Ghiocei de Martie-Aprilie***299***
Raspunsuri - Pagina 7
dyana27 spune:
pup fetele
bai dar ce poze aveti din liceu...; eu n-am tupeu sa pun vreo poza de atunci... ca-mi ziceti sa plec din grup la o plimbare lunga;
mai am 5 interviuri d ebone programate... si nu stiu cat mai rezist psihic; ieri am avut o cadere urata, cu plans si jale maxima... dar azi mi-am revenit; oricum nimic nu e bun pentru mutzu, asa ca mma iau strict dupa instinct si punct!!! adica o prima selectie e facuta, nu va ganditi ca merg orbeste, dar dintre ele.... Doamne Doamne sa ma ajute sa aleg..... ca eu nu pot!!!!!!! mi se pare uriasa responsabilitatea de a lua hotararea asta singura, asa ca merg pe baza instinctului cum am mers intotdeauna si cu multe ganduri bune; culmea e ca unele mi-au placut la tel foarte tare, am discutat muuult, si de fapt fata in fata s-a schimbat radical situatia.
sa vad acum maine si poimaine am 2 tanti care pareau ok, una din ele chiar ar vrea sa mearga la surioara, la goanga mica. oricum astept s avina surioara in bucuresti si sa aruncam amandoua un ochi la vreo 3-4 dintre ele, cele selectate de mine si apoi sa ne decidem;
azi m-a sunat o tanti care mi-a placut tare mult, a mai fost bona la vreo 2 copilasi, si inca unul pe termen scurt; foarte serviabila parea, a zis ca stie exact care e treaba cu copilasii, si ca o sa-mi placa sigur de ea; si ca in pauza cand doarme bebe ei sa-i las treaba de facut, ca nu are de gand sa stea; mi-a placut ca a zis singura ca nu face altceva cand e mutzu treaz, doar sta dupa el; si daca am nevoie si de altceva ea ramane cu placere sa ma ajute dupa program. poimaine ne si vedem... si atunci ma conving; sper doar sa nu fie... 'prea neagra", ca am avut si vreo 2 surprize din astea; si nu ca as avea ceva cu ele, dar afara am vazut ca sunt probleme prin parcuri, adica bunicile isi trag copilasii de langa bonele astea... si chiar daca mie personal mi se pare o aberatie si o idiotenie... asta e lumea in care traim si ma conformez si eu.
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
carla28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Si sa nu ziceti ca am dat tema si nu mi-o fac: http://picasaweb.google.com/olgagireada/OlgaLiceu?authkey=Gv1sRgCJPR9MS27bT7GQ#5565731597335498722 Olga, mamica lui David iepurasul |
Nici nu ma asteptam la altceva , ai fost si esti superba, cu adevarat esti frumoasa odiseei. cred si eu ca nu ai dus lipsa de admiratori
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
Ilinca_M. spune:
Dyana, da' de ce sa te trimitem la plimbare? Ia fa-ti si tu tema, ce treaba-i asta?! Cum sta bebe Sasha cu alaptatul, s-a convins sa se lase mufat?
Ramona, pozele astea nu-s pe feisbuc, am dat fiecare link aci, cu o pagina-doua in urma.
In curand ma apuc de clatite japoneze, tineti-mi pumnii!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Gianina34 spune:
andiaroro - pupacim frantzuzoaica mica
cand am facut varicela, micsu a primit o recomandare de crema speciala pt a nu ramane semne; nu am apucat sa o cumpar ca au aparut alte probleme si ...; daca te intereseaza ma uit in caietul ei si-ti raportez, ca sa-ti faci o idee
am admirat si eu frumoasele liceene
dar, in ceea ce o proveste pe olguta, eu am alta parere - mie imi place cum arata acum ca femeie - bunaciunea-bunaciunilor (atunci era doar o "fetita" tare-tare frumoasa) - parerea mea
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni
Ilinca_M. spune:
Tufete, da' clatitele alea-s musai sa fie unse cu nutella?! Io nu suport asa ceva!! Asa goale nu-s bune?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Gianina34 spune:
ilinca - noi simple le mancam, nu le ungem cu nimic
si asa sunt dulci si au aroma aia specifica de miere, nu vreau sa ma gandesc ce gust ar avea si cu nutella (am si eu niste limite, totusi)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni
olishka spune:
Fetelor multumesc de complimente Si mie mi-e dor de mine de cum aratam atunci Si orice ati zice voi, dar acum nu-mi plae aproape delocc de mine Dar va pup ca sunteti tare drafute
Ilinca bebelusul acela mic, mic era Chitibus. Pe ea am capatat eu experienta de crestere a opilului. Am avut multa grija de ea cand era bebe.
Si eu port o rochie de-a mamei in poze. Aceasta este
http://picasaweb.google.com/olgagireada/OlgaLiceu?authkey=Gv1sRgCJPR9MS27bT7GQ#5565731660127393522
Rochia a fost modifiata f mult. Era lunga si fara deolteu. Nu aveam rochie de seara pt participarea la Miss si am taiat rochia mamei si tot eu am cusut-o caci mama nu avea timp caci Mariana tocmai se nascuse. Dar a fost una dintre cele mai faine rochii desi la inceput suferisem mult ca n-am putut sa-mi cumpar o rochie de "fite" cum aveau celelalte concurente si credeam ca o sa ma fac de ras. Cealalta tinuta am inchiriat-o de la teatru
Floric vreau poze
Olga, mamica lui David iepurasul
Anaan spune:
Am gasit niste poze. Va rog sa nu radeti: aveti in vedere faptul ca sunt din vremuri imemoriale si ca, pe atunci, asa era moda!
http://picasaweb.google.com/104859916940779646097/Eu?authkey=Gv1sRgCMvFxrnXmrDdpAE#5565758868540714082
olishka spune:
Ilinca am o surpriza pentru tine: bruneta de care iti place tie (este verisoara mea si cea mai buna prietena) nu mai este bruneta, este cheala. Am tuns-o eu pe 1 ianuarie. Sa vad acum daca-ti mai place
http://picasaweb.google.com/olgagireada/Cata?authkey=Gv1sRgCO_7y5SDlYTwDw#5565521791721240946
Olga, mamica lui David iepurasul
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Ilinca am o surpriza pentru tine: bruneta de care iti place tie (este verisoara mea si cea mai buna prietena) nu mai este bruneta, este cheala. Am tuns-o eu pe 1 ianuarie. Sa vad acum daca-ti mai place http://picasaweb.google.com/olgagireada/Cata?authkey=Gv1sRgCO_7y5SDlYTwDw#5565521791721240946 Olga, mamica lui David iepurasul |
Fara gluma, ii sta absolut bestial! Imi place mai mult decat cum arata cu par!