Fluturasi de martie-aprilie 2011 (130)
Raspunsuri - Pagina 8
madutza_bra spune:
Antguess, Sa-ti traiasca flacaul
, sa creasca mare, frumos si cuminte!!!

..si nastere usoara sorei tale 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
36+ cu
Catalina Ioana
AMR 3 saptamani 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
anaxena spune:
buna dimineata!!!!
am terminat de calcat lucrurile primite pt bb..am tot ce-mi trebuie pt stat in casa si de ieshit afara nu ma las pana nu-i iau un ursuletz pufos
mi-am bagat si lucrurile deja stranse in bagaj pe care l-am pus strategic in sufragerie
azi poate iau si medicamentele
mi-am schimbat programul de somn,ce ciudat,cred ca incepe corpul sa se obishnuiasca sa doarma tarziu
ma bate gandul sa-mi pozez burtica...dar am o idee si sa vad dc imi iese
sa avetzi o saptamana superba fara contractii,dureri si pierderi de dop
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
sapt. 33
cum creste Alex
AMR 7s!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
viss spune:
Neata, fetelor!
- eu m-am trezit la 7.30 ca am primit un telefon, apoi am adormit din nou..pana acum. asa patesc dupa week-end, recuperez plimbarile si agitatia ![]()
- sambata a venit o prietena sa ma ajute la impachetat - cunoscuta pe internet acum 1 an,vad ca-mi poarta noroc netul, asa mi-am cunoscut si sotul, pe mirc- ca mai zicea o fata ceva de genul asta- ce, haios, nu sunt singura
.ii multumesc si prietenei pe calea asta, inca o data- stiu ca mai da cate un ochi pe aici sa afle despe mine
..asa ca am impachetat 80% din lucruri.sunt o fericita, mai am de spalat niste draperii, de impachetat hainele si atat.iar sambata mutarea definitiva a mobilelor, electrocasnicelor, si ..a noastra![]()
30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

AMR 6 SAPT.
irinuca05 spune:
antguess la multi ani pt cavaler!
viss, ce bine ca ai gasit ajutor sa impachetezi!
acum, dupa ce am mancat, m-a luat un somn! incerc sa raman treaza, sa vad daca pot. mi se pare ca ma transform intr-o mare lenesa!
28+
viss spune:
lalely- nu am rezolvat problema. apar hemoroizii, ma chinui 1/2 zi apoi se retrag cateva zile cand ma apuca iar dupa un proces de fortare intensa.stiu ca nu am voie sa ma fortez dar am crampe, spasme, lucruri care nu tin de mine, ulterior apar si hemoroizii ca ciupercile dupa ploaie. si ca ziceati de lichide , pai eu beau 4l apa /zi, si 1/2 l lapte, fara supa, ceai..eu zic ca , compresia e de vina.sfincterele si-au pierdut contractilitatea..iar ieri am avut niste dureri dupa , de nu puteam sta in nici o pozitie- in fund si intr-o parte ma dureau hemo, in picioare burta..era o ninsoare afara, si eu trageam de sot sa ma scoata pana la curte, sa imi distrag atentia de la dureri.a cedat saracul
si uite asa mi-au trecut, am mai asezat o draperie,am mai ajustat un raft..

AMR 6 SAPT.
stefyapost spune:
salutari burticute frumoase
!! ce faceti astazi?? vad ca sunteti vorbarete
....am pus si eu niste poze cu burtosul meu..am facut azi cateva si am postat si poze facute acum 10-11 zile.....mi se pare mie sau burtosul meu a inceput sa coboare???
cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 33+

6+ weeks to go

viss spune:
da, irinuca, dar mai corect e sa zic ca, ajutorul m-a gasit pe mine
nu numai ca s-a oferit, ceea ce mi-a facut o palcere imensa, dar era suficient sa stiu ca cineva se gandeste la mine, la binele meu si al bebicilor- dar nu as fi avut curajul, sau rusinea sa o chem la munca pana la urma, dar..a tot insistat, m-a tot intrebat cand ne mutam, si a facut-o atat de nonsalant de zici ca venea sa stam la o cafea, incat..am rapit-o
.

AMR 6 SAPT.
madutza_bra spune:
viss, sa-ti fie de bine plimbarile din week-end. Cand ai zis ca mai mergi la dr?
stefy, burtosul tau e pe zi ce trece mai frumos
Nu mi se pare sa se fi lasat... pune si tu saptamanile in dreptul pozelor ca sa putem compara 

am facut gogoselele alinei 
, delicioase...dar eu parca as mai pune zahar si in compozitie
. Super rapide si gustoase. 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
36+ cu
Catalina Ioana
AMR 3 saptamani 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
stefyapost spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra viss, sa-ti fie de bine plimbarile din week-end. Cand ai zis ca mai mergi la dr? stefy, burtosul tau e pe zi ce trece mai frumos Nu mi se pare sa se fi lasat... pune si tu saptamanile in dreptul pozelor ca sa putem compara ![]() ![]() ![]() am facut gogoselele alinei ![]() , delicioase...dar eu parca as mai pune zahar si in compozitie ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 36+ cu Catalina Ioana AMR 3 saptamani ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
done!!!

....si gogosile astea minune de le laudati toate trebui sa le fac si eu neaparat
cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 33+

6+ weeks to go

anaxena spune:
am eu o problema sau nu merge contul de pe picasa?imi zice ca e parola incorecta
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
sapt. 33
cum creste Alex
AMR 7s!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori