Ghiocei de Martie-Aprilie***299***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Precizare: io mi-s de pe vremea lui Anaan, deci am prins si eu "permanentu' spiralat", blugi si fuste elastice, fucsia si verdele ala fosforescent, pantalonii cu talie inalta, ciocate si geci de bluj, pantofii de lac

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Ina, pune si tu o poza doo din liceu, ca io mor de curioasa de ce style aveai pe vremea aia!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Si eu sunt de pe vremea aia doar ca aveam permanent natural dar fusta Lambada tot am avut

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Si sa nu ziceti ca am dat tema si nu mi-o fac:

http://picasaweb.google.com/olgagireada/OlgaLiceu?authkey=Gv1sRgCJPR9MS27bT7GQ#5565731597335498722

Olga, mamica lui David iepurasul

Wow! Zici ca esti topmodel Ce figura aveai si fata de copila, si ce tinute studiate, super!!! Si Chitibus ce mica era... De fapt, tu ai ramas si vei fi la fel de frumoasa si cand vei fi baba (ca doar le-am vazut pe mama si matusa ta ce frumoase si ingrijite sunt). Ar fi misto ca pe la 40 ani sa iesi cu David si toata lumea sa creada ca esti gagica lui

Ilinca, ce bine aratai in stilul de rebela rockerita, mie imi place mai mult cum iti statea satena natural

Monnvas, la fata aceeasi pustoaica, dar la corp, nu te supara, arati muuult, mult mai bine acum

Chatonel si-a schimbat doar frizura, in rest aceeasi zburdalnicie vioaie si acu'douaj de ani si acum

Carla, domnisoara inalta si frumoasa atunci, doamna prezentabila acum

Abia astept sa vad si pozele celorlalte tufete... Pozele mele din liceu sunt la Chisinau, am aici cateva din studentie dar n-am cum sa le scanez;(

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

No am pus si eu cateva poze la pozele gasite, dar promit sa gasesc ce cautam

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ilinca, ai fost dementiala cu clatitele tale. Singura ta greseala a fost ca nu ai incins tigaia foarte bine inainte de a pune prima clatita. Dupa ce s-a incins cum trebuie, ti au iesit perfecte.Fetelor, sunteti toate superbe, si acum, la fel ca in facultate. Olga, esti superba, eu refuz sa cred ca nu iti place de tine acum, e pacat!Ayla, eu am vazut schimbarea, este exact asa cum ai spus tu, acum esti intr-adevar femeie, si inca una foarte frumoasa!!!Off, aveam in plan sa va laud pe fiecare pe rand, dar tb sa culc motzata. Ma striga: "Maammiii, a Eva!"Maine pun si eu poze din liceu.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Pisigri, mai baga un vot si de la mine pt antemergator, vazusem la Real zilele trecute unele dragute chiar, mai uita-te si in farmacii eu de acolo am mai luat
Mie imi place taaaare mult sa fac cadou si hainute !!

Ilinca, imi pare bine ca nu v-a luat iarna pe nepregatite , am admirat Sophihi-ul frumusel !!!

Olga, faine pozele de la ski, David se face tot mai frumusel pe zi ce trece, tare-mi place cum ii sta imbujorat si echipat !! faini mai sunteti !!!!

Mergi la inceput

Citat:

Ilinca am o surpriza pentru tine: bruneta de care iti place tie (este verisoara mea si cea mai buna prietena) nu mai este bruneta, este cheala. Am tuns-o eu pe 1 ianuarie. Sa vad acum daca-ti mai place

http://picasaweb.google.com/olgagireada/Cata?authkey=Gv1sRgCO_7y5SDlYTwDw#5565521791721240946

Dar ii sta foarte bine Catalinei, si oricum creste parul inapoi...

Mergi la inceput

Sa raspund rapid si la tema lasata de Monnvas:
- vicii cred ca nu mai am de cand m-am lasat de fumat
- dependenta cred sunt de comunicare si socializare , eu in varf de munte nu am ce cauta
- as vrea ca Ada cand o sa fie mare sa fie multumita de ea, sa se simta bine in pielea ei si sa aiba personalitate, sa nu incerca sa copieze pe nimeni si sa se bucure de viata !!
- ce n-as vrea sa fie : o pitzi

Mergi la inceput

Citat:

Am uitat sa las linkul

http://picasaweb.google.com/olgagireada/David1anSi9Luni?authkey=Gv1sRgCIbJwryY1rnpoAE#5565527007626216818

Ce frumoase sunt pozele... Ianis tot punea degetul pe ecran si mi-l arata pe David si dupa aceea arata la el, cred ca i-e dor sa se mai joace impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Seara buna!

V-am vazut pozele, mi-au placut, mai ales frumoasele OLGA si AYLA, dar nici cu celelalte nu ma rusinez. ANAAN imi place de mor, e neschimbata

Hai ca m-am caznit si eu sa caut ceva poze, am numa din clasa a XII-a, restul sunt la mama, ca astea sunt ale lui Pisi. A si rupt Ana una, motiv de cearta in familie, ca nu esti atenta, lasi copilul sa strice, etc , dar am reusit pana la urma sa le fac si poze si sa e si incarc.
Si la pozele mele nu ma aveti numa pe mine, ci si pe consort, ca am fost colegi de clasa, asa ca e 2 in 1

http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/Liceu?authkey=Gv1sRgCLeRubidouOurAE#5565833209408463250

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Pisik, minuuuuuuuuunaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput