Pufi de 2010 (207) LMA George!
Raspunsuri - Pagina 15
dandanaG spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lillo
Da, bubite asemanatoare cu cele pe care le fac vara de la caldura. Am schimbat tratamentul (la recomandarea dr) si nu am mai folosit medicamentul respectiv. |
multumesc mult!
asa are si el numai ca nu sunt foarte evidente, pe picioare acum mai mult se simt la mana
bina ca am terminat tratamentul, nu ne-a mai dat antibiotic, continuam doar cu homeopate si albastru de metil in gat
Dragos Andrei
simplicity spune:
Danasor,Decenuela,Bubu_bu,Sorina
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Pesimistul este un optimist bine informat."
lia_2009 spune:
ca draguti sunt acum pufuletii nostrii. A mea intinde mana ca vrea ceva si cand o ridic in directia dorita parca uita ce vrea si se indreapta catre altceva. Ai vostrii sunt la fel? Cred ca vor sa exploreze totul si nu mai au o tinta , vor si pe aia si pe aia....
CAt despre jucarii a mea e atrasa atunci cand e noua apoi tot la cabluri si la un castronel in care amesteca cu o lingura de lemn.
simplicity spune:
Lillo Felicitari pt stelute
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara insistent ceea ce isi doreste."
xela_07 spune:
Simply - v-am admirat in poze, ce domnisoara cocheta ai tu acolo , foarte bine ii statea cu rochitza aia, s-o mananci de dragalasa ce e.... Si tortul a fost f frumos.
lia_2009 spune:
Eu credeam ca fata mea nu e mancacioasa dar ia incercati cu ceva care i place sa vedeti ca va speriati cat mananca. A mea de exemplu ii place sunca presata e mai cu gust, pentru ei care nu stiu prea multe gusturi. Deci cand vreau sa o pacalesc sa manance ce vreau eu ii dau si putina sunca presata care ii place ei mult ca sa manance si ce vrea mami. De ziua ei i-am luat niste ghetute ortopedice de la Biangi pe care am dat destul de mult-255 lei sper sa fie bune.
dandanaG spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lia_2009 ca draguti sunt acum pufuletii nostrii. A mea intinde mana ca vrea ceva si cand o ridic in directia dorita parca uita ce vrea si se indreapta catre altceva. Ai vostrii sunt la fel? Cred ca vor sa exploreze totul si nu mai au o tinta , vor si pe aia si pe aia.... CAt despre jucarii a mea e atrasa atunci cand e noua apoi tot la cabluri si la un castronel in care amesteca cu o lingura de lemn. |
da da , la fel face
si mai nou vrea pe lustra
Dragos Andrei