Zmeurici de iulie-august 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
vally spune:
Lucialu varza calita (din varza murata) fara carne 
Sara_amira Pooh felicitari! chiar meritati sa castigati! 
uliasi www.teatrulioncreanga.ro/content.jsp?page=14&language=1&category=1" target="_blank"> teatru pentru copilasi intre 1-3 ani in Buc. dureaza aprox 30 min, lumina se stinge usor,usor ca sa nu se sperie - intre timp ii prinde atmosfera de pe scena
abia astept sa vad cum reactioneaza...sper sa nu ies dp primele 5-10 min ![]()
si G mai face kk in pampers din cand in cand -dupa aceea se strange de nasuc si zice pfuuu! e haioasa foc! (faza cu manuta la nasuc si pfuuu o face la fiecare kk) 
de la 8-9 luni pana 1 an si 2 luni G facea kk numai la olita, 2ori/zi : in fiecare dimineata si dp masa de pranz; acum face dp masa de pranz si dp masa de dp amiaza, dar nu mereu la olita ![]()
Giova Lucialu suntem si noi iubarete de lins si papat creme, pasta de dinti, ulei de masaj, bete de urechi (se sterge singurica in urechi cu ele si in nasuc - chiar scoate mucisori
)
mai fetelor, voi mai calcati pentru pitici?
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Vally
de
Gloriutza 13.08.2009 
adrianafedorca spune:
in sf am reusit sa citesc si eu tot, doarme pitica asa ca am timp de scris
bely super blogul , l-am bagat la favorite, varza nu i-am dat pana acum decat asa in ciorba taiata fideluta, da gust bun , calita mi se pare prea grea pt ei deocamdata
andra si a mea face crize de isterie daca nu fac ca ea, afara e cuminte, eu o las sa alerge prin curte , mai cade se ridica, plange doar cand intram in casa , in schimb daca i se pune pata pe ceva si nu -i dau e jale plange ...de fapt ati vazut-o , sper sa treaca si faza asta mai repede
noce noi mai stam la olita doar dimineata, in rest recunosc mie- lene s-o pun, dar dimi o pun daca nu l-a scapat deja in pampi, pe Cezar in schimb il puneam in fiecare dimineata de pe la 7-8 luni si la 1 an venea la mine si-mi zicea ca face kk, acum recunosc m-am puturosit
sara amira si pooh FELICITARI !!!! asteptam sa ne souneti ce ati castigat
, chair ati meritat 
uliiasi spor la calcat...si eu am dar mai bine stau pe DC![]()
Moniland incearca neaprata bombonelele sunt super, o sa vrei sa le papi tu pe toate , uite aici o reteta de bobo delicioase, poti face si fara unt de cocos, doar sa ieie nuca de cocos si sa o razi tu sa obti fulgii de cocos sunt mai buni decat aia uscati de la supermarket care n-au niciun gust , iar de papa nu stiu...poate niste chiftelute de legume la cuptor, sau un chec aperitiv cu legume , oricum mai bine intrebi parinti sa nu muncesti degeaba
Giova mey vad ca azi e zi de calcat ...toate aveti chef doar eu nu, zici ca fasolea batuta e buna si daca o bagi la congelator? deci o pregatesti cu ulei cu, usturoi...cu de toate si o bagi la conge? oare merge si cu pilaf? am facut azi un pilaf cu legume , maien am zi de amidonuri si am o pofta de varza calita de mor as aca as opri o portie de pilaf pt data viitaore cand sunt la amidonuri ...merge? bravo pt scadere, eu am inceput cu stangul...am avut niste zile mai nasoale , dar acum mi-am revenit si am inceput din nou de ieri, cu zi de vitamine ca sa recuperez, azi am deja -500 gr, fetelor eu ador ziua de vitamine, si mie inainte mi se parea cea mai urata zi din viata mea dar acum as manca fructe non stop, ati incercat ananas? e delicios sau pomelo...nici nu pot sa pap unul intreg si sunt satioase, cel putin pt mine
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
sara_amira bravo si tie pt minus la cantar, si eu am trisat prima data cand am tinut rina si am slabit 9 kg in 2 luni si jumatate, si am trisat la greu, e drept faceam si sport atunci zilnic, 2x 40 min de bici eliptica, plus abdomene...dar atunci bebe era mica si era si mama prin zona...acum singura cu ea nu pre amai pot dar nu ma las
vally pt bilete trebuie sa mergi la inceput e saptamana altfel nu prea mai gasesti belete la teatru, cel putin asa era cand era Cezar mic...eu nu am ajuns nici acum cu el la teatru norok ca vin ei la gradi , sincer eu as innebuni sa stau cu terorista mea la teatru...cred ca ne-ar da afara in primele 5 minute, astept sa ne spui cum a fost
cat despre intalnire cu zmeureii , eu abia astept, doar sa se incalzeasca putin ..la noi acum sunt vreo -11 grade barrrr
Dienuta79 eu am trisat si nu am tinut ziua cu apa, eventual poti sa mai bagi o zi de vitamine sau treci la urmatoarea zi pur si simplu
vally eu calc doar hainutele cu care iesim in oras, alea pt casa nu le-am calcat decat in prima luna cred...nu vad rostul, dac asa avea pe cineva la calcat i-as da si sosetele ![]()
nah s-a trezit si sefa mea ![]()
pup tufa
revin
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Dienuta79 spune:
Sara_amira,pooh felicitari 

Valli si Uliiasi multumesc de urari
La noi azi a fost ceva mai cald si un soare,am stat cu Albert in parc vreo 2 ore si-a alergat continuu.![]()
Azi a dormit la pranz o ora si gata,acum e aici peste mine,nu ma lasa sa scriu
Giova spune:
ma bag din nou la citit si sa raspund rapid, pe urma vreau sa fac clatitele alea americane si sa pap si eu pana nu e prea tarziu.
Bely ai grija mama, ca uite ce usor se pun...si greu se mai duc.
dovleacul ala, alias zucchini si mie imi place. e italienesc si pt. mine e cel mai bun.
Lucialu sincer nu i-am dat varza calita, dar a gustat din sarmale si nu se omoara dupa ele. si Marco numai continutul lor il mananca, fara varza.
Dienutza vezi ca Rina e in contul comun. a trimis-o Adriana mai demult. da o zi pe luna e numai apa. eu nu am ajuns insa la ea...am tinut in vara numai 3 sapt. si pe urma inca o luna fara mancat seara si paine si dulciuri si am scazut mai putin.
Lasa ca e bine si asa, parca nu ne mai arde de chefuri, cu copiii printre picioare.
Vally am facut cateva poze, dar mi-e lene sa le descarc.
La Madrid mergem la sf. lui martie sau in aprilie, trebuie sa ne decidem sa nu se scumpeasca biletele.
sa scapati cu bine si fara reactii dupa ROR.
Noce de maine incolo ofera-ne cate un fresh sau orice alt suc...sa vezi cum ne nimeresti
.
sara_amira, Pooh felicitari pt. premii. pacat ca nu ati luat nici una locul 1, dar nici astealalte nu sunt de lepadat. ce ati castigat?
si mie mi-e groaza de ziua de vitamine...maine este. dar sper sa trec cu bine peste ea, chiar daca voi trisa putin
.
Moniland vei muri incet pana se fac morcovii la gratar. si telina o vor manca? Dovleceii si ardeiul sunt deliciosi la gratar, restul la steamer merg mai bine. parerea mea.
Uliiasi si tu cu calcatul? eu am prestat azi, dar tot nu am golit cosul. Poate mai bag vineri o tura.
Elenada vin ai tai cat esti tu la Timisoara? sau se descurca sotul?
Lucialu edi mai nou bea la greu Vigantol si Vit.C. urla cand ii iau sticluta. si pasta de dinti mananca, castraveti murati si e cu ochiul dupa vegeta si sare. doar ca nu ajunge la ele.
Andra imediat ma apuc de clatite, am luat azi si lapte batut....musai sa spal placa de la tefal, le fac pe ea, exact ca americanii.
Vally betigase de urechi si noi mancam...de preferat dupa ce sunt folosite
, spre disperarea sotului.
Eu calc doar hainele cu care-l scot afara, bluze, pantaloni, in rest nu. Pt. marco calc camasi si hainele de afara, plus pijama si maieuri...sa fie ok pt. gradi.
Calc destul pe camasile barbatilor din familie si pe lenjeriile de pat, de-mi ies ochii.
Adriana la ziua de vitamine numai proaspete trebuie sa fie? nu pot sa pap o supa crema din legume?
mi-e groaza de ziua de maine, azi mi-am luat o groaza de fructe din Real.
Nu am bagat fasolea cu ulei si ceapa la congelator, numai cea facuta la mixer am bagat-o. si o voi manca mai incolo. ieri am papat fasole boabe cu ceapa si ulei si gata.
gata, mi-am facut datoria, fug la clatite pana nu se trezeste terminatorul mic.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
lucialu spune:
Ioi, eu era sa fac cu nervii amu ni. Deja simteam ca in desene cum ma inrosesc tot mai mult, mai sus, mai aveam un pic si scoteam fum. Deci pupa somn dupe 4, 10 minute fara mine, dupa care scartz, am sarit cu tzitza si m-a arestat
Cum incercam sa misc, cum facea valuri.
Si trebuia sa platesc nenorocita de intretinere si tembelii astia au orar de la 5 la 6, trebuia sa merg in cealalta scara de bloc. Unde frate ca ea cica dormea exclusiv cu tzitza in gura?
Asa ca nici eu nu puteam macar sa dorm langa ea dc tot nu puteam sa plec. Pana la urma i-am incheiat psudosomnul si am incotosmanit-o in viteza
, am achitat la mustata. Cretinii astia au pus un orar de zici ca mai exista careva care poa sa se intoarcaacasa inainte de 6
Vally, Giova am facut cu varza dulce si nu i-am dat deloc pana acum si o sa ii dau reteta lui Bely
Vally, bafta la teatru!
poate va platesc aia voua biletele dc o prind in pase bune pe G.
Bely, multam fain! 
Andra si eu tot in seara asta le fac, am zis ca ciu-ciu oua ieri.
aaa, Vally, eu calc. Bine, mai m-am puturosit si numa alea care tre calcate, dar sunt printre ele si de casa sau pijamale. Si mie mi-e iac de lenjeriile de pat...am statie faina de calcat, am scule, tre sa prestez fara sa cracnesc![]()
gata, ca nu se mai poate nici cu pupa nici cu voi, pupa ma terorizeste, adica face ce stie ea mai bine
, si voi numa in kile in minus va bateti, sa va fie rusine!![]()
inutsa spune:

Azi a fost frig la Iasi. La radio auzisem ca ar fi -12 grade, dar am zis ca nu are cum asa ca am iesit. Brrrr ce frig era, am stat o ora afara si repede inapoi la caldurica.
giova super ca Edi se trage la copii. Cred ca o sa ii fie usor cand il dai in colectivitate
Sa folosesti noul obiectiv mult si bine
elena clar ca e f greu cu doi! Sa nu dai cu rosii, dar tare m-am amuzat cand descriai ce fac ei cand se vad in fata blocului![]()
noce ha-ha-ha, da, pregatite-s olitele, ca si-o aduce ea singura, dar mi-o pune in fata si fuge, vorba luciei, sa stea mami pe ea
. Mai si face in ea, dar avem si momente cand face pishu in pantaloni, dupa 20 min de stat pe olita
. Toata ziua fatzaie olita de colo-colo, zice "pis", ia olita si se aseaza pe ea asa imbracata, eventual molfaind un biscuite![]()
vally bafta azi la vaccin! sa fie fara reactii. Eu inca mai calc hainele fetei. Am avut o perioada cand nu le calcam pe toate, dar imi plac mai tare calcate. Sa vad cat ma tine minunea![]()
lucia nu i-am dat varza inca. Si Bia tot "serveste" crema de corp din tub. Parca-s intelese zmericile astea
sara si pooh felicitari pt premii! Si daca la romani intrebarea de baza e "ce salar ai?" eu intreb "Ce ati castigat?" 
uliiasi somnul asta e de la bb2?
Eu inca nu am nici un semn, dupa disparitia greturilor. Doar merg mai des la baie.
Oare oi mai fi gravi? ![]()
Mami
de
si 
elenada spune:
Buna fetelor
Ma apuc si eu acum sa fac clatite dina alea americane. Ne-a inebunit pe toate andra cu clatitele ei americane
. azi fiind la carbohidrati pot papa si eu.
Giova vin parintii mei si stau cu piticii. Daca as vrea sa il pedepsesc asa rau pe sotul meu as putea sa il las cu copii singur doua zile dar nu ma suparat atat de rau incat sa il chinui asa
. oricum el sta cu ei cand mai am treaba prin oras intalniri si alte activitati. niciodata nu a comentat si uneori s-a invoit si de la munca nuai sa imi pot face eu treaba dar stiu ca ii este greu. ca ma mai suna uneori cand nu mai dovedeste cu ei ca sa ma intrebe ce sa le mai faca nu ca sa ma cheme acasa. acasa nu ma chemat niciodat apana acum dar sfaturi imi mai cere cand a epuizat el totul.
Revin dupa ce pap clatite
elena
fericita de pitici pretiosi
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho
Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux
pooh spune:
Fetelor,am castigat cate un parfumel si un iepuras Klorane
Eu sunt cea mai lenesa din tufa?Eu nu calc![]()
![]()
Doar camasi si ce necesita neaparat fier de calcat,si inainte sa ne imbracam in hainele respective....lenjerii de pat am doar din alea ce nu se sifoneaza![]()
![]()
Azi are tufa in meniu clatite americane?Si io mananc un mar si un kiwi?![]()
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
Giova spune:
gata si clatitele, un deliciu
. marco a mancat cu zahar deasupra, eu cu gem, sotul cu artar, Edi cu de toate
.
Lucia si eu fac varza calita numai din varza dulce. din cea acra nu-mi place. aia e buna de mancat asa cu putin ulei, sau la sarmale.
te cred ca te-ai enervat, cine stie ce are de nu vrea sa doarma.
Inutsa sper sa se acomodeze repde. parca imi vine sa vb. cu dir. macar 2 zile pe sapt. sa mi-l ia de pe cap
.
Elena ma gandeam eu ca nu-lk lasi singur cu ei. si al meu sta fara probleme, se descurca de minune, dar sa nu vezi cum arata casa....ma iau toti draci cand vad.
Tanimi
! Multa sanatate si fericire alaturi de toti cei dragi!
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi