Ghiocei de Martie-Aprilie***299***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Am admirat pozele cu micsunica, e o scumpa, ce par frumos are si ochii numai spun Dar si parintii pe masura

Floric: mi-au placut pozele din liceu. Cat despre kilograme, eu te sfatuiesc sa-ti faci si un set de analize, ca nu strica, poate totusi exista o cauza.

Un mare pentru Iulia accidentata, sa treaca repede cucuiul!

Eu dupa-amiaza, intentionez sa ajung la Zumba, sper sa fiu incantata si sa nu-mi faca figuri coloana.

fug la bucatarie.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

floricule - facem grupul de sustinere
are dreptate ilinca cu nemancatul dupa 6 si mancatul haotic/bezmetic inainte de 6
in perioada mea de avant (in kg, desigur) cand dadeam vina pe tiroida si alte-alea, medicul endocrinolog mi-a spus ca nu ma ingras decat de la ce bag in gura, nu de la tiroida(si, culmea, ca la problema mea, eu trebuia sa fiu slabatura-slabaturilor nu rotunda-rotundelor)
la vremea respectiva medicul mi-a recomandat ce am voie si ce nu sa mananc iar din cele permise, trebuia sa ma incadrez in 1200calorii+program de mese regulat+nimic intre mese+...
la ce mancacioasa eram(si sunt) doar de rusinea lui am reusit sa ma mobilizez iar in prima luna am slabit 4 kg si apoi mi-a tot ajustat programul in functie de greutate...

asa ca draga floricule e musai sa-ti faci analizele sa vezi ce si cum e de "reparat" dar si sa urmezi un regim

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput

kea - te rog mult sa vii la raport ca nu mai rezist sa stau cu sufletul la gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

WOOW, poze cu Micsu'!!!!!!Si filmulete!!!!! E mortala!!!
Daca-l vad azi si pe Keutz, pot sa mor fericita!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Vazut si Novus, Simona si Floric cand "era ele fete"! Pana acum Novus, care s-a facut dintr-un moni o doamba, chiar daca Ada nu recunoaste, si Floric, care tre sa faca aerobic (cu accentul de rigoare), sa-si recapete trupul de viespe , s-au schimbat cel mai mult!
Mor de curioasa sa o vad pe ANCA_NICOLAE in liceu! Anca, pe unde esti? Ne-ai aratat rabojul plin, ne-ai facut "sic!" si-ai disparut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Intru pe fuga, sa laud puiul ciorii!!!

Am inceput astazi procedura de vizitare gradinite. In timp ce noi vorbeam, puiul meu a intrat singur in sala baby si s-a facut comod. Am plecat vreo ora la shopping, timp in care se pare ca ar fi marait un pic la un moment dat (suspectez ca dupa vreo jucarie ) Cand ne-am intors, era in plina joaca si a fost tare suparata cand a vazut ca o scoate afara educatoarea... cand ne-a vazut i-a mai trecut din necaz, dar tot nu i-a prea convenit cand a vazut ca plecam. Asa ca... ne-am hotarat, noi alta gradi nu mai mergem sa vedem, mai ales ca se pare ca se elibereaza un loc kiar zilele astea. So... nici nu cred ca mai asteptam 1 martie, cum programasem initial si o sa fim cat mai repede... gradinitzar.

Sunt tare incantata! Pupam mami de minune mica!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Bun, acum ca mi s-a cerut opinia de experta sa va fac un rezumat:
- regimul disociat eu l-am folosit ca regim "de shoc" pentru o slabire rapida (in limite sanatoase!!) si eficienta; altii au facut un mod de viatza din acest regim, mi se pare super, dar nu e de mine, ca ma stiti cum sunt;
- exista varianta regim disociat pe zile- varianta mai drastica, cu rezultate mai spectaculoase in timp mai scurt;
- varianta regim disociat pe mese- varianda mai blanda, mai soft, mai usor de tinut si care da si ea rezultate, categoric, dar ceva mai lent.
Boooon. In functie de cate kile ai de slabit si cat te tin puterile poti urma unul dintre cele doua, pana scapi de surplusul de kile (poate dura intre 1 saptamana si 3-4 luni; adica daca te'nerveaza 2 kile-n plus, e de ajuns o saptamana. Daca ai patruj'de kile-n plus...cred ca nu scapi fara 4-6 luni).
DAAAR: imoprtant!!! Dupa ce scapi de kile NU trebuie sa revii brusc la fostu' tau stil de viatza, daca era de-amp...lea!! E ceea ce a facut Floric!! Normal ca pui inapoi! Chiar daca nu mai tii strict disociatul trebuie sa renuntzi forever la obiceiuri absolut nesanatoase precum:
- combinatia cartofi cu carne!! Asta e cea mai ingrasatoare! Nici cu orez/ paste nu e bine! De aci incolo carnea trebuie mancata cu cel mult o salatzica verde sau muraturi!! Deci in disociat: carne= goala; DUPA ai voie cu o salata, cu o felie doua de paine integrala sau wasa etc. Nu cu cartofi/orez si alte cele!
- niciodata fructe cu mai putin de o ora inainte de masa si cu mai putin de 3 ore dupa masa! Asta e o regula de aooor!!
- mai incet cu dulciurile, doar n-o sa crezi ca ai slabit, gata, poti sa balotezi dulciuri in nestire ca "ti-ai format metabolismul" si nu te mai ingrasi:)))
- si in general,de cate ori poti, mergi pe disocierea alimentelor, nici nu mori de foame nici nu te ingrasi.
Any questions?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Au, si era sa uit familia de Pisiki! Foarte faine pozele! Faina fatuca Pisik, faina si acum ca femeie !

Mergi la inceput

floricule - imi esti asa de draga ca pot sa vizualizez "in amanunt" fetisoara ta cand citest indicatiile ilincai
vezi ce clar si simplu este?
nu ramane decat sa ... rezisti

Mergi la inceput

denisamada - mai frumos de atat nici ca se poate
pupacim gradinatzara mica
inteleg ca va fi colega anei de pisik, nu?

Mergi la inceput