Zmeurici de iulie-august 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am uitat si eu sa raspund, intre timp l-am culcat pe edi si acum m-as baga la curatenie, sa nu ma mai gandesc la mancare.

Muffi mersi. edi seamana bine de tot cu sora-mea, ea are ochii asa mici, cand rade nici nu i se mai vad. Marco? cand sunt langa el in poza, lumea zice ca seamanna cu mine, cand e cu sotul, cu el...sanatosi sa fie.
Torturile sunt facute la o cofetarie de aici Ottima Pam. astea aveau umplutura de fructe de padure, dar au niste bunatati cu blat de bezea, nuca de cocos, portocala, lichior..., doar ca nu putea da copiilor asa ceva.
Adriana pisica nici mie nu-mi place, nu as putea sa tin asa ceva in casa, nioci caine nu as tine...poate unul mic, fara par mare, dar nu la bloc, iar daca as fi la casa, in curte cu el.
Lucialu nu bag mana in foc ca vin cu Edi dupa mine...mi-am amintit ca el mai doarme si dupa amiaza, si numai l-as chinui. voi vedea, oricum.
asa e cu clatitele...eu am zis ca mananc 2 si am balotat mai mult...cele 400 gr slabite in ultima zi, le-am pus la loc.
de-aia ti-ai luat pisica? sa nu mai ai treaba cu soarecii si sobolanii?
Patricia of...sa-i dati de capat si sa scape repede de tratament. ma bucur ca merge tot mai bine.
Edi are 86 cm, e destul de inaltut.
Fetitza lasa ca luam cu imprumut d ela altii, macar pt. poze.

fug sa bag o cana mare de ceai si la aspirat cu mine.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Buna tufa,
tanimi La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi
giova incerc sa am grija ca adevar graiesti, tare greu se mai duc, cica ieri am fost cuminte si azi bonu - 200gr
lucialu cu placere, sper sa va placa supica si sa pape pupa cu pofta
inutsa vrei semne? lasa mama nu ti-au ajuns cu Biuta?! daca as stii ca n-as avea nici eu greturi m-as gandi mai serios la proiectul asta dar cand ma gandesc prin cate am trecut cu buburuza mea nu stiu daca m-ai am putere s-o iau de la capat
monilandimediat o prinde Laura pe Irina, super ca incepe sa recupereze
muffi rabdarica ca totul o sa fie bine. Noi cu mersul? cam tot asa, daca se tine de degetul meu merge daca nu se lasa jos..mai avem rabdare
giovasuper pozele, iar Edi iti seamana asa de bine si ce mult a crescut, zici ca are 2 ani nu 1 jumate, bravoo lui
adriana tare definitia frigului.. bine ca piticii taia beau suc de fructe, a mea nici de fructe nici de lume nu vrea
cuscra chiar ma intrebam ieri ce o fi cu voi de n-ai mai intrat, off sanatate multa ginericului.. noruta e lenesa nevoie mare, asta e, mai incercam,mai avem rabdare,poate,poate
ca am terminat de citit si intre timp am citit si alte pareri despre asemanarea lui Edi cu Giova, eu sustin, seamana Edisorul cu tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Giova da astea sunt dezavantajele la casa...soricei din cand in cand, multu lui Dzeu ca sunt doar in garaj si nu au intrat in casa ca ma mutam instantaneu, shobo nu avem ...sper, in schimb am toate insectele pamantului, vara in casa, pe und eintra nu inteleg ca am plase peste tot, in orice caz e mai bine decat la bloc, acolo aveam de la vecina de sub mine gandacei de bucatarie care erau super scarbosi cand ii vedeam cum merg prin dulapuri...Doamne bine ca am scapat
lucia casa are vreo 200mp utili, deridicat am ridicat-o intr-o luna cu finisajele a durat ceva mai mult , vreo 5-6 luni

aaaa am uitat sa va zic , ...l-am gasit cu cracii in sus micky mouse, ma miram eu de ce nu se prinde de lipici

ma striga sefa, incerc s-o culc si revin cu scrisul

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, am scapat de musafiri. Nu mai vin azi si am reprogramat vizita pe cand ne intoarcem.

Bely, la cu ce pofta mananca Irina m-as mira sa o ajunga Laura, dar cine stie...
Adriana, si eu eram curioasa de casa cat de repede v-ati miscat. Noi suntem in faza cu dosarul pt autorizatie. Astazi cand sa-l inregistreze ne-au zis ca ne mai trebiue un aviz de la ape pt teren sa nu fie din categ celor inundabile. Nici nu era bifat pe certificatul de urbanism ca am avea nevoie si de acest aviz . Dar la ce raspuns ai dat inseamna ca am sanse sa ma mut anul acesta in casa. Eu imi propun sa incepem constructia in martie si de Craciun sa fim acolo, oare o fi realizabil?!

Mirclau, chiar daca nu ai mai intrat de mult pe la noi, eu iti doresc multa sanatate si multe bucurii!!!!
Giova, eu nu ma prind care cu care seamana ca acolo la voi toata lumea seamana cu toata lumea
Patricia, sanatate lui Daniel si felicitari pt mers!!!! Lasa ca manechini de facem copii. Eu sunt usor stresata pe tema asta, dar imi dau seama ca si cei care sunt la limita cealalta nu sunt linistiti. Nici cum nu e bine.
Dr. a zis ca la 1 an jumate trebuie sa aiba 11,5 kg. Asta inseamna ca nici Irinus nu e ok si eu o vad chiar bine si usor pufoasa. De aceea am intrebat oare ceilalti copilasi cum stau cu asta.
Giova, noi Parndorful l-am taiat demult de pe lista ca mi se pare o pierdere uriasa de timp. Nopua nu ni se potriveste. O sa arunc o privire si la Geox.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna si de la noi..cele 2 puturoase care intrA in ultima vreme rarut pe DC.

Eu tot pe antibiotic pentru infectia urinara, am facut si eco la rinichi si se pare ca am 2 pietricele si de aia ma jeneaza..urocultura o repet mai tarziu dupa ce termin antibioticul.
Ma enerveaza durerea/jena asta de rinichi.

Eva facuse la munte cateva pete pe piele, am fost la dermato si e ok, un fel de eczema infuentata de vreme, apa de piscina, stare, pele sensibila. Se pare ca ii trec si se usuca. Sa ii dau in continuare cu Lipicar si la nevoie Advantan, nu am considerat ca e nevoie.

Ma agit cu finalul cursului de foto si cu exam...si atat ca altceva e rutina.

Aaaa, ba maine ma duc la job sa vorbesc de o eventuala intoarcere, sper eu, prin aprilie-mai. Nu imi arde de munca dar vremea trece si trebuie..ufff..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Si aici pozele de la Bran : http://picasaweb.google.com/GEORGIA.MIHAELA/BranJan2011# pentru cine are chef si timp sa se uite

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Hello
Am reusit sa o adorm pe printzesa. Sunt curioasa azi cat o sa doarma pt ca in fiecare zi doar o ora maxim face nani.
Moni, Bely - si noi ne numaram printre slabanoagele tufei. Am fost f stresata cu asta dar cand mi-a zis mami meu ca eu eram la fel de sclifo si slaba ... m-am mai linistit.
Mai fetelor iertare ca v-am bagat la ingrasat cu clatitele alea.
Bely - super blogul tau, l-am bagat la favorite.
Blanca - f frumoase pozele, iar Eva e o dulce. Am recunoscut si cuplul cu care ati fost. Sunt de la mine din oras si cu el am copilarit.
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Uliasi, felicitari pentru sarcina!! sa va dea doamne-doamen un bebelus asa cum va doriti, sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii!!

Moni, si Daniel ar trebui sa aiba acum, cf virstei, intrq 10.700 si 12.500 parca.
Sper ca acum dupa perioada asta de boli, sa ii revina pofta de mincare. pina la 1 an a mers ca la carte cu greutatea. succes cu constructia casei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Hai ca tot zic sa va mai scriu cate ceva, dar pana s ascriu uit ceam vrut sa spun si tot asa .

Inutsa si Uliasi, felcitari, sarcina usoara va doresc si fratiori/surioare sanatoase pentru zmeurele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Patricia sanatate fotomodelului!(lasa mai, macar stim o treaba, ca suntem departe de obezitate cu copiii )
Adriana sanatate tuturor, ca voi sunteti la pachet!Multam de rasp! Mai am o sg intrebare: ati lucrat in regie proprie sau cu firma?
Moniland, aceeasi intrebare: cu cine ridicati casa? Firma sau regie proprie?
Giova, huh! naspa ca nu vii cu Edi. Eu vin cu fata si voi sta cat ma lasa ea sa stau.
Muffi, si ce dc zici ca are balta peste? Doar nu ii cerem de barbatine uitam nu dam cu pietre Astia mici is plini de figuri, cred ca si mai plini sunt copiii pe care i-am asteptat mult, sa stim ca avem, ca au venit
Blanca, naspa cu pietricelele! Va doare la cashcheta dupe cate vad din poze. Fain, fain!
Noi am dormit de pe la doo fara ceva, unu jumate asaptiu sa n-o deochi. Si a mancat mai bine azi pana acum.
Hau!tre saplec, ca a imprastiat pe ea , covor si parchet branza fagaras!

Mergi la inceput