Pufi de 2010 (207) LMA George!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lia_2009

Eu credeam ca fata mea nu e mancacioasa dar ia incercati cu ceva care i place sa vedeti ca va speriati cat mananca. A mea de exemplu ii place sunca presata e mai cu gust, pentru ei care nu stiu prea multe gusturi. Deci cand vreau sa o pacalesc sa manance ce vreau eu ii dau si putina sunca presata care ii place ei mult ca sa manance si ce vrea mami. De ziua ei i-am luat niste ghetute ortopedice de la Biangi pe care am dat destul de mult-255 lei sper sa fie bune.

care treaba cu incaltamintea ortopedica? v-a recomandat-o un doctor? nu toti copii au platfus pana in 3 ani? la Ela n-a avut niciun efect... cu platfus a si ramas (partea buna e ca asta a fost un motiv pentru care a renuntat la liceul militar)...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

eu am impresia ca copkilul meu a devenit ceva mai easy... adica cand il pun in premergator nu urla ca nu vrea sa stea in el... se joaca si singur cu jucariile... pot sa-l las 1 min sa ma duc la baie... sta in scaunel si ma lasa sa spal vasele... cand fac gimnastica se invarte pe langa mine fara sa maraie... exceptand cand stau la calc tot timpul mi se maraie printre picioarele mele... si ce e mai important a inceput sa se joace mai mult cu sora-sa si sa stea mai mult cu taica-su... despre asta vorbeati atata pe forum, nu? Despre copii de care poti respira?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Simply - v-am admirat in poze, ce domnisoara cocheta ai tu acolo , foarte bine ii statea cu rochitza aia, s-o mananci de dragalasa ce e.... Si tortul a fost f frumos.

Ne-a iesit si noua o maseluta jos

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara insistent ceea ce isi doreste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

La Multi Ani George, de blue rain!

Miki a lu' Kiti

(povestea nasterii)

Subscriu!

Simply Felicitari ptr maseluta!

Lillo se face mare...semn ca sufar de logoree...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Am trimis un filmulet cu Ariana pe mail,daca va face placere sa vedeti

Motto-ul de azi:
"Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara insistent ceea ce isi doreste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:

Simply - v-am admirat in poze, ce domnisoara cocheta ai tu acolo , foarte bine ii statea cu rochitza aia, s-o mananci de dragalasa ce e.... Si tortul a fost f frumos.

Motto-ul de azi:

WOW! Deja masele? Felicitari!

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:

Citat:

Motto-ul de azi:

Maseluta?!? Wow

Am admirat si eu pitica! Frumusica foc in rochita ei!

Miki a lu' Kiti

(povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

Am trimis un filmulet cu Ariana pe mail,daca va face placere sa vedeti

Motto-ul de azi:

ce papusa mergacioasa!

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

hi,fete!

GEORGE DE tzontzo manager.ce mai faci?

SIMPLI, e adorabila.coketa,finutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

DECE,io nu am jiji mic, dar daca jiji mare al tau e satisfacut de crema,comand si eu vreo 2

BF, cat timp nu ai alaptat dupa dentist? tre sa merg sa scot o masea,plombata acu 20 de ani si acum cariata din lateral.nu avea nik in august. d-ale alaptatului.

RUXI, lasa,asa e trendy, o cafea, tort, ura si la gara. nu e ziua ta, la bebe nu e cazul sa te simti obligata.cum ii plac cadourile lui K?

XELA sanatate, sa-i pui pe picioare pana sambata.mama ei de gradi.daca te consoleaza, si-n portocalia e la fel, zicea OANi de Lucas..

cum mai sunt puii de NIKOLE,ONITZA?

chiar,OANI,ce mai faceti?

Mergi la inceput