Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Buna seara mamici

Va tot citesc dar nu apuc sa scriu. Saptamana asta am avut sot acasa pe post de bona; ce bine a fost! doar ca eu am muncit zi lumina; noptile sunt destul de grele, Rebeca se trezeste de multe ori pe noapte. A avut nopti cand a cerut papa de 2 ori - ea care dormea candva toata noaptea - Oare sa nu se sature cu ce ii dau peste zi? La masa de fructe sunt tare stresata ca nu am ce sa ii dau; nu am incredere in fructele de pe piata, merele le-am scos complet din cauza DA, pere doar la borcanas, caise la borcanas, citrice deloc; ma enerveaza ca nu gasesc fructe adevarate sa ii pregatesc eu masa de fructe.

Cam atat ca mi-am propus sa ma bag in pat. Sunt efectiv rupta de oboseala, bebe si munca in acelasi timp e groaznic de greu fara ajutor. A! o sa incep procedura de cautat bona pentru ca in ritmul asta ma imbolnavesc sigur.

Un pup mare pentru toate mamicile si bebelucii lor frumosi.

A! georgia, felicitari pentru primele plecarea de-a buselea. Si Rebe da semne ca ar vrea, dar e greu cu coordonarea manutelor si piciorutelor.

crispro, e atat de dulcic Vlad! Nu ma satur sa-l privesc.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

...Rebeca se trezeste de multe ori pe noapte. A avut nopti cand a cerut papa de 2 ori - ea care dormea candva toata noaptea - Oare sa nu se sature cu ce ii dau peste zi?

asa suntem si noi de mai bine de o saptamana... dar nu ma plang ca, daca nu s-ar trezi si noaptea ptr titi, n.ar mai fi deloc productie. cred ca deja mi-am facut si eu asa programul, acuma la 7 luni

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

MAI FETELE, SHEETUL ALA CE L-AM TRIMIS CU ARTICOLELE DE DEPOZITARE ARE SI IMAGINI...NU SE VAD????

hai ca o sa caut sa va arat...

noi avem unul asa:
http://fabricademagie.ro/Etajera-cu-3-rafturi-si-roti-Disney-Mickey-Mouse.html

si unul identic dar pe rosu cu Cars...si un dulapior mai mare cu rafturi mai adanci, tot cu Cars...uitati-va pe siteul asta ca sunt multe modele de cutii/spatii depozitare...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Vad ca ati vorbit de olita. Nu am achizitionat inca, insa cred ca mai asteptam.

Am primit in schimb suport din acela de utilizat in cada, cu ventuze, pentru a-i face baita.Si la sfatul persoanei de la care am primit, l-am pus pe Theo in ea pe pat in ideea de a mai varia. Bineinteles ca s-a aplecat in fata si a cazut cu suport cu tot. Acelasi lucru s-a intamplat si pe covor asa ca am renuntat sa-l mai folosesc in alte scopuri.

Cristina, felicitari pentru ca ai inceput cura de slabire. Mie mi-e asa greu sa nu mananc dulciuri.

Va urez noapte usoara tuturor.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Crispro multumesc din suflet ca ma luminezi, eu nu mai stiu pe cine si cum sa dau vina, nu imi vine a crede ca totusi asa e caracterul ei si ca poate fi in halul asta de energica

Bumblee asa e, in momente de genu nu ma pot gandi ca mai e poate putin si va dormi si ea cum trebuie, e prea epuizant totul sa mai fiu optimista si sa tind tocmai acolo . multumesc mult

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna seara

deci...am papat azi

tzitzi

11.00 - mar crud (blenduit, dar si la safe feeder, sa stea cuminte )

13.00 - piure: morcov, patrunjel, pastarnac, dovlecel, ceapa, ardei si carnita de pui

17.00 - mar copt + para coapta + branzica

tzitzi

tre sa ma gandesc ce sa ii dau maine, poate ii dau ficatel de pui cu legume

Anca, ma intrebai de supa de morcov? sau de piureul de morcov care l-am facut zilele trecute? am fiert vreo 3 morcovi potriviti, am pus putin ulei de masline, am facut cu blenderul, si apoi subtiat cu lp (vreo 30-50 ml). i-a placut fff mult. nu i-am dat tot din 3 morcovi, mai mult de jumate am scos si i-am dat sa pape asa din farfuriuta

checul a iesit super, mercic

OANA ce frumosi sunteti!! si ce imi place de voi ca va faceti asa poze frumoase, de familie si Matei e un cuminte!!!

GEORGIA Antonia e asa de frumoasa!! dar are cu cine semana

si noi cred ca avem probleme cu dintisorii,se tot foieste, se tot trezeste desi in timpul zilei a devenit mai simpatic, se joaca, cu noi desigur, dar nu prea il mai caram in brate, nu de alta, dar nu mai putem

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ROXANA LA MULTI ANI!!! SA FII FERICITA SI SANATOASA SI SA PAPE BEBE TEO MAI BINE, SA FII SI TU MAI RELAXATA!!!

dulciuri am bagat weekendu; asta la greu, si facute, si cumparate, ca nu cumva luni sa mai arate cantarul sub 54 iar tre sa ma abtin o saptamana intreaga, si am facut asa o cioco buna ma tot laud, dar imi place tare mult

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

noapte buna, delfinariu...

m-am incapatanat sa vad un film cu sotul, dar mie mi se inchid ochii si stiu sigur ca nu apuc finalul. faza e ca nici al meu sot nu cred ca-l apuca, desi inca se tine tare pozitii , asa ca-l las pe el in salon la tv si eu fug in paticul in care inca nu sforaie nimeni

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Buna dimineta!!! Va invit la o , io am bagat deja 2 , ca is treaza de la ora 4. A plecat una bucata sot si iar am ramas cu norma intreaga la maimutza. Asa de bine a fost luna intreaga si cu sotul langa mine, eram cu juma de norma!!! Mai bine zis parca eram inconcediu si cu prima de vacanta platita , dar na, gata cu boieria.
ieri am papat: mar cu branzica, piure de morcov subtiat cu lp si juma de ou, tzitzi fara numar, la culcare 240 ml lp, dupa care eram fresh si am mai bagat si o tura de tzitzi asa ca desert inainte de somn!!!!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Maria Antonia,Larisa Ioana, Filip, Theodor Mihai, Raul Ionut, Mihai si mezinul delfinariului, Florentin Andrei
LA MULTE LUNITE INAITE!!!!
Aelita !!!!! Sa ne traiesti mami si sa ne mai inveti retete noi!!!!
Babiela!!!!!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput