Ghiocei de Martie-Aprilie***299***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Floric, nu-ti gasi tot felul de pitici; si cum adica te miri ca nu stii cum sa dai jos kilele daca tu cu guritza ta ne-ai tot zis ca nu reusesti sa te mobilizezi, ca n-ai ambitie etc? Vrei sa pun biciul pe tine? Mancatul dupa 18 e apa de ploaie, ce daca nu mananci dupa 18 daca pana atunci ai mancat haotic si porcarii? Iaca, dupa ce faci o saptamana de disociat pe mese (deci de-ala soft) DACA nu dai jos macar 2 kile, atunci sa banuiesti alte cauze, hormoni, tiroida, metabolism, ce vrei tu. Io te sustin, daca vrei iti fac si meniu pe zile:P. Atat, ce mare branza? Disociat pe mese, mananci ce cantitati vrei, si cu oala!! Dar: fara paine sau alte fainoase, fara sucuri din comertz, fara dulciuri. Ce zici, te bagi la provocare o saptamana?
(si taica-meu si inca vreo 3-4 frati de-ai lui au avut diabet,chiar si insulino-dependent, dar eu chiar nu ma tem, stiu ca e de la stilul lor de viatza si modul aiurea in care se hraneau)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Alina, sapt asta este termenul? Sau vinerea viitoare?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Saptamana viitoare

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 37+
AMR 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ilinca, chiar te rog sa ma ajuti. La regim pe mese nu ma duce capul. Eu am tinut disociat pe zile. A dat rezultate dar apoi...cand am renuntat la disociere

Dar daca ai ceva ce da rezultate ma bag. sa va arat ca nu ambitia si mobilizarea e cauza kg mele.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

http://picasaweb.google.com/micusspicus/201012Dec?authkey=Gv1sRgCITwzbTdhcaaag#
http://picasaweb.google.com/micusspicus/201011Nov?authkey=Gv1sRgCIfooLPLloKu1wE#

http://picasaweb.google.com/micusspicus/DropBox?authkey=Gv1sRgCJ-v18-BwqecogE#

va rog sa-mi spuna careva daca se vad pozele sau trebuie sa ma mai stradui
multumesc

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput

Am vazut primul set de poze cu balerina! Da' chiar ca e inalta!! Si se vede ca traieste pe picior mare! Superba rochitza de la serbare si ce cumintica a fost micsuneaua
Merg la vizionat urmatoarele linkuri.
Floric, stai linistita ca nu scapi, imediat iti trag un meniu pe zile de nu te vezi:P

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Am uitat sa zic ca micsunica e toata tati

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Nu, ca-s shocata: micsunica e cat celelalte fetite si se vede clar ca ele-s mai mari ca varsta!! E un viitor manechin!!!
(ai aruncat covorasul puzzle?...)

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ilinca -
1.da , e toata tati, eu nu eram pe acolo
2.covorasul - aruncat
3. ceilalti sunt cam cu 1 an mai mari; intr-adevar sunt cam de aceeasi inaltime insa pe latime se vede clar diferenta

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ilinca, astept si io disociatul.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Neata la pranz si de la mine, abia acum sorb si eu cafeaua... ne-am trezit la 10:00 .

Pt. miscunica superba, si ce cuminte sta pe scaunel, Stefan nu ae sta nici lipit cu super-glue .
Intr-adevar seamana cu tati, cu tine mai putin spre deloc

Mergi la inceput