e ok.
In greutate am ramas constanta, restul e chiar ok. (Am altele pe cap care sincer ma streseaza acum, insa sarcina aproape ca nici nu o simt).
Am reusit sa mananc si eu niste branza

Felicia,

_
Simply happy!

roxybarbu spune:
citat din mesajul lui babyblue buna fetelor cucuietelor! noi am fost acum la control. bebe se misca de mama focului, prb deranjat de sonda, n-am idee. l-am vazut, era bine, ii batea inima, misca, placenta arata ok. doamne ajuta!!! la 12 sapt sunt programata la eco pt translucenta nucala si pt dublu test. eu evident, fara greturi, cand si cand, rar, dimineata mai am. absolut suportabil. in schimb m-am umflat la fata groaznic, am mancat niste pastrama de oaie, cred ca era putin cam sarata si niste zeama de varza, ca mi-a fost oleaca pofta. si azi dim m-am speriat cand m-am uitat in oglinda. eram ca un bursuc bucalat. s-a speriat si doctorul, ca m-a intrebat cat m am ingrasat si cand m-am ingrasat in halul asta, ca ne-am vazut ultima data acum 2 saptamani. dar nu cantaream mai mult, decat cu un kil. insa la fata sunt umflata de parca m-am ingrasat 5 kile. probabil am retinut sare. ceea ce nu e tocmai ok. dc incep de pe acum... pup toate burticile, de fetite sau de baietei~! _ Babyblue va pupa pe toti!! ![]() Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... ![]() 2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural. |
Ai vazut ca este totul in regula ?! Poate de acum o sa incepi sa te mai linistesti

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita

DPN 04.07.2011