Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 6
adrianaBuc spune:
LML Maria Antonia,Larisa Ioana, Filip, Theodor Mihai, Raul Ionut, Mihai ,Florentin Andreib
LA MULTI ANI, Babiela!!!!!
Aelita, e si ziua ta? Ca nu te regasesc in listuta. Daca da, sa fi fericita mami, sanatoasa. Sa te bucuri 100 ani de copilasii tai.
Fetele carora le-au venit uratii: au venit ceas a2a, a3a oara? Ca la mine vad ca nu dau semne ca ar vrea sa vina.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_goga Maria Antonia,Larisa Ioana, Filip, Theodor Mihai, Raul Ionut, Mihai si mezinul delfinariului, Florentin Andrei LA MULTE LUNITE INAITE!!!! Aelita !!!!! Sa ne traiesti mami si sa ne mai inveti retete noi!!!! Babiela!!!!! |
La multi anisori si din partea noastra sarbatoritilor delfinasi de astazi sa cresteti mari si sanatosi
Aelita LA MULTI ANI !!!! multe bucurii si impliniri
Mami de Andra Maria 02.08.2010
giorgia23 spune:
Neata
Larisa,Filip,Theodor,Raul,Mihai si Florentin
Aelita si Babiela
Azi am facut si noi 7 luni...wow ce mari suntem...si drept cadou am primit o noapte mai buna
Sorina,Adriana,Mycya multumim pt urare
Mycya spune:
si Buna dimineata
noi am dormit muuultmai bine ca noaptea precedenta, am adormit gaza la 20 fara 10, si sa trezit din 3 in 3 ore numai sa pape apoi adormea inapoi , de la 5 am luat-o in pat cu mine ca se tot trezea dupa suzeta si am dormit pana la 7 si 30, dar m-am ridicat din pat chiar f odihnita, se cunoaste ca am dormit ieri de la 4 la 6
a nins asa frumos si la noi auzeam dimineata housemaisterul cum curata trotuarele si am presupus eu ca a venit zapada iar dar nu credeam ca asa mare
mai avem o saptamana si incepem si noi marea diversficare parca deja imi vad bucataria intoarsa cu "cracii" in sus
fug sa schimb gagica . o zi buna sa aveti
paula_m spune:
Neata fetele
e gata!!
Oana. ma bucur ca a fost bine la Sovata. Ti-am zis eu ca ai baiat cuminte!!!. Consultatia la Nova Vita e 60 de lei. Vazut si poze. Tare frumoase. Si ce bunica tanara si frumoasa are Matei!!!
Roxana, La Multi Ani si din partea mea!!!
Nu mai stiu ce s-a intamplat ... asa ca trec direct la urari :
La multi ani Antonia, Larisa, Filip si Theodor!!!
La multi ani Raul si Mihai. Am si eu baiat mare de acum!!!!!
La multi ani Florentin!!!
La multi ani Babiela!!!! Multa sanatate si sa ai tot ceea ce iti doresti in viata!!!
Azi va omenesc cu ciocolata Denisei, cate o bericica si mancare, ce face mama mea : cred ca sarmale!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
Mycya spune:
sa intors si delfinasa mea pentru prima data de pe burtica pe spateeee
giorgia23 spune:
Paula multumi pt urare
Mycya felicitari pt prima intoarcere...de acum urmeaza mai multe
sorina_goga spune:
citat din mesajul lui Mycya sa intors si delfinasa mea pentru prima data de pe burtica pe spateeee Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
Felicitari mami!!!
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
racusor2010 spune:
la multi ani frumuselelor Maria Antonia (acrobata),Larisa Ioana (a venit mamica ta?), dragutul de Filip, Theodor Mihai, miscaretul de Raul Ionut, Mihai si mezinul delfinariului, Florentin Andreila multi ani aelita!!! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de comorile tale!!!
Babiela!!!!!
rodyka spune:
citat din mesajul lui paula_m La multi ani Antonia, Larisa, Filip si Theodor!!! La multi ani Raul si Mihai. La multi ani Florentin!!! La multi ani Babiela!!!! Multa sanatate si sa ai tot ceea ce iti doresti in viata!!! |
si din partea noastra
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)