Ghiocei de Martie-Aprilie***299***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Fuste lambada, ciocate, permanent spiralat...am trait vremuri grele, tufete, am merita o decoratie: generatia sacrificata pe altarul modei via Istambul!

Daaaa !! Imi amintesc si acum cu drag de primii mei ''adidasi'' dar si de blugii pe care m-am chinuit sa ii raresc si matusa mea cand a vazut cu ce rupturi umblu, i-a reparat

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

seeara buna, va pup

am vazut si eu tema voastra si amvizionat toate pozele, sunteti neschimbate fetelor iar multe dintre voi aratati mult mai bine acum, mi-au placut mult pozele olgai si ale monicai, excelente !!!

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 37+
AMR 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Salutare!!

Ma mai primiti si pe mine?

Camd in sfarsit ma gandi ca e cazul sa ies din butoi fiica-mea a tras in seara asta un cap in usa, si lua coltul usii cu stoicism. Fugea de taica-sau si nu s-a uitat in fata ca usa era deschisa si o lua... Are un cucui deasupra tamplei. Am pus gheata, ceva crema... si mie imi venea sa plang si sa imi trag palme de ce am deschis usa la camera. Na, asta e, astfel am intrat si noi in clubul celor "raniti pe front"

Sympli, ROR-ul il facem miercuri, vine dr. dupa amiaza la noi, sper ca trecem cu bine.

Am vazut poze care mai de care mai frumoase, eu din liceu nu prea am, a fost candva.... demult.... Am sa incerc sa pun niste poze cand eram bruneta si tunsa periuta.

Toate sunteti si ati fost frumoase toate!!! Ayla are dreptate, acum suntem femei, iar eu cel putin ma simt enorm de implinita de cand o am pe Iulia (daca nu s-ar lovi/cadea, ineca atat de des cred ca as fi super implinita).

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Haideti la o cafea!

Eu sunt atat de matinala, fiindca ieri Andrei s-a culcat la 21.40 si azi ne-am trezit la 7.40. E mult mai bine asa, decat culcarile alea pe la 1. Sper sa reglam incet-incet programul.

Cami, bine ai revenit. Cazaturile si cucuiele si toate accidentele din aceeasi gama sunt. Pup Iulia cucuiata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Mai, dar voi ati purtat adidasi cu sireturi unul roz fosforescesnt si unul verde prazuliu? Asta e o alta amintire a mea...apropo, si matusa mea ca a lu Novus cand m-a vazut cu un siret de un fel si unul de un fel s-a repezit si mi-a adus o pereche de sireturi negre, dar barim amandoua la fel

Viata, trai si voie bunaaaaa.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Alina, sapt asta este termenul? Sau vinerea viitoare?

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

o zi buna!

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Greu tare cu pozele astea, dupa cat m-am chinuit le-am mai asezat si cu susul in jos sa nu spun altfel...
poze liceu

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata, buna dimineata

dodo draga multumim de cafea

nu am apucat sa vad toate pozele dar vreau in primul rand "sa ma iau" de ayla - fata draga, daca nici tu nu esti frumoasa, noi astea, muritoarele de rand, ce sa mai spunem? multi ca mie-mi place complicatul

ilinca - eu cred ca problemele cu clatitele au fost, in ordine:
1. tigaie neincalzita suficient
2. nu asteptai sa se formeze bulele alea si apoi sa le intorci

simplysor - la clatitele astea jaloneze eu nu folosesc decat telul ca sa le amestec (cel care arata ca un popic - sper sa incelegi ce spun)

siiiii... tanannnnn ... am un stik cu toate pozisoarele micsunicii, acum mai ramane sa rezolv problema cu picassa si astazi ne veti viziona (macar atat daca de cele din tineretea preistorica nu am cum sa va arat)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

buna dimineata,
felicitari mamicilor care au postat pozele. Le-am admirat pe toate.Jos palaria!
Ca si inapreda eu am pozele la mama dar nu am scaner. Poate voi gasi prin mail ceva...sa vedem.Sunt tare ingrijorata ca radu nu accepta laptele fara lactoza..sper sa mai bea lapte dupa ce sa face bine cu burtica. Dyana eu zic sa te lasi condusa de intuitie. Si eu ma gandesc la fel daca voi alege cei mai bun pt copil.

Mergi la inceput