Zmeurici de iulie-august 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

e ziua lui Tanimi? bre Giova dc nu ai fi tu pe-aici, boschet ar fi tufa
La Multi Ani Tanimi!!! Sanatate, viata luuunga si sa fii iubita! Si niste bistari la buzunar sau pe card!

Giova si eu tot cu dulce fac numa. Imi place acra tocatura de la sarmale ce se pune dedesubit de ele si deasupra. noi mai avem de asteptat cu clatitele ca nu a venit sotul cu oule, mai stau un pic si imi iau ghioaga
Uliasii, uitasem, pai esti cinara doamna si nelinistita?arati ca o pustoaica, induci lumea in eraore cred pe strada cu davidelul dupe tine
Inutsa, ce tare esti!zi merci ca te simti ok! ai samburel cuminte
Pooh, pai nu esti si tu la carbo sa te arunci in niste clatite?lasa ca mananc eu si pt tine, ma sacrific si iti spun dupa cum au fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Va multumessc ca m-ati primit printre voi.

LA MULTI ANI lui Tanimi

precum si pentru toate mamele care si-au petrecut deja ziua de nastere

Copii mei sunt doi nazdravani, pe Julia o intereseaza dinozauri, si tot timpul spune ca vrea sa fie veterinar, cand inca mergea la gradi spunea ca vrea sa fie dictor pentru animale. Acum merge in anul 0, este an pregatitor, numai ca anul acesta si anul viitor va mai fi acest an, apoi vor desfinta si va fi ca in romania si alte tari la 6 ani in clasa intai. Nu de mult a inceput sa spuna litera "R", acum este haioasa ca acolo unde trebuie sa fie "L" spunde "R". Mateo, ca asa ii spunem fiului este un mic mancacios, ar manca in continuu, ca orice copil de varsta lui8 face nebuni, inca mai bea din cand in cand laptic de la mama, mai ales de dimineata, nu vrea sa faca la olita si nu stiu cum sa-l convind, poate ma veti ajuta. Julia a fost altfel de copil, a prins repede. De la un timp singur vrea sa-si arunce pampersi, eu cei cu cacuta le arunc pe balcon, dar acum cateva zile el si-a aruncat in cosul de gunoi, eu al luat si am aruncat pe balcon, de atunci el nu mai vrea sa arunce cu mine. Ii place mult sa se plimbe, cand era mai mic nu-i prea placea cu masina, dar acum este mult mai bine. Trebuie sa inchei pe moment aici deoarece sotul ma tot goneste de la calculator.

la toate

http://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=biFZ_9lNu2k

http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901

Alus + Julia + Mateusz (Matei)
http://www.rumunski.waw.pl

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Cum sa nascut Mateusz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

tanimi LA MULTI ANI SANATOSI ALATURI DE FRUMOASA TA FAMILIE!!!! Cu cati pupicei te-a cadorisit Iarina?

Mami de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Azi fetitele au 1 an jumate si:
Irina 84 cm cu 10,3 kg. 8 dinti,4 masele
Laura 81 cm cu 9,1 kg . mai suntem slabanoaga tufei? . 8 dinti, 4 masele, 1 canin si al 2-lea foarte aproape sa apara.
Giova, parca vad ca nu mai fac nimic ca nu ajung la magazin sa fac cumparaturi. Maine din nou doar eu cu fetitele. Ultima zi cu ele inainte de concediu. Ceva ponturi bune de shopping in Austria?
Tanimi, viata lunga si fericita alaturi de cei dragi!!
Dienuta, cu intarziere, dar din toata inima LA MULTI ANI!!!!
Adriana,multumesc de idee
pooh, bun si parfumelul decat nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna seara fetelor

aparem si noi la spartul targului..azi avut spor azi la scris de vina or fi clatitele alea americane..

Sa raspund asa cum reusesc

Meleeasi tu te-ai chinuit mult cu cate probleme ati maia vut imi amintesc cand citeam greu mai e si numai cu cate o raceala!

Belly sclifosit e ca deh l-am tot protejat ba ca vomita ba sa-l menajez acu'iaca suport consecintele..spor la mers..a mai progresat ceva zilele astea ?
Pooh felicitari pt parfum si iepuras mai la pozele alea super,nu mai vorbesc ce copii frumosi ai tb sa dea ceva mai de Doamne ajuta..tot zgarciti astia care organizeaza concursurile.pupam castigatorii
Lucialu avem si serpales..pana acu am vazut doar pieile nu ca-s curioasa de mai mult..imi amintesc acu vreo 3 sapt suna un tip bine facut lolla poarta cu un fel de bidon in brate si un carlig..intreaba aici ati dat tel pt sarpele din gradina..I hope not..a ras tipul era la vecini norocul meu.pupa mancacioasa.
Giova cred ca ma bag la copt prajituri e mai usor(sper) numa' comenzi sa am!sa vedem cum fac cu marketingul..imi vine a rade ce cuvinte mari!nu sunt chef de bunelea Giova sunt pasionata de gatit si copt..hobby vechi..si am ceva experienta cum tot am calatorit si invatat prin tari straine.la mancaciosi de clatite..mai ca toate le avem americane acun Halloween clatitele,etc
Vally ,Noceam rabdare cu Makka Pakka ce sa fac?tipa care conduce locul resp deja m-a sunat si mi-a spus ca va trimite email pe la toate moms urile sa le spuna ce si cum sa aibe rabdare cu noi pana sa acomodeaza monstrul tipator..am crezut ca mor nu alta..pupam copii cuminti
Sara_amira09Sara se ia de mana cu al meu..am crezut ca doar baietii-s mai "nervosi"
TanimiLA MULTI ANI DIN SUFLET ITI DORIM!
Moniland bravo fetelor manechine,inaltute bine,basca frumoase

Acu despre noi..am un soarece un bucatarie..sa mor nu alta..l-am vazut de Craciun cand am adus cutia cu pomul artificial din garaj..e primul soarece pe care il vad aici si ala la mine in kingdom..sa mor nu alta ..am pus 2 curse..parca vad ca nimic..o vreme disparuse si eu naiva credeam ca se perinda prin alta meleaguri..iaca ti-ai vazut..nu am liniste pana nu il vad strangulat..nu mai zic ca habarnista cum sunt mi-am prins degetele in curse de mi-au dat lacrimile..lol..

o seara linistita sa aveti..eu iara am facut obicei cu lubenita la ora 3 noaptea cand ii dau lui Makka Pakka lapte..parca am innebunit.la toata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

vai muffinuta m-ai innebunit toata sarcina cu lubenita...iar ma innebunesti... glumesc
mor pana la vara, pepenele rosu e preferatul meu, asta vara mancam dimi si seara cate jumatate la o masa, Anastasia cum ma vedea venea la mine si cerea pepeie...offf cred ca o sa visez numai pepeni toata noaptea
oare la noi sunt pepeni ...bine nici nu vreau sa ma gandesc cat costa o felie

tanimi LA MULTI ANI

noapte buna si de la noi

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

gata. am pus si eu poze, ca eram in urma rau de tot:
http://www.dropshots.com/sarbatori2010#date/2011-01-09/20:04:23
Enjoy!

Moniland la reduceri nu prea mai e nimic...eu le-am luat copiilor din noile colectii:Zara, C&A si H&M
au venit musafirii sau nu?
stau bine cu "coordonatele" nu te mai stresa. cu cine sa semene grase?
Lucia mi-am amintit de dim. ca e ziua Tanimei, doar ca am uitat sa o si trec. Bine macar ca i-am urat azi si nu maine.
Pooh frumusel cadou.
Eu nu pot calca in ziua respectiva, ca tot timpul suntem pe fuga si nu stim cum ne imbracam. Sotul poarta zilnic camasa, chiar si cand e pe santier...si are peste 20...sa vezi cand spal o parte din ele...mi se face rau. Mai are si Marco vreo 4, ca vrea sa se imbrace ca tat-su' si mai nou i-am luat si lui Edi....lasa ca nu-mi cumpar eu...cred ca m-am saturat de ele si din cauza asta.
Alus ai 2 copii tare frumosi. sa-ti traiasca!
de cati ani esti acolo? sotul e roman?
Muffi pepene rosu? au gust la voi? eu am mancat in Austria, la micul dejun, dar zici ca era crescut in congelator, fara gust. asa ca astept vara, sa bag in mine ca sparta, si ca Adriana.
Nu a plecat soricelul? nu se simte miros? nu-ti roade pe acolo nimic?
Nasol ca ti-ai prins degetele. mai nou aici sunt niste aparate cu ultrasunete, care alunga insectele si rozatoarele.

ma duc si eu la .

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna dimineata

vad ca eu dau azi cafeaua mi-am facut oricum portie dubla..

Adrianafedorcalube a preferata mea..si gustul ca sa-i spun si lui Giova e delicios,dulce dulce e soi fara samburi,deh,lene mare..dar asa-s majoritatea pe aici.mai este si varianta galbena dar eu prefer aroma de lube cu miez rosu..cu caldurile de aici e normal sa fie dulci fructele in general

Giova mama lui de socate a carat o bucatica de cheddar cheese cazuse pe langa frigi si nu ajungeam la ea..acu a scos-o sa nu cumva sa-si pileasca dintii in capcana ca si acolo pusesem branza si nuca..cred ca s-a ingrasat bine in bucataria mea..am niste nervi dc controlam cutia aia cu bradul nu aveam durerea asta de cap..am vazut pozele un ficior cu tata unul cu mama aducenici nu imi vine sa cred cat de mari sunt.si petrecerea reusita,am vazut tortul cu superman a fost la comanda ?ce umplututa avea,intreb si eu pt idei..lolimi place parul tau cum il aranjeaza coafeza aia poate prind si eu un appoinment cand vin in tara ca stau atata amar de vreme acolo..
cand vad cate gravidute parca as vrea si eu inca unul..da,am innebunit,poate dc raman din priviri..lol.

Noce stiu cat iti doresti bb doi am un feeling se intampla curand.m-am gandit mult la voi.

o zi faina fetelor sa aveti si vreme buna de iesit afara!

Am uitat ceva m-am uitat si eu la pozele cu copii tai Alus ce ochisori albastri,tare frumosi copii ai.si inca o data bine ai venit printre fete !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

La multi ani, Tanimi! Sa ai viata frumoasa! Eu ieri n-am mai apucat sa intru, iar azi m-am trezit cam tarziu, 7 jumate.

Adriana, sunt si la noi pepeni, eu am rosu si galben in bucatarie, mai iau pt cina. Costa cam 20 de lei unul, nu-s mereu la fel, unii buni, alti bunicei, dar eu zic ca merita

Muffi, vezi si tu daca ii place, daca nu alta data, alta nursery, ca nu trebuie sa fie sursa de stres pentru nici unul dintre voi.

Giova, fresj va ofer, azi morcovi cu telina si portocale. MIe imi place si cel de ananas, dar mai rar ca e scump. Cand fac tzopaia Filip pe langa mine sa-i dau mai repede.

Inutsa, ai rezistat bine o ora la -12 gr. Eu acum nu mai am chef deloc de iesit. Nici nu-mi place frigul, ne si plictisim, ca suntem singuri la locul de joaca.

Pooh , te rog, eu sunt cea mai lenesa din tufa! Eu chiar nu calc deloc, dar imi spun ecologista, salvez curentul

Filip faca la olita, cand cere, ca eu il pun doar la trezire si enetual inca o data. Uneori cere el, striga kk, kk prin casa. IAr cand i-am pus chilotei si i-a udat a fost foarte dezamagit, vroia sa-i poarte asa uzi. Ar trebui sa-l pun asa la 2-3 ore, dar ma iau cu altele si uit.

fug, ca-i tarziu! Deci, cine vrea suc?

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata tufa
in sf am dormit si eu bine , fara treziri noaptea
cu gripa stam un pic mai bine, Anastasia mucioasa si parca incepe si ea sa tuseasac , sper sa nu se agraveze, Cezar e mai binisor, n-a mai facut febra aseara dar inca se mai plange de dureri de ochi si cap si tuseste la greu , sotul e rau de tot, nici nu se poate da jos din pat, il dor toate alea, iar eu vad ca sunt ok, m-a durut un pic in gat dar m-am tratat cu mere lamaie, sucuri multe si vad ca mi-e mai bine

Giova am eu ap cu ultrasunete pt micky mouse nu-s bune de nimic tot au intrat si-n toamna asta in garaj, pana acum am prins 2 si unul l-a vazut sotul dar n-a reusit sa-l prinda , eu sper ca a mancat otrava si a murit pe undeva , o sa fac curat la primavara ca acum e prea frig acolo, bine ca nu mi-a intrat in casa ca muream , cred ca cea mai sfanta e pisica, doar ca mie nu-mi prea plac dar pana la urma sa scap de ei as lua si o pisica s-o tin in garaj
muffi la noi e un lipici special de soricei, se pune pe o bucata de carton si in mijlocul cartonului pui o bucata de sunca afumata i tu acolo
noce vreau eu suc ca mie mi-e tare lene sa fac , 20 lei un pepene...mersi o sa iau si eu odata sper sa gasesc dulce s anu-mi para rau de bani , ananasul noi il papam asa ca e prea bun sa-l punem in suc, eu de obicei daca nu avem chef sa papam fructe de dimi fac suc din portocale, mere , gref, lamaie, ghimbir in functie de ce am si il bem pe stomacul gol si abi dupa vreo ora papam , legumele le facem suc seara , ala il beau doar eu copiii sa nu-l vada decat morcov cu mar, dar nu-i las , o sa-i obisnuiesc si cu sucul de legume

gata fug s-o pun la olita

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput