Pufi de 2010 (207) LMA George!
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel DECE,io nu am jiji mic, dar daca jiji mare al tau e satisfacut de crema,comand si eu vreo 2 ![]() ![]() ![]() ![]() BF, cat timp nu ai alaptat dupa dentist? tre sa merg sa scot o masea,plombata acu 20 de ani si acum cariata din lateral ![]() ![]() ![]() RUXI, lasa,asa e trendy, o cafea, tort, ura si la gara. nu e ziua ta, la bebe nu e cazul sa te simti obligata ![]() XELA sanatate, sa-i pui pe picioare pana sambata.mama ei de gradi.daca te consoleaza, si-n portocalia e la fel, zicea OANi de Lucas.. cum mai sunt puii de NIKOLE,ONITZA? chiar,OANI,ce mai faceti? |
... am fost si eu la dentist cu o masea cariata si mi-a pus o plomba temporata fara a folosi anestezie ... parca Dr Culcer recomada xilina ca anestezic la mamele care alapteaza, dar dentistul mi-a zis ca asa ceva nu se injecteaza cu ace atraumatice... in fine... ar trebui sa ceri o solutie provizorie, pana termini cu alaptatul.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
Neata!
Cris.d mie mi-a spus sa nu alaptez 2 ore dupa momentul injectiei. La Multi Ani George!
Simply o minunatie de printesa ai tu acolo! Si merge! Ori nu ne-ai spus, ori neuronu meu
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
Schema data de ORL-ista daca va ajuta cu ceva:
1) Toaleta nazala in general (mai ales pe vremurile astea cand ne plimbam cu copii in aglomeratii)
Aerosoli pt curatire numai inainte de a se trezi (deci in somn) sau cu 2 ore inainte de culcare: 03 ml prospan picaturi + 2 ml ser fizioligic.
Aerosilii seara in somn nu sunt ok ca desprind cele de prin nas si se duc in gat si raman acolo
2) Aerosoli pt obstructie nazala + secretie
0.5 ml nostamine, o.3 ml Prospan, 2 ml ser fiziologic - dimineata si seara
3) Obstructie nazala + tuse
1 ml dexa (nu mai stiu ca nu inteleg), 0.5 ml nostamine, o.3 ml prospan/1 ml ACC (dar nu se mai gaseste), 1.5 ml ser fiziologic
4) Toaletare nasala
Colargol solutie in ambele nari cate 3 liniute dintr-o seringa subtire de 1 ml tinand copilul cu capul sprijinit de spatele nostru si capul putin aplecat si se pune in nara aplecata / 7 zile
5)Toaleta in caz ca refuza aerosoli
nanic (cred) / bixtonim pt copii - 3 ml dintr-un flacon care are 10 ml. Se scot 7 ml cu o seringa si se tin la frigider. Dupa aceea in acel flacon se pune garasone (sau tobra-dex) 5 ml peste cei 3 ml se amesteca si se administreaza 1 puf de 3 ori pe zi timp de 3 zile; apoi 1 puf * 2 ori / zi timp de 3 zile, apoi un puf seara.
Sper sa nu avem nevoie si sa mearga.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro
blue_flower spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel DECE,io nu am jiji mic, dar daca jiji mare al tau e satisfacut de crema,comand si eu vreo 2 ![]() ![]() ![]() ![]() BF, cat timp nu ai alaptat dupa dentist? tre sa merg sa scot o masea,plombata acu 20 de ani si acum cariata din lateral ![]() ![]() ![]() RUXI, lasa,asa e trendy, o cafea, tort, ura si la gara. nu e ziua ta, la bebe nu e cazul sa te simti obligata ![]() XELA sanatate, sa-i pui pe picioare pana sambata.mama ei de gradi.daca te consoleaza, si-n portocalia e la fel, zicea OANi de Lucas.. cum mai sunt puii de NIKOLE,ONITZA? chiar,OANI,ce mai faceti? |
noroc ca am citit pagina asta....ca de abia am intrat si nu am timp sa recuperez....
arunci primul lapte. faza e ca anestezicul cu pricina e 1-2 ml....poate chiar mai putin. chair si vin bei mai mult......doc zice ca e ok sa alaptezi dupa atat de mica cantitate, dar ca sa fii cat mai sigura, mai bine arunci primul lapte.
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui tomaca Schema data de ORL-ista daca va ajuta cu ceva: 1) Toaleta nazala in general (mai ales pe vremurile astea cand ne plimbam cu copii in aglomeratii) Aerosoli pt curatire numai inainte de a se trezi (deci in somn) sau cu 2 ore inainte de culcare: 03 ml prospan picaturi + 2 ml ser fizioligic. Aerosilii seara in somn nu sunt ok ca desprind cele de prin nas si se duc in gat si raman acolo 2) Aerosoli pt obstructie nazala + secretie 0.5 ml nostamine, o.3 ml Prospan, 2 ml ser fiziologic - dimineata si seara 3) Obstructie nazala + tuse 1 ml dexa (nu mai stiu ca nu inteleg), 0.5 ml nostamine, o.3 ml prospan/1 ml ACC (dar nu se mai gaseste), 1.5 ml ser fiziologic 4) Toaletare nasala Colargol solutie in ambele nari cate 3 liniute dintr-o seringa subtire de 1 ml tinand copilul cu capul sprijinit de spatele nostru si capul putin aplecat si se pune in nara aplecata / 7 zile 5)Toaleta in caz ca refuza aerosoli nanic (cred) / bixtonim pt copii - 3 ml dintr-un flacon care are 10 ml. Se scot 7 ml cu o seringa si se tin la frigider. Dupa aceea in acel flacon se pune garasone (sau tobra-dex) 5 ml peste cei 3 ml se amesteca si se administreaza 1 puf de 3 ori pe zi timp de 3 zile; apoi 1 puf * 2 ori / zi timp de 3 zile, apoi un puf seara. Sper sa nu avem nevoie si sa mearga. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() www.adoptaunurs.ro |
multumim. f folositor!
dexametazona e aia, iar ACC este acum Fluimucil, aceeasi substanta activa, fiole
![](floare.gif)
mamidepuiuti spune:
helau,helau
mai... ce noruta am eu
printesa,nu alta
sa va fie de bine petrecerea,cuscra!
sa fitzi mereu cel putin la fel de fericiti ca in astfel de momente!
tomaca,am fost si roscata....am avut si suvite...nu am avut parul blond si nici negru...nu a vrut coafeza...cred ca de asta am schimbat-o acum(
dupa mai bine de 10 ani
)
ruxita,petrecerea a fost sa se simta kay bine,nu adultii...daca ei(adultii)s-au si simtit bine,norocul lor
faine blondele pe care le-am vazut(sorina,xela) DECE -blonda? wow...hmmmm n-ai poze digitale...
...pai de ce crezi ca eu nu am raspuns la provocari cu poze de la 47-50 kg?
...pe vremea mea,maica,nu erau deastea...
lucia,am pus sotul sa intrebe un bucatar aici...se lucreaza mult(ca timp vorbesc) cu martzipanul,se amesteca pasta cu zahar praf si apa calduta...se framanta pana iti vine acru...ti-am zis eu ca asa simplu pare,dar nu e...am intins pe un tort martipan,dar iese ca naiba asa simplu...iar sa framant pana-mi sar ochii mi-a fost lene
cuscra cris spirituala ca de obicei
...super cu crema
o zi superba sa aveti,fetele!
mami de Alex si
Radu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
Multumim frumos de aprecieri
Miremia,neuronul tau e in stare fff buna,stai linistita
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
"Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara insistent ceea ce isi doreste."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
cris.d..ok..deci sa pastrez si pt tine o cremutza....sa nu trebuiasca???
simpli...maselutza??? wowwwww
ruxita...parerea mea e ca nu tre sa te simti prost...cred ca a fost placerea lor sa faca un cadou lui caius...un copil..ramane un copil...
noi...am iesit putin afara cu saniutza...ca tot suntem sanatosi...l-a terminat aerul si acu doarme iar eu am inceput operatiunea ...stanciu...trebe perseverentza...as putea sa-i fac vaccinul oriunde...insa are o mana f usoara..nici n-a simtit ultima data....si mi-ar place sa arunce si un ochi asa la cum se prezinta...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
MP..sa stii ca pe mine....tot nu m-ai lamurit cu....cuscrele si nurorile tale...
nu-i drept fatza de alex....adik lu frate-su ii alegi ..prospatura( care dintre ele??? ca amandoua sunt...mini bucatzici....)si lui...una de-o seama cu el?????
doamne..ce ti-i su cu soacrele astea....:))
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...