Zmeurici de iulie-august 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

lucia regie proprie, e mai ieftin, muuult mai ieftin, iar noi am gasit o echipa din ardeal (pocaiti) care lucrau de dimi pana seara foarte seriosi si intr-o luna au ridicat-o la rosu
deci Moni daca va apucati in primavara si aveti banii s-o terminati cu siguranta Craciunul urmator il faceti in casa noua
daca mai aveti intrebari va raspund cu placere

elena facut sosul pt spaghete cu ciuperci...yamyyy e belea, abia asteot sa pap maine cu spaghte, maine sunt la carbo

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

vazut si eu poze cu Blanca si Eva , sunteti 2 frumoase, Blanca zau arati super, felicitari, superbe si pozele, unde ati stat la Bran?

_

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Vad ca sunteti tot mai multe amatoare de dieta Rina. Vai cat invidiam ca erati gasca mare la dieta SB dar uite ca facem gasca si la Rina. Va astept fetelor la subiectul dedicat. Eu tot oscilez intre 61 s ceva si 62 de kg. cred ca astea 2 kg or sa imi manance sufletul.

La multi ani fetelor care si-au serbat ziua zilele trecute si lui Miraclau.

Am facut si eu clatite aseara si au iesit delicoase. Cu greu m-am abtinut sa nu ma indop ca disperata. Sotul s-a declarat fan. Eu am facut cu dulceata de afine si cu mere cu scortisoara. Singurl inconvenient e ca se fac greu. focaresti la ele de ti se acreste.

Azi piticul Matei a fost tare mofturos. nu ne-a inteles deloc.
Maine vin parintii mei

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho

Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si Edi e morocanos, gingia d ela ultimul canin umflata rau de tot.
Am fost cu el prin mall, la ptinaj la Marco si acasa la curatenie.

Nu-mi vine a crede ca e gata ziua de fructe si am rezistat eroic, fara prea mari fentari...cateva alune si un biscuite.

Bely asa e cu gr puse si raspuse. si tu zici ca Edi seamnan cu mine? ce bine ma simt, daca tot am 2 baieti, macar unul sa semene si cu masa.
Adriana si eu as prefera probl. soarecilor, numai sa fiu la casa....dar tare greu ne miscam...e scump totusi terenul pe unde vrem....luam teren si pe urma nu mai sunt bani de casa, si tot asa ne invartim in jurul acului.
Ridicata intr-o luna? de fapt nu ma mir, daca sunt bani si vreme buna se poate ridica. Pe urma e mai mult d elucru.
Moniland cum toata lumea seamana cu toata lumea?
eu vazandu-l pe FB pe sotul tau acum mi-am dat semaa ca una e a ta si una a lui.
Bafta la ridicat casa? cat de mare o vreti? se ridica repede daca aveti bani si oamnei cum trebuie.
eu ziceam de Geox din Parndorf, caci in mag. normale Geox papucii sunt de la 60 euroi in sus....cam scumpi mi se par, mai ales pt. Edi care nu-i poarta mult.
Blanca super pozele de la Bran. Eva are si geaca la fel ca si cosmonautul? si cele de la rev. le-am vazut, misto ai fost.
cele din albumul 5 sunt pt. examen? in ce consta examenul? hai ca sunt curioasa...eu vreau s aincep cursul in 15 febr. si mi-e cam groaza, sincer.
Lucialu inca nu e batut in cuie ca vin fara el...om vedea. azi numai odata a dormit...si cred ca deja renunta la al 2-lea somn.
super ca a mancat pupa bine si a doormit mult azi.
Dienuta ba trebuie tuns...dar mi-e groaza ca ioar il facem prea scurt si nu vreau...mie imi place sa aiba putin mai mult par, nu sa fie periuta. Si nu stiu daca sta la frizer.
Noce chiar poze cu Timisoara nu am facut, promit pe cand gasesc locuri frumoase sa fac.
Adriana, Blanca a stat la vila Bran...am vazut ca scria acolo unde era piscina.
da in regie proprioe e mult mai usor de facuit casa. daca te mai si pricepi e floare la ureche.
Elena super ca vin parintii tai. stau si dupa ce te intorci de la timisoara, nu?

merg sa-mi fac un ceai verde si la pat cu mine, c ami-e foame.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Da, da la Club Vila Bran am stat si e super, recomand din suflet. Au piscina, animatie pt copii, locuri de joaca, calarie, meniuri pt copii..full..doar sa vrei sa te distrezi cu copii la un loc.

