**Buburuze de 2009 in actiune(4)**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna seara gagici, cred ca v-ati obisnuit cu mine la orele astea nu?
Picky ma bucur ca e bine printesa mica si lasa ca vei da tu kg jos dupa, vei fi o mamica sexi cu doua printese la purtator...la fel face si Rares deja de o saptamana incoace foieli, plansete in somn, ba chiar se trezeste la 2.30 si sta treaz aproape pana la 6 dimineata si imi face nervii ferfelita de-mi vine sa-l scot pe geam afara...sper sa nu raceasca din nou puca mica si sanatate multa ai grija de tine cu contractiile
Cris te-a injurat poarca rau...imi pare rau ca nu te-ai simtit bine, sper ca ti-ai mai revenit acum...apropo au ajuns sutecele?...Cris si mie mi-ar placea sa ne intalnim asa mai multe, eu in ultima saptamana din august sau prima din iulie am sa-mi fac prezenta la mare, sper cel putin, asa mi-am propus sa fac acest efort sa ajung cu Rares pe acolo ca e sensibil rau si marea o sa-l ajute...ce mai face Miru?
Picky inca odata zic nu stiu cum pot exista astfel de mame....vin vin la botez...si mie mi se par niste prostii bakuganii astia de care ziceti, robotii si transformerii urati, ceasurile tip busola din care ies tot felul de minuni cum vad la nepotu meu, pokemoane si alte prostii nici eu n-as vrea sa-i placa la Rares asa ceva dar timpul va decide, as prefera si eu ceva de construit, masinute, trenulete chestii dinastea mai practice[:d] dar nu e dupa mine.. a vazut-o pe surioara ei
Ema pt asa un compliment meriti
Getik a fost f bine la cuscra si seara au venit din nou ele la noi deci azi am fost mai toata ziua una la alta[:d]...cu navigatia inca nimic, poate pe maine dimi
Cris ce are sefu cu tine?...fugi fat de aici tu 40? atunci eu 46...azi au fost nasii la noi si le-am zis de navi nu s-au suparat si chiar ne-a dat si el un nr de tel unde sa ne interesam, asa ca maine o ia de la tipul unde a dat-o dc nu o rezolva pana maine si o duce in alta parte, sper sa rezolvam pana la urma si ma bucur ca ti-e mai bine.
DanaMi ma bucur ca bb e bine si activ si speram sa stea cat trebuie la caldurica...imi pare rau de varice, poti face tratament dupa nu? ai mare grija de tine, sper sa treaca si varicele si sa nu fie probleme...am vazut-o si pe Bubu ce mare a crescut si ce par mare are e o scumpa si pe Darius si pe tine si pe Ana niste frumosi cu totii, pupa-i si pe Ana si pe Darius
Getik am vazut Ariciu frumos, care e tot mai frumos pe zi ce trece
Elena moama ce de autostrazi ne-ai dat, ma bucur ca ai avut limbarnita asa te vreau, imi pare bine de fiecare data cand citesc despre voi. Bravo Andra zi-i la mami tot ce ai pe sufletel cred ca e o scumpa....dar de ce primavara?....ce job are soata dc nu sunt prea indiscreta? Radu e deja cu calculatorul in brate? dulci
Gata merg si eu la nani...si da mi-o aduc si eu aminte pe Naty ce mai patrula pe acolo pe hol si in camera dupa tati
Noapte buna!

La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Am venit la !
Cris-nu te revansezi ptr ieri?Ti-ai revenit?
Ieri nu am mai intrat ptr ca deh a fost 25 si am avut o groaza de declaratii de depus .
Nici acum nu prea am timp dar am zis macar sa va salut!
Revin!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata gagici,
haideti la ,perfuzabila cu nes ,ceai fructat,trabuce si vougue

Azi am o noua tastatura,ca i s-au terminat baterile la cea pe care o foloseam eu..nu ma injurati daca o sa apara vro incoerenta pe aicea,nu?

calipso cum ati ptrecut aseara?
danami ce putin mai ai si tuo sa fi colega de odisee cu picky.Ce harnicuta mica ai tu acolo.Si burtica ta unde e,ca nu prea se vede?Pune mana si stai linistita si nu mai fi speedy ca vrem bebe la termen
getik pai tocmai asta e..trebuiesc mese la ore fixe,exclus painea si prajelile si mult sport..Na,sa nu zici ca a ta nu stie sa se acesorizeze de mica
elena m-am obisnuit sa mi le fac singura,ca soata mea toata ziua e plecata la treaba pe teren,si decat sa imi vina cineva si sa ma ajute,ca apoi sa-mi aud vorbe de genul"ti-am facut si ti-am dres" sau "daca nu eram eu,nu le mai faceai"..pai mai bine ma lipsesc si bag ca migul.Asta cu porcule si la mine e marcanta,ca ani la rnd ma obligau bunicii unde m-au lasat ca sa fac partea cel mai putin placuta..curatat toate cele si mai ales boluri intregi de usturoi si curat in urma lor dupa ce pregateau ei .Esti criminala pai s-o fi plictisit si saracul om acasa si de aia se baga in "bussinesurile" tale
lavi oare cine ar putea sa posteze la ora aia?Nu,inca nu au ajuns,vad ca se misca mai greu zilele astea cu posta.dar sigur or sa apara zilele astea.Cred ca cel mai bine spus e ...ce nu face miru??.Pai m-a nervozat cu retelistica lui..pui mei,nu stiu ce a avut si nu era decat abea marti..clar o sa fie o saptamana plina.Mai ,voi daca nu reusitit acolo,pana la urma cred ca tot la c-ta o sa ajunga sa o duca ionut la un tip de la un centru de reparatii telefonie(ala se pricepe si are toate cele necesare)..

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Neatza..
A fost ok a mancat si fata tort de a pocnit racnea patitula adica prajitura si a halit din toat e de credeam ca o sa verse..de unde...s-0a lins pe botic si m-a luat de mana..hai papa nani..apoi am lasat-o cu mama si am mai coborat o tura....
In fine a fost ok.Azi facem vaccinul.......si l-am chemat pe cumatru` sa o tina ca noua ne e mila,,,,nu pot.Radea asta de se prapadea de noi dar asta e...bine ca il face mama nu as avea curaj sa il faca altcineva.

va pup mai vin io..acu` tre` sa fac curat si mancare si sunt o lenesaaaaaaaaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,

Fiica mea s-a trezit la 5 si acum la 8 mi-a adormit in brate...si eu care vroiam sa-i schimb programul de somn ca sa nu mai stea treaza pana la 11:30 si la 5 sa-mi dea desteptarea..dar na, mi-am gasit cu cine...asa ca mie imi pica ochii pe tastatura iar ea doarme pe canapea..

Dana pai a luat bine in greutate si bubu mic al vostru, daca o tine tot asa si sta cat mai mult in burtica o sa puna cam tot atat..Eu sper sa se nasca cat mai aproape de termen, asa ca incearca cat de mult poti sa stai cat mai linistita in pat si sa te bucuri ca are cine sa te ajute cu treburile. Intr-adevar ai o soacra pe cinste, felicitari . Sper ca pana mai nasti sa ne mai dai cate o veste, doua despre voi ca acum sincer Ana nu a mai intrat deloc pe la noi..asa ca slabe sanse sa intre in viitorul apropiat... asa ca tot pe tine ma bazez sa intri..macar sa ne anunti cand vei fi aproape de nastere ca sa-ti facem galerie
Am vazut pozicile cu Bia si mi-au placut ca sunt foarte multe. Iar Bia s-a facut o frumusete de fetita si are niste carlionti frumosi la spate. Imi place ca-i slabuta, finuta, o mica domnisorica . Am vazut si ce cadouri i-a adus mosu, in special mi-a atras atentia orga aceea cu animalute, ca avem si noi una la fel numai ca difera putin culorile. Am vazut si ce grija are ea de bebei ei, cum ii hraneste, si ce atentie le da..ce mai, o papusica scumpa...
Imi pare rau ca ai varice, eu stiu ca se vor retrage dupa nastre. Oricum tine cat mai mult timp piciorele ridicate cand stai intinsa in pat. Va pupic pe toti trei si astept sa mai ne dai din cand in cand de stire
Getik si ce bine o prinde pe Ari podoabele facute de mami
Elena oau in sfarsit ma bucur ca ai reusit sa fi mai activa, deci te ti de promisiune, nu?! M-a amuzat tare cand am citit de tine si de sot...iarna-i prea mult iar vara-i prea putin..deci cu tine cum o dai, cu nu o dai tot nu-i bine.. Da e tare comic, iti da sfaturi ce sa scrii...deci tu esti secretara si el e seful pe messul tau Oau pai usor, usor o sa poti conversa cu Andra cat de curand, cred ca-i asa scupa cand o auzi cu cate un cuvant nou ...Atat de repede a trecut timpul...parca prea repede . Nasol ca ai probleme cu Radu ca vrea doar la pc..sper ca vei putea sa rezolvi probleam asta cat mai curand
Lavi si cum v-ati distrat la cuscra ta? Ele ce mai fac? Off si la tine e aceasi problema noaptea..nu stiu ce au copii, zici ca ar fi ceva in aer de se trezesc..sper ca sa nu o tina asa mereu ca eu mai vreau si un pic de somn pana vine bebelina mica. Ma bucur ca nasii nu s-au suparat si chiar v-au ajutat..eu sper sa reusiti sa-l reparati dar ..stii e un semnul intrebarii...
Alic uite ca ne-a amintit Elena..ce au trecut timpul..acum erau mici..si acum..sunt mari
Simina neata si spor la treaba
Anna spor la treaba si tie
Cris la cat mai multe zile ptr tastatura noua si multam ptr cafea. Asa e decat sa auzi vb ca ti-a fauct is ti-a dres mai bine singura. Oricum eu te stiu pe tine, esti foarte "iute"(a se citi: rapida) la treburi asa ca daca nu-ti sta nimeni in coasta le faci la timp pe toate.

Am recuperat..poate pana am mai facut eu o bucata din autobanda ati mai scris careva..imediat vad

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 31+ o printesuca mai mica

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Mada ma bucur ca v-ati simtit bine la petrecere si ati papat tort bun. Pup fettia mica sa nu o doara vaccinul asa tare.
Ema te-ai trezit? Hai la cafea

Sa va zis ce mi-a facut potaiea mea de dimineata in jur de ora 7... Si-a facut nevoia, aia mare pe covor in living. Al naibi aseara cand a vrut sa-i dea al meu drumul in gradina nu a vrut sa-si miste fundul din culcusul lui..acum de dimineata cum ne-a vazut pe noi ca mergem sus la living cum hop si el..Inainte statea la usa si cerea afara, scherlaia, acum ..nimic... Cum a reusit sa si-o faca pe covor nu pot sa-mi dau seama..da stiu sigur ca nu mai are voie cateva zile sus..Al meu cand a auzit s-a facut foc si para si iar a zis ca-l pune de vanzare pe net... Eu am bagat covorul la spalat, am deschis geamul sa aerisesc si ma bucur ca nu a pus fata mana.
Deja iar ma bate gandul sa-l dau... adevarul e ca de duminica nu a mai fost scos afara..daca tot ploua cine sa-l scoata? Eu cu fata care incerc sa o protejez ca sa nu-mi raceasca ca si asa o tot tine in tuse? sau sotul ca vine tarziu de la munca?! Asa ca il scot in gradina dar nu-i ajunge..el vrea plimbat, vrea sa miroase urina altor caini...sa-l plimbe altul..ca iar ma enervez si il pun diseara pe net la vaznare

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 31+ o printesuca mai mica

Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

trezireaaaaaaaaaaaaaaa....ca tot vb de amintiri....mai tineti minte cine era la 3 sau 4 sau 5 aci dandu-va desteptarea si cafea????? vaiiiii, ce vremuriiiiiii
picky normal ca ne vedem....acu sa ne mai si rugam sa fie vreme buna, sa nu stam doar prin case
cris mult inainte mama; hai ca incep sa ma simt mai bine....tu ti-ai revenit??? sau faci testamentul? ce macabra-s
lavi enerveaza-ma tu ca ai sa vezi ce complimente primesti....schiloado
geto daca nu mananci si nu dormi...adica mananci haotic....nu slabesti....e testat pe mine, tre sa iti faci un program...manca-o-ar mama pe ea de accesorizata....ce pleata are meiiiiii
simino spor la trebi....la mine e ft ft ft ft departe gandul si sansa de a ma angaja....am o gramada de trebi pana atunci, una e sa invat blestemata asta de limba, una din ele....da placere ioc
pup nicuratze
alic ne-am distrat aseara, si cu al meu, cu dansatoarea, e dementiala
ano zi usoara, draguto....si...."mai vino sara pe la noiiiii"
gata, cred ca-s la zi...cred
picky sa-mi aduci aminte sa iti zic ceva...ma tragi de maneca ca eu is uituca, aziiiii, pe messsssss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza buburuzici !

Picky soacra-mea are fixuri doar cu banii ,sa nu cumva sa cheltui prea mult pentru nimic,daca am fi niste profitori d-aia care ar primi de la toata lumea si nu ar da nimic la nimeni in schimb,ar fi cea mai fericita. Din copilarie i se trage ... In rest e fata buna. Mi-a invatat baiatul sa se ceara la olita ,am ramas surprinsa acum dimi cand s-a asezat pe vine in fata mea si s-a scremut , mi-a atras atentia,si l-am pus pe olita. A facut imediat . In plus,cum a vazut ca imi e rau,l-a luat pe Paul la ea , sa imi revin, si sa fie si el ingrijit cum trebuie. Cand vine la noi ( in fiecare saptamana aproape) ,ne aduce de toate. Acum ne-a facut racituri(piftie) ,si a pus foarte putin usturoi,si a adunat grasimea de deasupra ca sa pot manca si eu, ne-a facut placinte cu dovleac si branza ,lui PAul ii aduce de fiecare data pampersi,servetele,cereale ( mai nou haleste musli cu iaurt,nu ii mai plac alea de bebe) ,iaurturi,lapte si neaparat fructe. De cand a inceput sa manance fructe ,niciodata nu a venit fara banane,mere,pere ,si ce a mai gast ea "bun" . Eu stiu ca ea nu e femeie rea,doar are fixuri multe ( Cris ) ,si eu incerc sa le gasesc "baza" ,si sa nu ii dau apa la moara. Ne ajuta prea mult ca sa fiu rautacioasa. Asa ca nu ii spun cand cumparam ceva,niciodata nu ii spun inainte,ci o las sa vada lucrul finit,nu ii cer bani , nu ii cumpar cadouri scumpe , cand merg la ea nu cumpar sucuri si dulciuri din comert decat cand ies cu Paul singura la plimbare ,sau ceva ce stiu ca ii place si ei,si asa reusim sa ne impacam. S-a mai potolit anul trecut,dupa Paste ,cand am izbucnit si i-am spus ca daca nu isi schimba comportamentul fata de mine,sa nu imi mai scoata ochii pentru orice nimic,daca nu stiu ceva sa ma invete cum e bine,nu sa ma faca sa ma simt prost,si multe altele,nu mai vin cu baiatul la ei ,si nu o sa il las niciodata singur cu ei ,apoi mi-am calcat pe inima si m-am mai dus o saptamana la ei,prin mai, socrul era plecat,si eu m-am purtat cu ea exact cum s-a purtat ea cu mine de Paste . A rezistat 4 zile,a 5-a a spus ca ei nu ii place asa,si ca nu si-a dat seama ca eu sufeream,pentru ca ea asa era obisnuita sa se poarte cu toata lumea. DAR cu socrii mei se poate discuta omeneste, poti ajunge la un numitor comun. Atata timp cat nu costa bani .

Paul inearca sa se incalte cu o pereche de sandale ...si se enerveaza ca nu ii intra piciorul cu sosete ...

Cat despre programul de somn al piticutei, nu cred ca merge brusc.Cateva dimineti poti incerca sa nu o mai lasi sa oboseasca,sa ii gasesti de lucru in pat,astfel incat sa stea treaza pana spre 12 ,si abea atunci lasata sa adoarma,poate isi face un singur somn pe zi. Paul imi adoarme seara pe la 10-11 ,dimineata la 8-8.30-9 se trezeste ,la 12-13 adoarme de pranz si se trezeste pe la 15-16. De la 15-16 pana seara la baita nu sta locului o clipa. Stiu de la o prietena cum e sa te chinui cu dormitul fetitei. Fetita ei are 3 ani si se trezeste foarte devreme(undeva pe la 4-5 dimineata), la 9-10 adoarme,se trezeste peste o ora-maxim 2 ,seara la 5 doarme iar. Somnul de seara e pe la 10-11.Ea spera ca acum cand o va da la gradinita sa se regleze si cu somnul si cu mesele,dar eu stiu...

Getika ce fel de saleuri faci la presa pe aragaz ? Eu stiu ca alea se fac in cuptor,din foietaj , la presa eu faceam faguri si nuci . Parca as manca niste faguri facuti de sora-mea , nimeni nu ii face ca ea...
Si fa-te rea cu Cez,pai n-am inteles ! El tot timpul doarme cat e acasa? Inteleg ca se trezeste foarte dimineata,dar si al meu lucreaza in ture ,si cat e acasa incearca sa stea si treaz,sa se joace cu Paul,sa ma ajute la treaba( bine,nici nu are incotro ,ca eu sunt mai rea,asa ).
E frumoasa pitica cu margele la gat !
Cris ,nu pune mami la suflet pe sef,da-l incolo!Atata timp cat iti faci treaba de ce comenteaza ? Si zici ca poarca ti-a cazut greu? Mie imi place sa ma ocup de porc ,sa separ carnea,sa fac carnatii ,chiar si sa curat intestinele pentru carnati. Cand faceam asta acasa,de craciun, o faceam cu placere,pentru ca ma simteam utila. Radea sotz de mine si sora-mea cand am taiat porcul ei,cu cata voiosie curatam noi doua tot, cum am facut carnati razand si mai mult in joaca. Lui ii e scarba ,dar carnatii sunt buni...

Calipso azi esti mai bine ?

Danami mai ai putin ,acusi vine piciul. Sa lasi un semn,sau sa rogi pe cineva sa intre,sa ne anunte cand sa scoatem agitatele..

Nicuratze back , si eu abea astept sa treaca,nu imi place cand tre sa trag de mine sa imi fac treburile zilnice.

Lavinia numai pe la 2 mami? Vezi sa nu te extenuezi cu orele astea de adormit. Hai ca si asta cu trezitul copiilor in miez de noapte cica e tot o faza,si va trece !
Simina,alic
Ema asa faceai? Dadeai treziri odata cu cantatul cocosilor ? Pai hai si acum . Cred ca incep sa va dau eu treziri de alea,ca pe la 4 ma trezesc in fiecare dimineatza,si o ora ma zvarcolesc.

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 7+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

lali, nu ma lasa piticulllll sa dormmmm....imi tragea niste desteptari din astea sexoseee si nu pt lapte si gata, nu dragaaaa, se lasa cu chiuieli, joaca...in creierul noptii....si iaca asa ma tinea pana pe la 5....asta in cazul in care se trezea pe la 2, daca se trezea pe la 4-5 cu chef de bodoganeala...pan pe la 7 eram in front....vai de viata meaaaa asa ca lastiiiiiiii

Mergi la inceput

Ema asa-i ce de amintiri... Pai uite ca la mine, parca, parca se lasa cu vreme buna..adica nu ploua si ma gndeam sa o scot putin la o mica plimbarica pe strazi ca in parc e urat
Lali pai acum sincer are ea niste fixuri dar e bine ca poti comunica cu ea si sa ajungi la un punct comun? Iar cat despre fixul banului procedezi ok..ii spui dupa si nu inainte . M-ai facut sa rad de Paul cu incaltatul si bravo pui mic... usor, usor o sa se imprieteneasca cu olita
Cat despre somnul fetei..il avea ok inainte..mi se culca in jur de ora 10-10:30 seara, avea o trezire ptr laptic pe noapte si apoi imi dormea pana la 8-9 dimineata. Iar pe zi avea un singur somn..de la 12 la 3-4. Acum si l-a dereglat total ...e foarte haotic...imi adoarme tarziu si asta de vreo cateva nopti ca ajungem in pat si ea incepe sa vb sa-si cante..pana o ia somnul si la 5 trezirea si nu ptr laptic ci ptr ca nu-i mai e somn . Sta asa pana la 7:30 pana adoarme la loc pana la 10:30. Apoi somn la 2-3 dupa amiaza pana la 5... si o luam de la capt... Ma gandesc ca si-a dereglat somnicul si din cauza ca nu am mai scos-o de zile bune afara sa-si consume energia..nu stiu..voi vedeam..sper sa revina la programul de dinainte

Povestea Printesucai

Mergi la inceput