Zmeurici de iulie-august 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Bely, zi-mi si mie reteta de supa crema cu varza, plz.
Si multumim pt raspunsuri: Bely si Vally!
Noce, dc vrei stam noi la olita, ca dupa zmeurele...ne-apuca majoratul
M-am sucit: prestat ciorbica de fasolica verde cu niste cabanosi de gust...sa manance si astia mari, dar mai ales pt ca are mai multe legume asa si cum mofturica e in zile "bune" la papat, mai bine merg pe calea cea dreapta si sigura, CIORBA!
app de carnaciori: cand faceam ciorba mi-am adus aminte de desenul cu soarecele, broasca si carnatul, m-am inspirat
mai ramane pe cand doarme sefa sa fac varza calita, var si niste sunchita afumata si clisa taiata marunt de tot cat sa faca varza mai lucioasa , asta compromis la sot, mie mi-e pofta de varza calita. Pupei nu-i dau decat dc se arata interesata, inmoi pita in zeama de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Salut fetele.Am culcat fata si am intrat un pic pe DC.Sunt fericita am castigat pe locul 2 concursul la Klorane.
Pooh- felicitari si voua, sincer voi meritati locul 1!Important e ca am castigat si acum asteptam premiuam dat PM sa vedem cum ajunge la noi.E prima data cand castig ceva.
Dienutza- ce misto ca va duceti la teatru.As duce-o si eu daca e aici in Cta dar tare mi-e ca face scandal mare acolo.A mea ori e prea atenta ori deloc.Cu toate astea as incerca.
Giova-da ne-ai lipsit!SI aici e tare frig asa ca azi nush daca scot fata din casa ca vad ca ii curge nasucu.Felicitari pt cele900gr data jos.SI eu am inceput de pe 11.01 si am dat jos 3 kg insa am tot trisat.Dar nu ma las merg mai departe.Azi sunt la vitamine si nu am mancat nimic, asa nu-mi place ziua asta...Vad eu mai tarziu comand o salata ca nu am chef sa fac
Lucialu-yamyyy varza calita suna bine cred ca fac si eu zilele astea ca e permisa la dieta dar afara carnaciori
Bely- nici noi nu avem succes cu olita dar nici nu mai imi bat capu.Ea zice CACA dupa ce a facut deja.
Muffi-si Sara are niste fitze...o mai las si eu sa planga si toti imi sar in cap ca de ce nu o iau in brate.offf
Elenada- nici nu imi imaginez cum era dca avea 2XSara.E terorista.
Moniland- da e buna ideea cu fructele, cu iaurtelu, cascaval sau intreaba cel mai bine parintii cam ce ii place grasunului.

Ma duc sa vad ce fructe am prin frigi ca parca ma ia cu lesin.Va poop si poate reusesc sa mai intru daca ma lasa "sefa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

vai mi-e rau cat ati scris!
eu am calcat cat a dormit Edi, pe urma i-am dat ciorbitza, a venit si pizza mea, am pata putin din ea si acum ne pregatim sa mergem la real, pe urma dupa Marco la gradi.

Edi mi-a descoperit detergentul pt. masina de spalat si cum prinde fuge la bucatarie si linge pe bucatile alea. le-am mutat locul, sa nu mai ajunga la ele.
merg sa-l imbrac ca e deja cu geaca la usa.

am citit asa pe diagonala, reiau mai tarziu, acum nu am nervi.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Fetili,multumim pentru voturi,suntem pe locul 3Sara,felicitari!Si eu castig pentru prima oara,intr-adevar e si prima oara cand particip la un concurs DCPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Multumesc fetelor de idei. Vreau ceva care sa le ia in manute si sa se plimbe prin casa cand le mananca. Cred ca voi pune legume la gratar (morcovi, ardei, telina), poate ceva fructe si sa vad cum sunt bombonelele lui noce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

sara_amira, pooh FELICITARI!!! Sa ne ziceti si noua ce-ati castigat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Culcat si eu junior, dar mi-e un somn de mor...Numai ca tre sa ma apuc de calcat.
noce, noi mai prestam la olita, dar cand se trezeste prea dimineata nu ma dai jos din pat cu nimic, asa ca pipi de dimineata il face in pampers. Dupa biberon normal il pun pe olita si daca am noroc, face kk, dar nu are totusi un program fix, asa ca mai si ratez.

vally, super ca ai descoperit teatrul pt copii, abia astept sa ne zici cum a reactionat G. Vreau si eu sa-l duc, dar nu stiu cata rabdare o sa aiba. Si mie mi-ar placea mult de tot sa ne inatlnim, oricunde-ar fi, noi ajungem in Bucuresti dupa Pasti de-abia, dar numai bine e in plina primavara atunci, numai bine de alergat in parc.
Multa bafta cu ROR-ul.

Dienutzaaaaa, LA MULTI ANI!!!! cu intarziere. Scuze, nu am reusit sa intru zilele trecute. Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta frumoasa!

Luci, multumesc frumos, da, e un copil vesel(cand vrea), e simpatic foc, dar si cand il apuca crizele si mataielile....uiti cat e de simpatic. Nu sunt asa de tanara, desi eu tot in liceu ma simt, fac 30 de ani sapt viitoare...

sara_amira, pooh, bravo fetele! Sa traiasca zmeureii votati!

Gata, ma apuc de calcat, imi pica ochii-n gura, of.
Sa aveti o zi frumoasa. Ce-mi place cand ajung la calc si am multe pagini de citit, mai scrieti, mai scrieti!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

lucialu reteta o am pe blog se numeste supa crema de legume, sper sa nu se considere reclama, iti las aici reteta.
sara.amira bine ca macar spune Sara caca dupa ce afce, a mea nu zice nimica doar sta usor cracanata si se uita la mine cu o fatzuca de nevinovata, de parca m-ar intreba, vii sa ma schimbi?. Super ca ati castigat la cat de frumoasa e pufoasa mica era greu sa nu castige Felicitari Sara!
poohFelicitari la cat de frumosi copilasii ai era greu sa nu castige(aici ma repet la exprimare dar asta e adevarul!
Apropo, ce premiu va ofera?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Edit: Noce, dar Filipel nu facea la olita de pe la 7 luni? Tin minte ca ma impresionase tare lucrul asta.
Moniland pune si zucchin din ala pe gratar dc ai
Pooh, Sara, felicitari!
Giova, uofff!( a mea linge asa: crema de fundic, laptele de corp---il papa direct de pe corp cand o dau si are si butelca in mana sa stie o treaba, pasta de dinti e delicioasa din cauza ultrainterdictiei, la asta nu apuca insa, si a mancat si uscaturi de la patruped )
Normal ca nu dormim, si e lata de somn, deci ciufi, asa ca am prestat si varza calita, acuma se fierbe in suc propriu
Tre sa aspir ca mi-a imprastiat biscuiti in toata casa
pup tufa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Hello,
In sfarsit a adormit si mandra mea.
Noi faceam la olita de la 6 luni si jumate cred pana acum o luna cand nu a mai vrut si se ridica de cate ori o puneam. I-am luat reductor si la inceput i-a placut ca statea ca mami si tati plus reviste de citit. Acum nici asa nu mai e interesant.
Mai fetelor mie a inceput sa-mi faca crize de isterie plus sa plesneasca. Ce ma fac cu ea??? Cum as putea sa o dezobisnuiesc? A fost si ea plesnita la randul ei de cei mai mari, oare de-aia?
Sara, Pooh - felicitari mamicutzelor!
Lucia, Giova - cum merg clatitele? le-ati facut? Eu am mai bagat o tura dimineatza, asta ca tot tre sa merg diseara la sala.
Nu stiu care fata (nu mai retin, Adriana oare?) zicea de locul de joaca din Vitantis. Am fost si noi de 2 ori, e frumos dar scumpicel mi se pare. Asa ca poate ne intalnim pe acolo intr-o zi.
O zi faina va doresc.

Mergi la inceput