Asa e, Giova pozele din 5 sunt selectii pentru examen. Exam va fi scris+ oral+fotografii..acum pe 3 feb dau..
Si da..are si geaca la fel. Mi-a placut rau de tot modelul.

Si daca tot pun poze iaca cateva de la naseala de botez din dec : http://picasaweb.google.com/GEORGIA.MIHAELA/NasiBotezStefan2010Dec#
mie nu imi plac mai deloc, arat paldica desi eram data cu glos iar pe sot zici ca la caftit careva si ia umflat ochii..noroc ca Eva arata bine ca altfel nu aratam nimic

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Adriana, multumesc frumos! intrebasem ca stiu ca e mai ieftin, dar tot ne informam, si in regie proprie cum se face intelegerea, ca mi-e frica de accidentele de munca? plus ca din ce am mai citit e problema materialelor, voi ati fost isteti sa va alegeti oamenii bine, dar probabil ca e nevoie si de niscaiva noroc, sa fie seriosi si cinstiti, intelesesem ca dc lucrezi cu firma e bine sa iei materialele de la ei, pe alese, ca asa se diminueaza sansele de furaciuni. O sa te mai intreb, dc e cazul unde avem dileme. Normal ca e de preferat sa faci cu costuri cat mai mici acolo unde se poate.
Giova, da-mi PM te rog dc ati hotarat ora si locul. Si a mea fata a dormit numa o data si la 22 jumate era la Eu nu pot sa zic ca a renuntat la somnul nr 2, are zile si zile. Noi am iesit un pic cu tati si taaare maraice si ciufica a fost si afara. Bine, daca ar fi pe alese(sa vezi ca-mi sare cuscra in cap) fi-mea prefera baietii mari, deci Marco ar fi numa bun de admiratS-a jucat unul de scoala cu ea in parc, sa nu o mai pot lua de acolo frate. Plus are un vecinel tot la scoala o si hraneste, amandoi sunt innebuniti dupa ea si ei taaare ii mai place.
Dienuta, multumesc! ma bucur ca te binedispun.
ehe Muffi uite aici vis erotic de-al meu indeplinit acum 10 minute: o baie fierbinte de m-a uitat DD acolo de cand am fost gravida am parte ca de trufandale de ele. Dar am fata multam lui Dumnezeu! Sunt bune si dusurile la o adeca, nu vreau sa manai pe nimeni, dar buuune sunt si delicatesele astea cand am partte de ele, fara viteza, fara nica, sigur nu ma supar. Trupa doarme, am facut cu usa deschisa sa aud dc sunt chemata la apelul de noapte dar zic zau ca ghini o fo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Buna seara fetele!Fata mea a dormit acum juma de ora.Nu stiu ce sa ma fac cu ea.Nu vrea sa doarma inventeaza motive numai sa nu se culce:apa, caca, ababay(bunicu), anny(bunica) sa ii sun, arata geamu ca e ursu la geam(asa o sperii eu), apoi se ridica isi canta ea si danseaza.Are un stil de dans ca poti sa ai mii de nervi de pufneste rasu.Exact socru miu!!!Zici ca e manelista de cand a facut-o mamicutza ei!!!

Deci:
Blanca-am admirat pozele si Eva e superba!Nu mai zic de mami...mai ales la Revelion ati fost frumosi foc!Misto pozele din 5!Si tre sa mai ma duc pe la munca sa ma interesez cam cand incep sa pot sa aranjez apoi cu gradi pt fata!
Giova- urata ziua de vitamine!Eu vad ca stagnez de cateva zile...sper sa treaca repede faza asta pana nu ma descurajez ca parca incep sa ma stric, ba o samanta, ba sa termin din farfuria fetii sa nu arunc, ba un covrigel...
Dienutza- succes cu Rina!
Lucialu- si eu dupa ce fac baie zic ca am facut cine stie ce.mai nou ii trimit la plimbare la soacra mea si ii sun sa vina cand sunt uscata, cremuita si cu unghiile facute.Cu ea in casa treaza nu am sanse sa fac baie, imi arunca rufele din cos in cada...umbla la peria de wc...terorista.
Elenada- si la mine s-a blocat cantaru, deja dau vina pe el serioscand il pun pe gresie arata o greutate si cand il pun pe parchet alta, dar diferenta e mare de 2 kg, nici nu stiu dupa care sa ma iau asa ca ma cantaresc in toate variantele(chiar si cu cantaru pe covoras) si care e cea mai mica aia e!
Muffi-asa imi e frica de soricei...sper sa il gasesti rapid pe MR.Mouse!

Nu stiu cine a intrebat dar parca a raspuns Poof.Am castigat un parfum Kloran si un iepuras de plus.Bun si asta pe criza asta.

Ma duc sa dorm ca m-a luat o foame...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi suntem fresh de cateva ore, cuc asa intoarsa cu fundu-n sus. doamne ca am alergie la deranj si jucarii....nu mai pot fetelor!!!!

Blanca ati arata bine toti 3, Eva a fost elementul principal. Nu a inghetat saraca? voi erati bine imbracati, in schimb ea...era fancy. Sa va traiasca proaspatul finut!
Bafta cu examenul, sa-l iei cu nota maxima.
Lucia pai oricum iti trebuie un diriginte de santier. Proiectantul face si calculul materialelor daca ii ceri si asa e mai usor. Oricum, trebuie sa fie cineva care se pricepe in permanenta pe santier.
Nu am stabilit inca nicio ora. dar vb. azi cu Elena. probabil pe la ora 17-18 in mall la vreun bar.
sara_amira eu am bagat si ieri niste seminte...poate as slabi mai mult, daca nu as trisa. dar zau de pot sa tin strict dieta.

gata, fug la pitic pana nu-mi distruge tot.
o zi faina sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Giova pai terenul e principal, eu zic ca daca aveti bani sa luati terenul ca acum sunt preturile mici, si daca gasiti pe cineva carte are nevoie de bani sigur lasa din pret, odata luat terenul o sa va zbateti sa faceti si casa, noi ne-am luat terenul in 2006 si abia anul trecut ne-am mutat
diriginte am avut dar venea doar sa verifice iniante de betonare daca e totul in regula , daca vreti pe cineva sa stea permanent va costa o avere
materialele noi le-am luat de la un depozit, ne-a recomandat cineva un depozit si au fost foarte seriosi, preturile erau cam peste tot acelasi dar ei le aduceau aici ceea ce conta foarte mult , cu echipa am stabilit de la inceput ca-i platim pe etape, niciodata inainte , oricum ei nu au cerut nimic au fost foarte serosi si ei , la finisaje am avut ceva probleme la final, au dat cu mucii-n fasole
Lucia sfatul meu e daca lucrati cu firma sa cumparati voi materialele, vezi ca pe softpedia forum e un topic casa mea , eu am invatat multe de acolo
Blanca stiu ca ai mai spus dar nu am fost eu pe faza, ma intereseaza si ep mine un cusr de foto, tu unde-l faci? cat dureaza? cat costa? au link ceva? mersi, succes la examen tinem pumnii stransi
elena si eu sunt azi la carbo dar nu fac clatitele nici sa mor, mai bine visez la ele pan aslabesc si pap dupa ce ma vad la 53 kg

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Salutam tufa!
Giova, acum tot citesc, si sotul s-a mai informat, dc vrei iti mai dau niste ponturi pe PM. Ok, deci 5-6.
Adriana, acolo m-au dus si pe mine sapaturile pe net. am o tona de invatat, dar am zis ca tre sa triez si momentan sa fac o info generala, dupa care le voi lua pas cu pas in ordinea sosirii, ca altfel capiezjur ca imi trebuie dictionarin plus ma ia cu fibrilatii, ca realizez ca se lasa cu fire albe, din momentul in care te-ai bagat in hora tre sa joci pana la capat sau pana cand se gata banutii(mai ca incep sa vb de ei ca Hagi Tudose ), ultima varianta fiind categoric de nedorit. Multumesc mult!
Edit: eu incerc sa vorbesc cu voi; Giova are sotul in domeniu, tu ti-ai facut casa, Moniland isi face si ea. Pe voi va stiu cat de cat, vorba aia scriem aici de niscaiva ani, e alta cand citesc parerile unor total necunoscuti si alta cand vorbesc cu voi, dar clar acolo unde ai spus sunt shpe informatii
Sara sa nu te superi ca iti zic, incearca sa nu o sperii cu nimic pe fata gen ursul, imaginatia lor lucreaza la max, nu e o metoda buna de control, poate sa le dauneze mai mult decat ne inchipuim noi, stiu ce spun. Ei oricum vor intalni chestii care sa-i sperie, de preferat e sa si spuna dc li se intampla ca se le inlaturam temerile cat putem. Cel mai bine ar fi sa le consumam energia, ca sa cada lati seara, din pacate pare inepuizabila.

Mergi la inceput