Strumfi si prichindei iulie-august 2011(13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Buna dimineata! nu prea shtiu multe de preturile din Municipal...deocamdata la dr i-am dat 50 la cosultatii, si 25 la eco...nu shtiu la nastere ce si cum...da vb lu anaemi, nu o sa ii umflu de bani acu...nu de alta da am lucruri mai bune de facut cu ei LA filantropia a nascut o prietena de-a mea de curand(nu stiu medicul) si a dat 1000 ron pt o cezariana. Acu daca e totul in regula...banuiesc ca nu o sa dau mai mult de atat pt o nastere normala.
In alta ordine de idei, voi ce luati pt migrene?
ici pe burtici

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

florina, eu am facut de cand sunt gravida deja 4 calatorii cu avionul dus-intors si n-a fost nici o problema. Mi-am intrebat bineinteles medicul inainte.

lulusor77 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

anaemi, doamne, sper sa fii ok si sa nu mai patesti nimic, m ai speriat cu accidentul tau!!!

legat de nastere, maiculita doamne, cum ai avut curajul sa nasti doi copii, pe cale naturala si fara epidurala. eu vreau sa nasc cu cezariana si cu anestezie totala ca nu cred ca rezist sa mi bage vreun ac prin coloana pt rahi.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
11+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

eu i-am spus doctoritei, cand eram insarcinata cu dani, ca eu nu nasc natural fara epidurala. NICI NU MA GANDESC. ea a fost destul de sincera si mi-a spus ca noaptea nu sunt anestezisti in spital, vin doar daca e urgenta de cezariana, in nici un caz pt o epidurala. eu am zis ca nu e bai, vb cu bb sa vina ziua .
iti dai seama ca m-am internat la 12 noaptea si am nascut la 6 si 10 dimineata. nici vorba de epidurala.
pana la urma, cred, DD nu ne da mai mult decat putem duce. sau asa imi place mie sa cred. nu o sa iti spun ca nu a durut. a durut. dar, daca ma ajuta DD sa fiu sanatoasa tot asa il voi naste si pe acesta. daca voi prinde epidurala f bie, daca nu ... cu D-zeu inainte.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 16+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

ma loghez acum si fac capitol nou.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 16+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

CAPITOL NOU AICI

Mergi la inceput