Zmeurici de iulie-august 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Buna dimineata!
Fetelor, va rog o sugestie. Maine avem musafiri, un baietel de un an si parintii lui. Ce gustarica as putea face pt baietel? Este mai grasut, iar parintii nu-i dau fainoase. Ma gandeam la legume, dar cum sa le fac sa le poata manca? Crude nu, poate usor fierte? Da-ti-mi idei va rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Nocedraga mea astia aici ii spun preschool e de fapt moms and toddlers place suntem impreuna vreme de 2 ore in care si-a dat in petec,nimic nu ia- fost pe plac nimeni nu l-a putut calma..deh sa fim in randul lumii..cum sunt si vreo 2 mame mai sclifosite deh english..am vazut cateva figuri mai ales ca mi-a urlat ca din gura de sarpe,pur si simplu nu vroia sa fie acolo..cum am iesit afara pe poarta cum s-a potolit..dar Noce 2 ore a tipat ca un dement,mai bine plecam am gresit si eu ca am stat ca numai m-am enervat.Oricum avem niste natural drops si data viitoare le ia..ii si plac ii mai dadeam cand nu dormea bine ..sper sa il mai inmoi asa ca ne dau astia afara..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

da eu sunt pe Rina, azi e a 3-a zi si in primele 2 am slabit 900gr.
azi e ziua mea preferata, papa pizza la pranz si mai tarziu niste clatite americane...maxim 2. Nu vreau sa ma gandesc la ziua de maine ca o iau razna.

Elena intru imediat sa vad PM-ul de la tine.
te cred ca e greu cu 2. eu innebunesc cu Edi care fuge unde vrea el, daca il iau si-l pun pe directia buna se arunca pe jos...si la ce mizerie e afara....in primele 2 min. hainele sunt varza.
Si vrea afara de 3-4 ori/zi. Mama il scotea cam de 3x, eu sincer nu am chef.
Ieri a fost groaznic de frig, azi iar sunt 5 grade cu minus...sa vedem daca il scot. Oricum ne-am facut plimbarea de dim., caci l-am dus la gradi pe Marco.
Muffi draga mea cu siguranta ne vom vedea anul asta si ne vom plimbari cu copchii prin parcuri.
Nikolai e la fel ca ceilalti vad...plin de personalitate si fitze, fac numai ce vor ei...of...of....
Doamne ajuta sa-ti iasa bizzul cu cateringul, mai ales ca acolo nu e asa complicat ca la noi. si oricum, tu ai experienta.
Noce eu nu pot rezista fara branza, si unt...doar ca astea nu le servesc in dieta. lapte, iaurturi nu ma prea omor.
Olita? nici nu avem asa ceva, cred ca-l bag direct pe reductor.
Moniland nu e mai simplu sa-i intrebi direct pe parinti? poate nu mananca orice si sa nu te agiti degeaba.
Un iuart, o supa crema de legume, o supa de rosii....

merg si eu la increzutul meu, ca are niste figuri pe el, numai bune de atras atentia.
o zi faina sa aveti fetelor.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Moni,legume fierte/aburite....la noi au succes maxim,se serveste juniorul singur,cu furculita.Sau fructe taiate cubulete,intr-un bol....banane,kiwi,clementine.....sau bucatele de cascaval/telemea/mozzarella,daca le manancaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Buna mamici si pitici, azi nimeni nu serveste ?
muffi imi pare rau ca ati avut o zi nasola la prescholl, lasa ca incet se va obisnui, e cu personalitate leutul
noce care olita? am incercat de vreo 2 ori cam pe la 1 an si nu a vrut nici macar s-o vada, o sa mai incerc acnd s-o incalzi putin timpul poate avem succes daca nu, direct la reductor.
giova super dieta ta, eu azi m-am cantarit si dupa dezmatul cu ferrero 3 zile la rand si alte prostiaore mici am pus 400gr.. de azi incerc sa fiu cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Neata!
Mufii, naspa. Nu te mai frustra, ca ce spune lumea? Cine intelege bine, cine nu e problema la ei nu la voi. Tu ai copil micut. dar da, e bine sa il asculti, dc circumstantele iti permit, las-o dupa el.
Elenada, te cred ca ti-e greu. Eu ma vait cu una mica si ciuficaFaci si tu ce poti, important e sa fiti bine, ei sunt doi, tu una, normal ca nu poti alerga in acelasi timp in directii diferite. Cu frigul si mocirla si noi avem o problema, nu se tranteste(inca, nu a descoperit tricul asta, ser sa ramana asa ), dar cade destul de des ca e repezita si noi servim in brate mai mult pe afara, dc o pun jos se tine ca bobocul dupa mine cu manutele intinse si scartaieEu abia astept sa mai dam niste randuri de haine jos de pe noi, ca suntem tare greoaie si greu descopar tzitzica in masina si greu ajunge la ea Cu situatia financiara, nimanui nu-i ajung banii, nici lui Becali cred , dar nu vrem sa o dam la cresa dc putem sa o tinem acasica pana la gradi. Iti doresc din suflet sa-ti gasesti ceva sa-ti mearga la sufletel, sa poti fi alaturi de copii cat mai mult!
Moniland, poate niste legumite la gratar? Sau ceva tartinabil facut din ele?
Nu stiu ce sa ma fac cu donsoara mea: nu mananca nici mamaliga si nici dupa paste nu se da in vant, cel mai bine au mers cushcushurile, dar la noi cartofii sunt la putere. Aseara i-am facut linguini cu sos de smantana si legumite cu carnita de pui si a luat de doo ori si gata Azi incerc niste fasole pastai cu sos de rosii si usturoi si eventual niste sunculita presata. aaa, am luat un dovlecel din ala cu coaja verde inchisa, are un gust fantastic in mancare, facut asa langa alte legume in wok cu putin de ulei de masline Nu am mai facut clatite americane ieri ca nu mai aveam oua si al meu nu a gasit la alimentara.
Voi le-ati dat varza calita, dulce? Ca azi pt noi asta fac. Oricum ii fac fasolica, dar ma gandeam si eu, dc e voie sau dc ati incercat si le place?
Giova, ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

lucialu dovlecelul acela verde lungut e preferatul zmeuricei, il mananca cu mare placere inca de la 6 luni, de fapt cred ca e singura leguma pe care inca n-a refuzat niciodata, fie piure,fie gatit cu carnita,fie cum o fi numai sa fie. Varza? eu nu i-am dat varza calita, dar i-am dat varza in supa si a fost ok... aici se face supa crema si apoi se taie varza fidelute subtiri si se adauga in supica, asa ca supica din asta ii dau de la 1 an incoace si e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna la mamicutze!!!!
Giova iti raspund cu intarziere,ieri nu am mai avut timp sa intru pe forum,nu am facut petrecere,doar am pus o masa si au venit niste apropiati,abia ieri mi-am dat seama ca nici macar poze nu am facut.
Trimite-mi si mie dieta rina,sa ma apuc si eu ca i-ar am luat-o pe cai gresite ,numai ca am auzit ca este o zi doar cu apa si nu cred ca o sa pot tine ziua asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

mai, da sunteti harnice la scris, nu gluma...

Giova bine ai cumparat obiectivul - asa-i, e mia rau fara aparat foto decat fara tel vrem poze cu poznasii tai deci dupa shoppinguiala de zilele trecute urmeaza sa pleci la Madrid
oauuu...aproape1kg in dou zile bafta!

Mufiinuta si G a mai facut astfel de faze : daca nu vrea intr-un loc nu te intelegi cu ea (de obicei asa reactioneaza la socrii )
poate data viitoare va fi mai coperant Makka-Pakka

intotdeauna se va gasi cineva sa comenteze oricare ar fi situatia, eu nu ma mai stresez de mult cu de-astea

Lucialu ooffff...pupicei multi si dulci pentru pupa cu unghiuta lovita! n-o sa cada asa usor !
nu i-am dat varza pana acum deloc

Monniland iaurtel sau supica cum spuse si Giova mi se pare ok reteta de Noce de bombonele este nemaipomenita; si e din fructe confiate cu seminte

Noce G nu mai face dimineata kaka la olita...dupa masa de pranz acum ; cand am timp dimineata cat stau eu in baie sta si ea pe olita si chiar face pipi...dar nu mereu...eu iubesc somnul de dimineata; nu a mai vazut demult pozici cu Filip cu parul balai
bafta la bb2

Elenada offff... te cred cu iesitul afara...si eu obosesc cu G la imbracat...dar cu doi...de-abia astept sa se mai incalzeasca vremea asta, sa scapam de atat cojoace...
ca si pupa - G nu a descoperit inca trantitul pe jos, dar mai cade din cand in cand - pai saracul copil trebuie se mearga asa inhaimurat, normal la prima denivelare hopa-jos

Dienuta cu intarziere...

mai, dar m-ati terminat cu clatitetele astea americane am vrut aseara dp munci sa fac si eu, dar nu aveam toate ingredientele

G bea laptic din bibe seara la culcare (21-22) si dimineata (5-6)...nu am cum sa-i dau din canuta inca tot lapticul, mai ales dimineata

am mai spus si repet: ar fi foarte frumos sa reusim sa stab un play-date (noi avem casa mica, ca de' nu....) promitem sa facem curat, sa aducem mancarica, jucarele; daca nu are nimeni un living mai maricel, atunci sa ne intalnim (nu-mi amintesc cine mai zicea: cred ca adriana) la un loc de joaca in Mall sau altundeva

vazut pozici cu zmeurele foarte frumoase si vesele! ce mari au crescut

aaaa.... am gasit la teatrul Ion Creanga spectacole pentru copii intre 1-3 ani trebuie sa ajung pe la casa de bilete

azi facem si noi ROR-ul....

am rapuns din amintiri si pe fuga...nu va supi', da?!

tufa de zmeurele vesele!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Vally de Gloriutza 13.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Muffi, stii ca ei percep energii subtile pe care noi nu prea le simtim. Poate era ceva acolo, poate vreo persoana cu ganduri mai putin benefice, cine stie. Dar daca s-a linistit la iesire, poate fi pentru ca locul sau ambientul nu i-au facut bine. Vedeti si voi cum e urmatoarea zi.

cu olitele nu prea v-am nimerit. deh, am si eu o grija dimineata.

Vally, mulumim, n-am mai apucat sa descarc poze in ultima vreme. Bun pontul cu teatrul de papusi, sper sa ajungem si noi!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput