Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna fetelor.

Am revenit si noi dupa cateva zile de absenta. Am avut o saptamana grea, cu urcusuri si coborasuri. Dupa vreo 4 zile in care bTheo a refuzat in mod constant sa manance iar eu am tot plans, am mers cu el la dr. Am facut analize de sange, toate au iesit bune, nu are anemie ci doar nu are chef sa pape. Dr mi-a zis ca trebuie sa mai asteptam cu vitaminele, sa-l las sa manance cand vrea el si sa nu-l fortez. Usor de zis, greu de facut. Acum are momente cand mananca si ore in sir in care nu vrea decat ceai. Incerc sa ma adaptez ritmului impus de el.

Saptamana asta a fost ziua mea; m-am bucurat abia ieri de lucrul asta cand am iesit la restaurant cu gasca de prieteni si a fost totul foarte bine.

De azi sunt iar singura, a plecat mama asa ca voi putea intra mai des pe forum. Cat a fost ea acasa am alergat ba la doctor, ba la coafor si pt a mai rezolva diverse comisioane.

Abia astept sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

roxana cu intarziere urari de fericire si bunastare, daca acum ne-ai spus doar ca a fost ziua ta...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Multumim pt capitol

Am pus si eu cateva pozici noi http://picasaweb.google.com/geo.mun.1985/Ian2011#5565355333906146578

Paula ms pt informatie

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul

Tare frumusica Antonia, ai fata mare mami!
Fetele is in pana de idei ce sa-i mai dau sa papa. Astazi a papat piure de morcov cu ou subtiat cu lapte. A papat tot. Asta a fost azi, da maine????

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

sorina, sunt atatea feluri de mancare pe care le poti face...maine mai introduci ceva nou...

astazi de ex, i-am facut piure(ca supa lichida nu-i dau) din morcov, cartof dulce, pastranac, dovlecel, curcan si 2 linguri de iaurt...a papat f bine...

vezi ca sunt multe site-uri cu retete pt cei mici...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

nu mai stiu cine a postat site-ul, dar aici agsiti info utila privind graficele de introducere a diverselor alimente...si retete...

http://retetebebelusi.ro/grafic-introducere-legume/

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Roxana, bataita iti dam noi tie!!!!! Pai cum nu ne-ai spus ca a fost ziua ta?????????????????/ Iti urez cu mare drag La multi ani! Sa fii sanatoasa, sa ai parte de multe bucurii alaturi de sotul tau si de scumpicul Theo, sa fiti fericiti!
Ia zi, cand a fost ziua ta? sa te trec pe prima pagina.

Denisa, sa ai putere sa iei decizia potrivita!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ne-am intors
a fost bine...m-am mai deconectat de la treburile zilnice. Singura problema a fost lipsa unui babyphone...
am rugat o colega si mi-l imprumute....dar ea a uitat in ce weekend plecam noi si a plecat la bunica ei la tara...asa ca am plecat fara
seara la 7.30 a adormit...am stat cu el 30 min apoi am coborat jos la parter...noi stateam intr-o camera la etj 1...si din 30 in 30 min mergeam sa vad ce face ...la 9.30 a papat apoi somn...stiam ca va dormi pana dimineata as aca am stat linistita la povesti si un sfert de pahar de vin pana la ora 2
azi a dormit la amiaza 2 ore jumate...dar nestiind cat doarme am stat langa el in camera
clar nu mai plec fara babyphone...dar cu siguranta vom mai pleca...pentru ca s-a comportat exemplar
maine va arat poze!

In primul rand LA MULTI ANI sarbatoritilor de ieri si de astazi

Cris l-am vazut pe iepuras
si pe mine ciclul ma tine 7-10 zile...inainte de sarcina ma tinea 5 zile

Palomina bine ai venit la noi in gasca

Paula cat e consulatia la NV tot 50 lei? ma bate gandul sa merg si eu...dar nu la Rusu ca mi s-a parut prea "lesinata" pentru gustul meu

Georgia Antonia e minunata!!!

Bogdan arata ca Napoleon

Andreea LMA sa fi fericita si iubita draga mea!

Kata eu pap de toate de cand a implinit Matei 3 luni cand am scapat de colici...niciodata nu au fost probleme...ieri chiar am papat foarte picant dar nu am avzut nimic deosebit...Matei a papat cu aceeasi pofta ca si de obicei

si eu sunt fan tarte cand apar capsunile fac cel putin 1 pe saptamana

Carla eu zic ca sunt dinti...asa facea si Matei inainte sa ii apara primii dintisori...si acum ne pregatim de urmatorii, si la fel plangem in somn pana ne trezim

Eladea nu reusesc sa vad cutiile de depozitare...am vazut lista cu preturi dar pe site-ul firmei nu se incarca pozele...poate ne arati tu ce si cum sigur ai o poza unde se vede raful...

daca are Marius timp maine mergem la vaccin...daca nu marti...imi e groaza cand vad ca e din ce in ce mai rau, copilasii cresc, constientizeaza durerea...

Paula eu fac legumele la aburi...lungesc pireul cu apa din prima oala

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

cand am fost la Cluj saptamana trecuta am fost si intr-un studio foto sa ne facem cate poze pe care le puteti vedea AICI

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Multumim pt capitol

Am pus si eu cateva pozici noi http://picasaweb.google.com/geo.mun.1985/Ian2011#5565355333906146578

Paula ms pt informatie

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul

vazut si lasat comentarii

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Fetele voi ati introdus cartof de al nostru? Eu pana acum i-am dat numai cartof din ala dulce. De la ce varsta se introduce cartoful normal?

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

de la 7-8 luni, cu grija ca baloneaza...asa ne-a zis noua medicul!

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, ma bucur ca v-ati distrat si a fost cuminte Matei, ca de obicei. Peste zi cum a fost cu el? Marait, statea pe la toata lumea? sau nu prea? Io tot intreb pe fiecare, sa ma pregatesc incet si eu sa mai plec pe undeva...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput