**Buburuze de 2009 in actiune(4)**
Raspunsuri - Pagina 9
Picky_toto spune:
Am terminat salata de vinete, supica fetei mai trebuie sa o mixez ca i-o fac crema, da astept sa se raceasca..mai am de srans si dat cu swiffer-ul putin prin casa...si ..mai trebuia sa fac ceva..da nu mai stiu .in fine..
Ema lasa ca nu-i bai...oricum ne vom vedea de vreo cateva ori pana pleci si apoi cand te reintorci..sper ca nu la anu' nu?! Hai ca intru mai tarziu pe mess..da sa pun copila la culcare...
Alic ce iti face mica dansatoare?
Cris daca tot esti bagata in priza hai si la mine . Ce mai stii de Dana? Auzi tu ai fix?!
Stefi a fost foarte cumintica astazi..a papat tot piureul pe care il facusem, ca supa nu era gata, si drept rasplata i-am dat si un mini barni
Sotul meu are pofte..zici ca-i gravid...i s-a pus pata ca diseara sa faca nudelsuri...paste din alea chinezesti de care ma facut la revelion...asa ca il las sa-si faca damblaua... El are mare noroc cu mine ca eu nu-s pofticioasa ..
Merg sa-i mixez supa...revin cand culc fata..Asta daca am si ce citi
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 31+ o printesuca mai mica
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
getik1 spune:
cris ce frica imi e
alic multam mult da a crescut nici nu imi vine sa cred, nici nu stiu cand a trecut timpu.
piky stai linistita nu te agita ca trebuie sa fi calma pentru bebe, asa sunt parintii se bat cu caramida in piept ca fac pentru copii lor dar de multe ori nu stiu cum sa traga pe ei, tu stai linistita si ai grija de fete si de u si de sot ca este cel mai important ea este noua ta familie, dar recunosc ca doare si vad de la cez asta.
lavi eu nu suport bakugani si m-au disperat gemenii cu ei, ia zi cum a fost la cuscra?? promit ca diseara pun poze cu ary accesorizata, ai rezolvat-o cu navigatoru?
ema deci acu a trecut limba si esti fresh ai?? pe cezar nu il las pai el are familie sau sa insurat cu patu?? ce macar o jumatate de ora poate sa imi acorde si mie nu? si eu stau pe afara cu ary lemne animale etc.. si tot tre sa fiu fresh pt arici.
ma bag in pat ca am fost la bucatarie si am facut saleuri la presa pe aragaz si mi-au inghetat picioarele, asa ca ma bag in pat, sa ma inclzesc daca si este ff bine.
revin mai tarziu
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
cris_82 spune:
eu sunt stresata acuma,ma nervozeaze seful asta al meu de sa mor daca nu am ganduri de pana pe toate 5 rotile
picky as e cu rudele,tu nu stii cumsa faci sa fie bine pentru toata lumea si mereu cineva are un cuvant de spus nu tocmai placut.Nu multam,nu-mi mai trebuie nici macar 1 kg in plus..daca-ti spun ca ieri mi-au pocnit niste jeansi pe buci ma crezi?ca sa vezi si tu cata curul am facutbine ca si aia erau saracii ffff uzati si ma imbracam cu ei mai mult ca pentru tavaleala.Ma simt mai ok,dar parca as manca numai fructe,ceva racositor ca am ursuri de la cat am dat afara.Pai normal ca puca stie ce ascunde mamai in burtica,ca doar e fetita mare
ema si eu am sarit de 38 acum sunt la 40 si sa ma vad de unde pana mea mai dau eu drumul la cusaturi.cuscra ia zi tu mie ce-mi face ginerele..
picky chiar nu stiu nimica de danuta de la revelion,si mi-e tare dor de ea.lasa-ma fata..am 3 moghile,mai vrei si fix??nu e suficient ca am eu creierul destul de fix?
tot o mica terorista am ramas
BAZAR
calipso_zeus spune:
Fata e ciufuta si eu la fel.Mi-e somn,mie greatza si ma doare stomacul,asta mica mi-a tocat nervii maruntel ca nu si-a facut somnul,s-a trezit cu noaptea in cap si eu la fel....toata ziua nu a vrut sa doarma, e cu fundu` in sus....si toata lumea e vinovata de ceva..si deseara ma duc si la ziua unui prieten foarte bun....si o sa trebuiasca sa stau..la greu...da` cred ca ma culc devreme totusi.
In fine naspa tare si rau cu chestia asta.....lumea lu` Elmo si domnul Taietei....noroc de astea.
cam liniste azi pe aici.
DanaMi spune:
Sal fetelor
Multumesc pt incurajari si urari
S-a oferit Cosmin s-o adoarma pe Bubu asa ca am profitat sa va citesc si sa va mai scriu putin.
Azi am fost la dr la control, BB e bine are 2050g si foarte activ colul e tot mai scurt, asperam sa mai stea BB macar 4 saptamanai la caldurica si dupa aia .... cum o sa vrea el.... faza mai nasoala e ca mi s-au facut niste varice urate pe picioare (desi nu am luat decat 3kg, pana pe la 5 luni chiar am slabit vreo 4kg), am facut ecografie doppler pe vasele de sange iar acum trebuie sa fac si un consult cardiologic zilele astea, ii este teama dr sa nu am probleme de coagulare. Ne-am apucat sa-i aranjam si camera lui Bubu si ma tot agit cu mobila asa ca nu stiu daca voi mai putea intra pana nasc, dar daca e ceva va da Ana de stire; am mare noroc ca vine mama-soacra la mine in fiecare zi de la 9 dimineata pana pe la 6-7 seara si ma ajuta ea ar vrea sa stea la mine in perioada asta dar sincer oricat de bine ne-am intelega si cat de treaba e ea parca tot nu vreau sa stau cu ea 24 din 24
mai am ceva pozici noi si cu Bubu la semnatura pt cine vrea s-o vada
ma bag sa trimit niste mail-uri si dupa aia fug in pat, va pup si va urez noapte buna
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si+ 32
www.youtube.com/watch?v=IxQycdOPBgY/?feat=directlink" target="_blank">IN ASTEPTAREA LUI RADU ANDREI
getik1 spune:
fetelor va invidiez ce masurii purtatii voi,eu sunt varza la kg si nu pap bag cafea somn mai pe sponci, si tot sunt cat china
mada eva sa se ia de mana cu ary ca si ea este cu elmo firar elmo, daca doarme se trezeste daca e sa se culce se scoala asa ca vai vai.
cris iti fuse rau ai de la una bucata porc lasa ca trece
http://picasaweb.google.com/102347085797853723665/Ianuarie2011#5566221125813999106 aici este una bucata arici acesorizat uitatii ce a duso capu sa faca cu margele
piky acum copii sunt ff desteptii, si pe belgieni ii cam mira avand in vedere ca ai lor stau pana .......... in patut si sunt varza,
ma apuc de margelit
vreau sa fac niste martisoare
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
nicuratze spune:
Salutare tuturor fetelor harnice,hop si eu,sarumana de aprecieri la poze.
MADY,multa bafta la operatie,imi pare rau de asa necaz.
GETIk,atunci am recuperat,dar uitai tot
(te-a batut sotul??...asta e naspa rau..nu stiu ce sa zic )
Mie una imi place la vizite,ca nu gatesc eu,si-mi place si cu musafiri,ca mai pune si sotul osul,si parca sunt mai cuminti copiii.
LAVI,imi pare rau,o gramada de bani pe reparatia masinii..sper sa se rezolve cumva mai ieftin (eu cred ca sotul tau se tot framanta ca nu poate sa va ofere tot ce va doriti,si nici nu-ti spune...si de-aia ies scantei..asa sunt unii barbati,muti,nu comunica deloc )
ANNA,te pup,si mai urmaresc poze noi cu Vladutul..cu timpul te inteleg cum e,poate vorbim mai mult cand se fac mai mari.
ALICE,deci fata ta e super,m-a terminat cu dansul...si acum mi-amintesc uneori cum fugea si se ascundea cu premergatul cu tati
Revin,cred.
nicuratze spune:
LALI,,ma gandesc la tine,sper sa-ti treaca repede perioada de greturi,este crunta.
PICKY,cand am inceput sa citesc chestia cu fasolea,eu deja ma si gandeam ca inghite fata o un bob ..bine ca s-a terminat bine,o chestie din asta poate sa fie foarte nasoala,nic a mea nu asculta nimic,e terorista.
CRIS,eu nu stiu zau cum poti,ca eu daca am treaba nici mancare nu fac..iar asta cu procul e grea de tot (stiu ca mama m-a obligat ani la rand sa stau la treaba cu ea)
ELENA,eu am profil,dar nu prea ma pricep,sper sa mai invat.
Si DANA,bine ai revenit,mi-e dor de voi,astept primavara sa ne vedem...e un scump puiul tau (tizul lui fimiu),si fata,ce cuminte s-a facut,parca asa vad pe fatzuca ei.
EMA,CALIPSO,SIMINA,ALEXA,si toate fetele,va pup
(mai am 5 pagini,dar mai las de samanta)
nicuratze spune:
Am uitat sa va zic ca suntem bine (LAVI ,astept sa vina primavara sa-mi treaca supararile)
Si ma nerveaza si pe mine soatza,ca are un job al naibii...toata iarna sta pe capul meu..citeste pana si ce scriu pe mess..nu zic ca se baga si in "bussinesurile" mele sa-mi dea sfaturi,iar la vara nu-l vad la fatza decat la culcare (atunci mi-e dor de el)
Si Andra e o scumpa,a inceput sa vorbeasca,spune aproape zilnic cate ceva nou...dar treburi serioase tot nu facem,olita e doar de forma,o mai aduce uneori si zice mimic,adica nu e nimic in ea,o sa ma ocup de asta la primavara.Vestea buna e ca am renuntat la suzeta de 4 zile (din greseala,ca am dus-o la mama si am uitat sa-i las suzeta,acum sper sa ma tina si pe mine..ca mi-e mila de ea ca suspina noaptea dupa suzeta,ii spune nani )
Radu e cuminte,doar ca vrea numai la calculator,si nu vrea sa se culce la timp seara,avem show zilnic.
Fug la culcare,am avut ceva limbarnita,va pup.
alic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nicuratze ALICE,deci fata ta e super,m-a terminat cu dansul...si acum mi-amintesc uneori cum fugea si se ascundea cu premergatul cu tati Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005) POZE / HAINUTE |
sarumana! mi-ai rascolit amintiri
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
rochite pentru printese