Fluturasi de martie-aprilie 2011 (130)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miki, , chiar cu vreo 3 pag in urma intrebam de tine. offf nu fi suparata mami, asta chiar nu mai tine de tine. . cat despre bebita e perfect in grafic, probabil a crescut mai mult atunci si de asta a stagnat acum. la ultimul eco cat avea greutate???
eu nu am mai auzit asta pana acum ca nu ar avea relevanta ultimele masuratori....stiu doar ca marja de eroare e tot mai mare cu cat bb e mai mare, dar si marja asta se cunoaste.
cum se simte vlad??

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in sapt 36!!!
AMR: putin....putin.....si mai putin...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

pisucmic asa este, mari minuni face Dumnezeu si toti ucenicii lui, am simtit-o si noi pe pielea noastra si nu o data ci in repetate randuri dar cea mai mare minune pe care a facut-o cu noi a fost sa ne daruiasca cei 2 copilasi pe care i-am asteptat multi ani.

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 37+
AMR 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

miki poate totusi se intoarce bebe ..mai e timp pe tine si pe vlad

AMR 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

pisuc
e bine sa mergi si personal
dar e bine si cand altii se roaga pt tine
si nu uita sa te impartasesti
macar inainte de nastere

alina.n imi dai voie sa te trimit si pe tine la impartasit inainte de nastere?
ce zici te duci?

mikiiiiiiiii hai ca ai bagt sperietura si in mine
data trecuta bebe era cu capul in jos
da ieri
am avut numa dureri in col
mi-a tras multe bebe
si ma intrebam eu daca sunt manutele
eu sper sa nu se fi intors si la mine
offffffffffff

eu mai am destule de cumparat
dar maruntisuri
ei sper sa reusesc
macar aproape totul

monas sa stii ca nu e usor deloc cu 2 bebici
eu am doar unul si e obositor
am vb cu cineva carer are gemeni si tot cu mama ei s-a scos
termina de dat laptele la unul tipa celalat
etc,
scenarii pe care cred ca ti le imaginezi
problema nu e ca nu faci fata
ci ca mai ai si tu nevoi
sa mergi la baie
sa faci u dus
sa dormi o ora ziua
si toate se adunqa la un moment dat
important e sa incerci sa dormi cat mai mult

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 30+ PETRA ADRIANA
AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

miki, , chiar cu vreo 3 pag in urma intrebam de tine. offf nu fi suparata mami, asta chiar nu mai tine de tine. dar eu stiam ca pana la 36 sapt inca se mai poate intoarce. cat despre bebita e perfect in grafic, probabil a crescut mai mult atunci si de asta a stagnat acum. la ultimul eco cat avea greutate???
eu nu am mai auzit asta pana acum ca nu ar avea relevanta ultimele masuratori....stiu doar ca marja de eroare e tot mai mare cu cat bb e mai mare, dar si marja asta se cunoaste.
cum se simte vlad??

vlad e bine, nu mai are nimic..
si eu sper din tot sufletul sa se intoarca..dar dr era cam retinut..oricum acum stiind exact pozitia imi dau seama daca e tot asa sau s-a intors..pt ca ii simt loviturile de picioruse in ficat..
de greutate, la ultimul eco parca avea 2.1 kg..de stagnat cica nu stagneaza, ei cresc oricum dar in ritmul lor..a zis ca atata timp cat fluxurile pe artere/vene sunt bune nu exista nici un semn de ingrijorare..
asta cu relevanta masuratorilor spre final o stiu dde la prima sarcina chiar..cand mie in ultima luna imi arata constant..ca si cum n-a mai crescut deloc, ba chiar scazuse prin sapt 40..si arata si mult mai putin decat a fost realitatea cu vreo 600-700 grame..si tin minte ca il tot stresam pe dr cu intrebari ca de ce nu mai creste, ca paote nu e bine acolo in burtica..si de atunci imi explica ca in ultima luna nu mai au relevanta, ca sunt aiurea estimarile aparatului din cauza ca masuratorile nu se mai fac cu o acuratete mare pt ca e prea mare bb si probabil spatiu/lichid prea putin..si m-am convins intradevar la nastere..
cam asta e, oricum singura mea grija e de pozitionare..acum mi-am dat seama cat de mult imi doresc sa nasc natural..
stiu ca citisem demult ca unii doctori pot incerca sa miste pozitia lui bb in burtica prin nu stiu ce tehnica daca bb nu e pozitionat bine pt nastere naturala..dar ma tot gandesc daca sa-l intreb sau nu pe dr la urmatorul control..cred ca o sa faca misto de mine

mami de Vlad 09.04.2009 si s34 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miki pai aa e marja de eroare la sfarsit 700 gr. asa a fost si la mine. da si eu citisem la un moment dat ceva despre tehnicile de inoarcere a bebelului. nu ma stiu exact daca nu cumva povestea o mamica de la odiseea de ian-febr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Pisuc...multumesc de sfaturi.
Nici nu mai stiu ce sa fac sa scap odata ...Sunt durerosi si ma incomodeaza.Plus ca acum pare ca s-a ameliorat...la cateva zile se accentueaza iarasi...

Simo..eu nu stiam ca tb sa ii bag inapoi..Ai mei sunt externi..asa se face si la acestia??

27+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Felicitas, Cami, Simona,
si eu cred cu tarie ca parintele Arsenie ne-a ajutat enorm, si cu prima ocazie (dar pe o vreme mai blanda) vreau sa ajungem la Manastirea Prislop. O asistenta medicala a fost acolo in pelerinaj in ziua cand am avut eu embriotransferul si s-a rugat pentru mine, si mi-a adus si o carte cu viata lui. Eu am aflat abia dupa cateva saptamani cand am vazut-o, cand am trecut printr-o mare sperietura (o sangerare) si am fost atat de impresionata, sunt sigura ca tot el ne-a ajutat si atunci. Impreuna cu Sf Nectarie (la care mergem in fiecare duminica la Man Radu Voda), Sf Maria (am fost la Nicula la 2 saptamani dupa embriotransfer, ce minunatie) - bineinteles toti ca mesageri de la Doamne Doamne!
Apoi aceeasi doamna a fost pana la Man Lainici si mi-a adus de acolo mir de la Icoana Sf Marii „Grabnic Ascultatoarea”. Ma dau deseori cu el pe burtica si bebe mereu misca apoi!

Va imbratisez pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s30 cu un dragalas

Doamne AJuta!!!

Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

cami nu stiu ce sa zic daca apuc sa merg sa ma spovedesc in astea 10 zile ,dar am fost in decembrie in postul craciunului.

fetelor mie mi se taie respiratia,ce senzatie ciudata...

si eu stiu lafel ca in ultimile sapt greutatea nu mai poate fi estimata corect,bebe este prea mare si da o marja de eroare destul de mare

AMR 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

hei, am revenit, somnoroasa rau. Am stat cu ochii in tv dupa ce a adormit Cristi si nu mi-am dat seama cand a trecut timpul..si nu am mai avut timp sa dorm
Eu m-am obisnuit sa bag zilnic un somn mic dupa-amiaza si acum sunt cam zombi, bag o cafea sa vad cum e dupa aia.

La cap traznai, a facut si Cristi una . Eu eram la buc, faceam gogosele, el in nliving, se uita la desene animate. Si-a dat pantalonasii jos in vine, si-a dat si pampersii jos si a facut pipi in pantalonasi L-am gasit in curu' gol . Cred ca e sigur pregatit pt olita, nu-i asa?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 36+ cuCatalina Ioana

AMR 3 saptamani

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput