Fluturasi de martie-aprilie 2011 (130)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Miki, tare rau imi pare..nici nu ma mai asteptam sa se intoarca de la o anumita varsta Maine merg si eu...acum chiar sunt curioasa, sper sa fie pe pozitii. Fetelor, mie tare mi-e frica de ceza..nici nu as concepe sa fac
Sper totusi sa se mai intoarca. CU greutatea zic si eu sa nu-ti faci griji, sunt foarte eronate masuratorile astea...Parerea mea
Lalely, da, eu asa fac altfel ma dor, nu pot face nimic...ii bag inapoi cu degetul...ce sa fac?? Fetele scuzati sa suntem asa de directe...
Cami, bun sfat cu impartasitul.

Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

alina.n poti chema preotul acasa sa te spovedeasca
nu e nevoie sa mergi neaparat tu la biserica

mada hai ca e tare cristi al tau
ahahahahah
am ras de numa
da ai incercat sa il pui pe oala?sta?
face ceva?

miki ce bine ca e vlad bine
hai mai trage nadejde ca cine stie
poate va fi bine
asa sunt si eu cu cezariana
f speriata de ea

din capitolul traznai facute de antonia
eu am gasit-o ieri
urcata pe un pervaz de geam
mi-a stat inima
e prima data cand se urca singura
si nu se tinea de nimic
ca nu constientyizeaza pericolul
offfffffffffffffff

yasmi mai pove si tu di traznaile fetei tale

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 30+ PETRA ADRIANA
AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

mada sigur e pregatit de olita , hi hi ce tare

cami destul de periculos ce incerca antonia, copii astia ...eu am gasit-o pe masa catarata si numara merele din cosul de fructe dupa ce rasturnase toata apa dintr-un castron pe ea..asta sapt trecuta

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 37+
AMR 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

multam fete pt complimente!!!
miki,ai reusit sa ma sperii in legatura cu pozitia puiutului...puiutul meu e de ceva vreme cu capul jos si nu aveam nici cea mai mica grija cum ca ar exista vreo sansa se se intoarca,dar vad ca se poate...dar eu am tot citit ca exista metode manuale de a intoarce puiutul si dr poate face asta..chiar cu ceva seri inainte am dat de capitolul asta intr-o carte pe care o citesc acum si am dat paginile,crezand ca nu ma intereseaza...se pare ca am sa citesc din urma acum
aseara am pus si noi totul in valiza..a mai ramas burtiera care nu am cumparat-o inca,halat si ceaiurile,cremele ,uleiurile de l;a romania

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 33+

6+ weeks to go

Mergi la inceput

mi-am adus aminte faza cu pampersul a facut-o naty pe la 1 an cand era in patut si facuse kk si dupa aia si l-a dat jos...va dati seama ce era in patut dupa?!!!!!!?

AMR 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

fetelor cand va aud ca sunteti ingrijorate de felul cum veti naste..imi aduc aminte de mine..eu zic sa stati linistite si veti vedea la momentul respectiv cum va fi mai bine pt voi si mai ales pt bebe..se mai pot intampla multe pana atunci..si nu veti risca sa nasteti vaginal daca bebe ar avea de suferit catusi de putin..important este sa stiti ce se poate intampla si intr-un caz si in celalalt, sa fiti informate si sa tineti o legatura stransa cu medicul vostru..sa il descoaseti si sa-l intrebati exact ceea ce vreti sa stiti...mergeti cu liste cu intrebari la ei ca sa fie totul bne..oricum, o taietura jos sau una mai sus..tot aia este dupa mine...importanta este sanatatea!

si am mai gasit ceva pt pofticioase:D

Mamicilor cu ciocolata:
- Mirosul ciocolatei intensifica undele cerebrale teta, generand relaxare.
- Untul de cacao contine acid oleic, o grasime mono-desaturata ce este responsabila cu cresterea colesterolului "bun".
- Ciocolata sporeste nivelul de antioxidanti din sange.
- Carbohidratii din ciocolata sporesc nivelul endorfinelor si serotoninei din creier, generand o stare psihica pozitiva. Endorfinele permit aportul crescut de oxigen in singe, ceea ce poate conduce la o starea de relaxare mentala si la cresterea capacitatilor memoriei. Seratonina, care are rolul de neurotransmitator, se gaseste, de asemenea, in ciocolata si lucreaza in corpul nostru ca un antidepresiv.
- Ciocolata contine fenolen responsabil pentru mentinerea elasticitatii vaselor sanguine.
- Ciocolata neagra duce la scaderea presiunii arteriale, reduce cantitatea de colesterol si creste sensibilitatea insulinei din corp.
- Ciocolata contine vitaminele B1, B2, D si E, potasiu si magneziu.

va

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 29+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

gata mi-am revenit cu respiratia...oare ce o fi fost??

AMR 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Leeloo deci sa tot papam cioco nu??

AMR 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

hai mai fetelor ca n-aveti de ce sa va speriati..nu e o regula, cred ca sunt rare exemplele astea cand isi schimba pozitia dupa 32-33 sapt..si a mea era de pe la sapt douazeci si ceva cu capul in jos dar se pare ca s-a razgandit..sau inca face tumbe si eu nu stiu..
vad ca si voi stiti de metoda asta, cred ca o sa-l intreb pe doctor pana la urma..
oricum cum va spuneam, eu inca mai sper..

mami de Vlad 09.04.2009 si s34 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Miki imi pare rau pentru pozitionarea bebeului, si la mine e pozitonata pe iesire de la 26s, dar mi-a zis ca se mai poate intoarce de mai multe ori. Nu stiu cum o fi vineri la echo, vom vedea. Ca la cat s-a miscat in ultima vreme nu as fi mirata de nici o pozitie. Poate se mai intoarce. Doamne da!
Simona banuiam eu ca de aia ai pus asa numele la baietel!. Pr Arsenie sa-l ocrotesca si sa-i poarte de grija. Si noua ne-a purtat de grija astazi.
Astazi de dimineata a avut loc un accident in spatele blocului nostru pe bulevard, masina noastra era la 3 m de locul impactului. Si sotul chiar mi-a zis ca un pic mai in fata a vrut sa o parcheze si din nici un motiv o parcat-o mai departe de locul accidentului. Asta a fost semn de parintele.
Da e bine sa te impartasesti inainte de nastere cat mai des posibil.
Madutza saracu Cristi nu o reusi sa-si dea pampersu', dragu de el.E clar incepe era olitei.Mami deja o luat olita pt bebelina. A gasit un model foarte dragutz, ca un scaun cu spatar, ca un tron. Erau ultimele doua le-a si luat. Unu la noi acasa si unu la ei . Stam la 5 etaje diferenta pe aceasi scara de bloc.

Feli cu Miriam in burtica 34 +
AMR 6S

Mergi la inceput