Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 4
crispro spune:
Mycya, imi pare rau sa aud ca tot asa greu e... Azi a fost si Vlad super marait, nici in brae, nici in fisher, nici leganat, nicicum... acum l-am pus la somn, i se inchid ochii.dar tot da cu manutele si isi scoate suzeta, apoi urla... cerc vicios...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
Roxana_Theo spune:
Cristina, multumesc pentru urari. A fost pe 20 ianuarie cand am implinit 32 de ani. Acum ceva vreme, tot ce trecea peste 30 mi se parea varsta matusalemica, dar cand am ajuns eu insami aici......
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Oana, ma bucur ca v-ati distrat si a fost cuminte Matei, ca de obicei. Peste zi cum a fost cu el? Marait, statea pe la toata lumea? sau nu prea? Io tot intreb pe fiecare, sa ma pregatesc incet si eu sa mai plec pe undeva... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
a fost super cuminte...iti dai seama ca excursia la Sovata a fost un test...ca de acum ma pot aventura mai departe
ideea a fost sa ii respect orele de masa si somn...adica sa nu ii stric programul...paradoxul e ca am lucrat ceva sa ajungem la programul asta si acum nu ar avea sens sa il stric tocmai eu
in rest foarte putin in brate ridicat...in scoica sau pe genunchi in fundulet...si se juca cu jucarii in timp ce povesteam cu ceilalti
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Roxanaaaaaaaaaaaaa, mai mult de 25, maxim 26 de ani nu ti-as fi dat!!!
Oana, bravo pt Matei cuminte. Adevarul e ca de mic a avut un program frumos de somn, si a fost cuminte! Foarte bine!
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
Mycya spune:
citat din mesajul lui crispro Mycya, imi pare rau sa aud ca tot asa greu e... Azi a fost si Vlad super marait, nici in brae, nici in fisher, nici leganat, nicicum... acum l-am pus la somn, i se inchid ochii.dar tot da cu manutele si isi scoate suzeta, apoi urla... cerc vicios... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Crispro nu stiu ce sa ii mai fac, tind sa cred ca eu sunt vinovata mereu m-am dus la ea imediat de cum maraia putin , ba sa ii bag suzeta, ba sa ma simta aproape numai sa nu se trezeasca, avand atatea opti nedormite numa asta nu imi doream, ei si acum mereu mi se trezeste si nu sta singura deloc, de cum face ochi e galagie mare, nu ca ar incerca sa adoarma inapoi noaptea la fe, deci eu trebuie sa fiu drapta de cum aud primele scanceli si nu stiu daca mai pot remedia asta acum
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Mycya spune:
citat din mesajul lui Roxana_Theo Cristina, multumesc pentru urari. A fost pe 20 ianuarie cand am implinit 32 de ani. Acum ceva vreme, tot ce trecea peste 30 mi se parea varsta matusalemica, dar cand am ajuns eu insami aici...... Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010# |
chiar daca e cu intarziere
LA MULTI ANI!!!! sa iti dea Dumnezeu multa sanatate, bucurii impliniri si sa te bucuri te familia ta toata viata
crispro spune:
Mycya, cum sa fii tu vinovata???? nici vorba!!! copiii sunt diferiti, cu caractere si personalitati de mici... Sunt copii care se linistesc usor, sunt care se linistesc greu. Stii ca se vorbea la un moment dat de attachment parenting , sunt parinti non stop cu copiii la gat, dorm cu ei, zilnic numai cu ei in brate, zi si noapte. si printre acestia sunt copii mai cumintei si sunt mai rauti... Si sa nu uiti un lucru important, l-am citit la scurt timp dupa ce am nascut: copiii plang cand nu suntem langa ei tocmai pentru ca ne iubesc atat de mult, si ar vrea sa fim mereu langa ei!!! Cred ca iti e greu... stii ca io am avut cateva saptamani asa cu nesomn si am zis ca o iau pe aratura... dar tu de atata vreme...
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
bumblebee spune:
Gata "party"-ul de 6 luni. Am facut pozici. Tortuletul a fost demential si fff cochet.
Roxana, LA MULTI ANI!!
Oana, superpozicile!
Mycya, iti trimitem o imbratisare calduroasa! Va trece si perioada asta, chiar daca acum nu prea iti vine a crede, va trece si vei ramane cu amintirea zambetelor si a dragaleseniilor.
Acum ma bag la selectat pozici.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
LUNA 6
Mycya spune:
LA MULTI ANISORI SI SARBATORITILOR DE ASTAZI SI IERI sa va dea dumnezeu multa sanatate, sa cresteti mari si frumosi
Coteasca facui o mica pauza astazi sa imi revin
Alina Palomino bine ai venit la noi in gasca si multumesc de incrajari.
eladea2005 spune:
roxana, bine ai revenit....uff, imi pare tare rau ca Theo pui te chinuie inca...asa i-o fi felul...cunoastem si noi genul...din pacate...poate totusi pe masura ce mai creste se va imbunatati situatia, nu dispera...
si LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI ALATURI DE FAMILIA TA FRUMOASA!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...