Ghiocei de Martie-Aprilie***299***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ilinca Super Sophi in costumasul de zapada Obrajorii sunt tare pupabili. Doamba Novus ne-a scos si pe noi din iarna asta

Fetelor nu prea v-ati facut tema

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, terminati cu mancatul ca viciu, mancatul e viciu cand te face sa arati ca-n reclamele cu obezi, nu e cazu', nici macar EU nu pot zice ca la mine mancarea e un viciu:P. Cand o sa ajung ca bietu' mexican de l-am vazut pe discovery mai demult, mai discutam.
Anaan, de acord, macar atat, pune sotzu' sa te poxeze! Sper ca nu ti s-a mai dus din culoare intre timp!:P
Hai sa radeti, am pozat cateva poze din liceu, da' unele-s cu "pielitza" aia shifonata din album, nu-s tare clare. Unde-s cu bretoing is dintr-a XII a, unde nu, is de la 17 ani, iar aia cu tzigara e in curtea scolii. ENJOY!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Buna idee, Anaan:)))
= Floric merge la aerobic (a se citi ca si cand ar rima:P)
= andiaroro e detectiv pe urmele arabului
= Olishka si viciul ei!!!:)))

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ilinca- S-a crapat pielea intre barba si buza (aproape de buza), iar sangele tasnea din 2 parti ca-si muscase si buza pe interior. Noroc ca afost seara si s-a culcat repede ca-si tot trecea limba pe acolo si imi era ca nu lasa sa se lipeasca.
Cica exista si suzete de aur, dar pe alea nu le-am pipait eu. Asta mi-a fost scoasa din dulap de catre bunica copilului, care-i din familia apropiata, dar noi n-am fost la botez asa ca nu stiu sa spun cine a cumparat-o. ( Parintii erau nitel amuzati-jenati de prezentare).
Acum mi-am amintit ca tot am vrut sa-ti spun ca si prietena mea din copilarie(nascuta intr-o zi cu micsunica pe 13) a fost dependenta de Rinofug sau de Bixtonim(nu mai stiu exact care), dar la ea s-a sfarsit mult mai nasol ca a trebuit sa-si faca nu stiu ce operatie pe la niste teci ce-s in mucoasa nazala (sper ca zic bine) ca isi stricase ceva pe acolo.

Simply- Anastasia are o catelusa rosie "Anastasia" creata de nasa noastra de cununie.

Asta cu manelele ma duce cu gandul la o discutie cu barbatul, care taman se intorcea de la spital, unde i se extrasese un os de peste colectionat la un restaurant chinezesc cu staif.
Zice el: Sper ca fi-miu sa nu se insoare cu vreo chinezoaica ca astia te omoara cu zile.( a mai patit-o el cu chinezii)
Eu: Preferi o chinezoaica nora sau un alt barbat?
El: Chinezoaica, fara discutie, dar sa-i manance el mancarea.

Atunci vorbeam ca sa ma aflu in treaba, dar am relizat ca indiferent ce alegeri face, ce o sa i se intample e puiul meu pentru totdeauna si o sa-l iubesc.

Mergi la inceput

Ilinca Pai in prima poza esti neschimbata (inafara de freza). Inseamna ca si tu detii elixirul tineretii vesnice Mie mi-au placut pozele si m-am distrat. Imi place stilul de pustoaica rebela

Mergi la inceput

Si sa nu ziceti ca am dat tema si nu mi-o fac:

http://picasaweb.google.com/olgagireada/OlgaLiceu?authkey=Gv1sRgCJPR9MS27bT7GQ#5565731597335498722

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Buna idee, Anaan:)))
= Floric merge la aerobic (a se citi ca si cand ar rima:P)
= andiaroro e detectiv pe urmele arabului
= Olishka si viciul ei!!!:)))

18 luni
19 luni
Manole forever

de-acum nu voi mai zice "aerobic" altfel decat rimand cu "Floric"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Nu reusesc sa pun pozele. Le-am scanat dar nu stiu in ce format ca nu mi le recunoaste ca poze si altfel nu ma lasa sa le urc pe photobucket.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ilinca, imi place cum iti statea cu parul mai inchis la culoare. M-a distrat poza din baie, tu pitzi, tu! Si tu stii secretul criogeniei, nu stiu ce te mai rogi de Chatonel sa ti-l impartaseasca!

Olgule, pozele tale mi-au inspirat un sentiment de mila (trage aer in piept si pregateste-te pentru ce va urma!)...mila pentru toti nenorocitii de barbati care au avut ocazia sa te cunoasca, sa te iubeasca nebuneste si carora tu nu le-ai dat atentie: tu esti chiar prea faina, tufata! Si sa nu te aud ca, vai, Doamne, asa aratai atunci, ca acum nu mai esti bunaciunea de altadata, ca esti!!! dar o bunaciune mai senzuala si mai misterioasa! ( Tulai, Doamne, de citeste Cristi zice ca mi-am schimbat orientarile!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Mai, deja uitandu-ma la pozele Ilincai si a lu Oli...iar ma apuca depresia...una ca pe vremea mea nici macar coler nu cred ca se purta (la poze) iar ca si diversitate...am doar cateva si alea facute prin curtea scolii.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput