Ghiocei de Martie-Aprilie***299***
Raspunsuri - Pagina 16
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus No am pus si eu cateva poze la pozele gasite, dar promit sa gasesc ce cautam http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/ www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
WOW, cand eram eu mica si mergeam la mare si vedeam gagici d-astea cu chilotii ridicati peste solduri le imitam si eu in camera de hotel.
NOVUS, esti o diva...
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Wow, Anaan! Ce mishto esti in poza de a XII a, ce bine-ti sta rujata si sprancenata!!!Permanent spiralat am avut si eu Chiar de 2 ori!! Prima aptamana a aratat bine, dupa aia s-a transformat intr-o matura jalnica!!!:))) O sa-l pun pe huzband sa pozeze si pozele cu "chica":)))Olishka, normal ca-mi place si cheala tipa, e foarte frumoasa si interesanta!! Numai ca-n ultimele poze imi pare cam slaba, sau cum e in negru?... mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
Eu cand am venit in Bucuresti la 17 ani eram satena deschis, s-au pus fetele din camin pe capul meu, m-au vopsit blonda si m-au tuns cu carare pe mijloc si breton de-o parte si de-alta, a la Backstreet Boys
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
novus spune:
Pisiko, tot frumosi si indragostiti erati si-n liceu 

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
WOW, cand eram eu mica si mergeam la mare si vedeam gagici d-astea cu chilotii ridicati peste solduri le imitam si eu in camera de hotel. NOVUS, esti o diva... |
Hai ca m-am spart de ras, emoticonul potrivit

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Novus, ce sirena sexy!

Bruneta, era sa nu te recunosc!![]()
Pisik, frumoaaaaasa
, cu fusta mini si picioare interminabile! Mr. Pisik era rebel...cu cauza
, ca te sorbea din ochi!
Anaan spune:
Ilinca, am vizionat potpuriul
si tre' sa marturisesc ca-mi place de tine cu un aer putin
. Sper ca neamtul tau nu era nenea ala cu par pe chept
, descheiat pan' la buric
si cu gel ghiotura!
Laura Gaura, Gina virgina....nici nu stiu care-mi place mai mult!
Fuste lambada, ciocate, permanent spiralat...am trait vremuri grele, tufete, am merita o decoratie: generatia sacrificata pe altarul modei via Istambul!![]()
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui simplyana_m - Dependenta de oameni am avut mereu, pt ca am oroare de singuratate, si pentru ca, involuntar, ma pun in pielea oamenilor din jur si ma implic emotional foarte tare, ma transform ca atare, si mi-e greu sa mai disting pe unde e exact sinele meu in ecuatie, ce forma are si ce hram poarta. Asta unii ar trece-o la vicii, ca mereu am iesit sontac-sontac din astfel de povesti. Insa avand in vedere ca eu definesc dragostea ca fiind o prelungire, o expansiune a sinelui propriu, care doare la separare, eu zic ca tot io-s mai bogata si mai castigata! .............................................. http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Simply, tu esti Pesti ca mine? Caci ma recunosc in descrierea ta, si la mine functioneaza empatia si ma implic emotional foarte tare, de foarte multe ori am de suferit din cauza asta, ma consum si ma framant pentru niste vorbe aruncate aiurea de catre o alta persoana, pe care zau ca o doare la bascheti...
Din punctul asta de vedere ma bucur ca Ianis e berbec, el nu e sensibil, e mult mai practic si mai tehnic decat noiElena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Bianca2503 spune:
PISIK, esti frumu. Mare dragoste pe capul vostru...
PS: pe mine m-a anuntat frate'miu ca in alculator nu mai am nicio poza (le-am pierdut si pe alea din State, tot
).
Dar cand ajung la mama iau tot ce am pe hartie...
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Multe poze nu prea am, sunt acasa la mama mea, in computer, pe CD, sau album. Nu eram o frumoasa, Gianina nici acum nu sunt. Atunci eram chiar complexata de nasul meu, si, curios, de buzele groase. Care mai tarziu s-au dovedit a fi calitate.Am pus intr-un www.facebook.com/album.php?aid=10540&id=100001925222090&l=6d4b4c2cc4" target="_blank">Album pe facebook cred ca asa, cu link direct merge. Pozele albastre sunt din perioada liceului, in primele sunt cu fratele meu. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana. |
Ce frumoasa esti! O papusa!

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Floric spune:
In sfarsit poze din tinerete in Poze NOI
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel