Zmeurici de iulie-august 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Blanca ce frumushata ai tu acolo..pozele in aer liber cu zapada sunt foarte reusite,de vis..nici nu ma gandesc cum este la frig..dar cand vad peisajele alea parca mi se face dor..si costumasul.salopetuta mama ce de lucruri dragute pt fetite.bravo si felicitari pt curs inteleg ca etsi aproape gata..
Moniland eu de mult nu ma mai stresez cu greutatea..si am cantar electronic pt bb o vreme ma innebunea il cantaream zilnic..mama ce stres era!eu vad fetele tale ca arata bine..dc il vedeai pe Makka Pakka acu' cateva luni scandura si baiat!!..toti ma intrebau de ce nu ii dau sa manance

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

moniland bine ca macar papa bine Irina, poate ii face pofta si Laurei.. si ai vazut mami ca nu sunteti singuri fotomodeli, pana si ginerica meu isi mentine silueta
blanca vazut pozicile, superbe, Eva e o domnisoara deja
andra ma bucur iti place blogul, de mult n-am mai postat retete noi, uof timpul asta nu-mi ajunge.. deci facem grup de fotomodele aici, dragii de ei, sanatosi sa fie ca in rest ce putem face daca ei au ritmul lor?!..
lucialu spor la curatat .. vrei sa vezi pescari? astea de culoare cam lucesc la piele cand se dezbraca

Mergi la inceput

Bey bey o luarati razna cu vise erotice..

Belly atonsion vorbeam de only white caucasian..lol..fara alte fantezii doamnelor

Thandi a mea vrea extra lucru..e libera 2 zile pe sapt..ma gandeam sa o trimit in ro la cat aveti de calcat..mama,mama eu nu mai stiu ce e ala calcatde cativa ani zau ca nu-mi lipseste

Mergi la inceput

Gata merem sa urlam pe plaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

muffi fara,fara vise ca deh suntem duoamne serioase.. nu stiu de ce am tras concluzia ca era de culoare, dar nici alb nu e de lepadat
calcat? nici mie nu mi-e dor,traiasca sotul.. de ii place sau de nu ii place, oricum o face..eu calc doar hainutele fetei, in rest nu ma ating de fier imi ajung altele pe care trebuie sa le fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Cine a zis de vise erotice? eu nici nu mai stiu ce-s alea, ca-s chiauna. Ne chioram si noi un pic la vanatorul de serpi al vecinei. Mi-a trecut, ca dc mai vb prostii mi-e ca imi face pupa toti peretii in branza fagaras Bai si in par si-a pus!
Bely, trimite aici ce prind pescarii de colorati asa, eu marturisesc pacatul, ma filez la actori,cantareti, am harem si stie si sotul de eldar unul singur imi vine in minte la categoria asta dr Burke, din GA.E. Murphy e prea hazoz sa il vaz in rol reumatic. Dar Burke.... iii Bely, si ce dc lucesc? vrei sa zici ca-s licurici si te dau de gol in caz de sau la soare te poti uita dar...?gura pacatosului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna fetele!!!!
Aveti un spor la scris,nu gluma si eu cred ca de la clatite vi se trage.
Spun si eu cu intarziere Tanimei LA MULTI ANI!!!!si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata
Moniland multumesc si pup si printesele gemanutze
Am vazut si eu pozele de la munte a Blancai,foarte frumoasa Evita
Giova cu super baieteii ei,ia crescut parul lui Edisor,nu il mai tunzi?Si lui Albert ia crescut,am zis ca pana nu vine caldura nu-l mai tundem nici noi.
Eu inca nu m-am apucat de Rina,mai merg in continuare cu SB tot cu faza 1.
Mirclau
Lucicoo imi place la nebunie sa citesc postarile tale
Muffinuta plimbare placuta pe plaja,fara tipete si urlete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Adriana te rog sa-mi trimiti si mie dieta rina,am cautat-o pe contul comun dar nu am gasit-o,merci mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Giova, v-am vazut pozele, sunteti niste frumosi! Si Timisoara cred ca e frumoasa, acum ma gandeam ca n-am vazut-o. Poate pui niste poze odata.

Ma vede Filip ca stau relaxata cu laptopul in brate si cere la olita, adica sa stau langa el si sa-i dau carti sa rasfoiasca, deci sa stau cu el. Stie copilul cum sa-mi distraga atentia.

Am inceput si eu, dupa indelungi amanari, cartea recomandata de Clara in vara, e interesanta, poate mai prind cateva pagini.

Acum caut bombonelele Adrianei ca am pierdut linkul. Sau s-au mancat.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Dienutza trimis cartea rina pe contul comun ca nu stiam mailul tau
spor la slabit
te asteptam si subiectul rina

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput