Ghiocei de Martie-Aprilie***299***
Raspunsuri - Pagina 6
uali spune:
un salut fierbinte pentru toate tufetele, un an bun si numai bine va doresc!
din pacate nu mai am timp sa citesc decat pe sarite....iar de scris nu mai zic...dar asta nu inseamna ca v-am uitat, dimpotriva!
noroc cu facebook-ul ca va mai vad pe acolo...si de asta am timp din parti, dar stau conectata...macar imi mai arunc un ochi...
va pup, dati cu biciul si in mine, va rog:))
Ilinca_M. spune:
M-a omorat Olishka, nu pot sa cred cat de bunoaca era inclusiv din clasa a IX a, io credeam ca a devenit bunoaca undeva...pe parcurs!! Clar ca e neschimbata, la fel de frumoasa si proaspata...dar io tot is shocata ce alura de super top-model avea inca din primul an de liceu!!
Am recunoscut-o in poze si pe bruneta de care tot am zis ca-mi place Iti este ruda? Si ce haioaaasa era Chitibus!!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Anaan spune:
In poza cu bebelusul, bebelusul era Chiti a noastra???
Olga, si eu imi fac tema, promit, numai sa gasesc pozele.
Ilinca_M. spune:
Hmmm, trebuie s-o gasesc si eu pe uali pe feisbuc...ia sa vad cine o are in lista!
Floric, asa vorbesti parca vii din tunelu' timpului de acum 100 de ani, tufata, din cate stiu io esti de-un leat cu mine, chiar ushor mai tanara, sa nu te mai aud ca te plangi ca ma ranesti la irima!!!
Io cel mai bine am aratat intre 25 si 30 de ani dar mi-au disparut toaaate pozele datorita unui virus de pe calc!! Sper sa recuperez macar cateva de pe la alti omini de bine!
Anaan, acolo pitzi in buda eram la un Rev rockeresc si ma imbracasem...cu o rochie a maica-mii de prin '66! Si intr-o poza imi puteti admira bestia, peckinezul fioros
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
ramona7575 spune:
Mama ce complimente traznet a adus Anaan Olishcai , nici ca se puteau mai buneeee.. Eu vin si completez, ar iubio pe Oliska si barbatii dar si femeile nelesbiene (se fac peste noapte). Bunoaca rau esti fataaaa. Cred ca e tare mandru barbate-tu
Gianina34 spune:
buna ziua dragelor
eu am apucat sa recuperez, am fost prin mall sa caut ceva pentru micsu' (un trai-si-o-viata la servici, nuuu?) si acum daca tot imi trag sufletul cu o ceasca de cafea am zis sa va salut si sa va ofer si voua cine doreste? cine pofteste?
ayla - sunt alaturi de tine cu tot sufletul multi mamica draga
reteta de clatite japoneze: http://adamache-laura.blogspot.com/2008/04/dorayaki-clatite-japoneze.html
cu mentiunea ca eu recomand folosirea apei minerale (ies mai pufoase)
sympli - cred ca ai speriat mucisorii lui micsu'
desi mi s-a facut rau la halul in care arata cand am luat-o de la gradi (avea un nasuc rosu si julit tot de la servetele si ochisorii rosii - ca nici nu dormise de pranz) pot spune in jumatate de ora dupa ce a mancat si i-am dat doza de imunorezistan junior i-au disparut mucisorii; zilele astea i-am dat si oscilo + ceva supozitoare cu paracetamol (de control); a respirat bine ziua, doar seara cand incepea maraiala/moftureala parca i se infunda nasucul si haraia ceva acolo
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni
ramona7575 spune:
Eu am adaugat pe facebook pagina cu 'ghiocei martie-aprilie' dar nu m-a acceptat nimeni... sau cum se procedeaza? Imi trebuie o parola ?
Vreau si eu sa o vad pe Ilink cu rochia din `66
carla28 spune:
Ilinca, in primul rand in afara de culoarea parului nu te-ai schimbat deloc din liceu, ti-ai pastrat celasi aer de pustioaica si azi, iar Sophie e tare dragalasa in costumul ei de eschimos.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE