Strumfi si prichindei iulie-august 2011(13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Eu m-am cam deprimat un pic pt ca miam luat niste blugi despre care eram 100% sigura ca-mi sunt putin mari si cand colo nu-mi intra deloc pe fund. Cred ca toate alea 4 kg s-au pus fix pe el si am ramas cam socata....O sa ma fac cat casa..iar

Ieri cand am fost la control, erau vreu 3 gravidute care nasteau. de fapt una era deja in sala, si doua tocmai ce se internasera si aveau dilatatie 4-5. Va spun ca ma luasesera niste emotii, de nu-mi venea sa cred ! Parca urma sa nasc eu, nu ele....si acum cand ma gandesc la ce ma asteapta.... .

Azi,cand mergeam la doctor cu Anastasia a intrat si o tanti in noi. (cu masina). Ne-a lovit din spate , dar nu rau , Slava Domnului, dar ne-a zdruncinat un pic si eu m-am speriat cam tare si am avut cateva contractii (de fapt m-a durut burta mai tare). Dar cum am zis Slava Domnului ca nu a fost mai rau, ca si asa la ce frica am eu de masini, asta mai imi trebuia.

Acum ma bag la nani. Pupici la toate, somn usor si vise frumoase.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 17+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

of, Anaemi, de ar fi cum zici tu.... biiiine ar fi!
Eu ma gandesc la epidurala pentru ca am toleranta zero la capitolul durere (si totusi, ironia sortii, vreau sa nasc normal )
Am auzit la cineva care a nascut prin cezariana la Cantacuzino ca ar fi dat 4.000 ron numai doctoritei!
Cica era o doctorita care lucreaza si la privat, si ca ce mi-era acolo, ce mi-e aici, tot banii astia... dar mie mi se pare ireal!
Eu am o problema cu cazurile astea pentru ca - v-am spus - am impresia ca ii invatam prost. Din cauza unor astfel de oameni au ei curajul sa ceara sume de 4-5 sute de euro pentru o nastere....

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Buna dimineata si o intrebare: am voie sa calatoresc cu avionul? Se pare ca in februarie trebuie sa plec in doua delegatii si trebuie sa iau avionul. Inca nu le-am spus sefilor de sarcina.

_
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Stiu ca e de evitat in ultima perioada, acum nu vad care ar fi problema.

12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

pe langa ca am dat $30 pe test a iesit si eroare va spun eu ca e semn sa nu aflu ce e... chiar azi l-am facut maria testul

Mama de Ana si 16+

...vezi daca dai banii pe prostii glumeam

Laaasa ca o sa aflii tu sigur sigur...cand o sa nasti sanatosi sa fim!
...si nu ff grasi...eu inca sunt socata de cate kile am putut sa iau,deci nu ma luati in seama

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Buna dimineata si o intrebare: am voie sa calatoresc cu avionul? Se pare ca in februarie trebuie sa plec in doua delegatii si trebuie sa iau avionul. Inca nu le-am spus sefilor de sarcina.

_
10+

si eu stiu ca de prin luna a6-a ,a 7-a nu ar mai fi indicat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

of, Anaemi, de ar fi cum zici tu.... biiiine ar fi!
Eu ma gandesc la epidurala pentru ca am toleranta zero la capitolul durere (si totusi, ironia sortii, vreau sa nasc normal )

12+

Spre norocul meu, se pare ca am un nivel al tolerantei la durere destul de ridicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

_
10+

La 14 saptamani am intrebat-o si eu pe dr mea daca e ok sa calatoresc cu avionul, dar pe mine ma interesa pentru inceputul lui martie, cand as avea 20 de saptamani. Mi-a zis ca daca ar acum (atunci...la 14 sapt), n-ar fi nicio problema, dar ca pe la 20 de saptamani, nu imi recomanda.
Deci, pentru tine, in februarie, nu cred ca e nicio problema.

Zi usoara

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

anaemi, doamne, sper sa fii ok si sa nu mai patesti nimic, m ai speriat cu accidentul tau!!!

legat de nastere, maiculita doamne, cum ai avut curajul sa nasti doi copii, pe cale naturala si fara epidurala. eu vreau sa nasc cu cezariana si cu anestezie totala ca nu cred ca rezist sa mi bage vreun ac prin coloana pt rahi.

florina, eu cred ca poti sa mergi cu avionul. eu personal o sa plec in februarie la praga, cu avionul, deci...

lissa, si eu voiam sa mi iau testul ala. mai bine ca nu mi l-am luat.
cica poti estima uitandu-te la burta, dc e tuguiata in fata e baiat, dc e mai lata e fata.:)

_

Babyblue va pupa pe toti!!
11+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Multumesc pentru raspunsuri. O sa incerc totusi sa evit calatoriile, caci de la o vreme incoace am o fobie de avioane... Si am zburat ceva pana acum, da' mi s-a pus pata de vreo 2 ani. Da' daca o fi vreun ordin...

_
10+

Mergi la inceput