**Buburuze de 2009 in actiune(4)**
Raspunsuri - Pagina 11
Simina1980 spune:
Scrisesem un mesaj lung dar l-am pierdut .
Nu mai am rabdare sa o iau de la capat!
Poate mai tarziu!
Va pup!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
calipso_zeus spune:
A m-am scos si azi de o petrecereinca un bun prieten face 30 de aniadica iar nedormit si iar cadou ca nu ma pot duce fara nimic desi ei stiu situatia noastra,deoarece sunt extrem de atenti si de fini de cate ori au fost invitati la noi,deci nu pot fi nesimtita,asta clar...
Va pup fug sa fac curat ca vine si doctorita odata cu mama ca de nu poate ea fara sa o vada pe Eva.Si eva o iubete caci tot timpul e atenta si niciodata nu vine fara ceva pentru ea.O draguta.
cris_82 spune:
revin mai tarziu cand o dormi maimutica..sper
Aflandu-se intr-o excursie in afara orasului, sotul si sotia ajung intr-un loc mai izolat, care le trezeste amintiri...
-Ia te uita, draga, spune sotia, gardul langa care am facut noi doi dragoste prima data...
-Au trecut atatia ani, dar ce-ar fi s-o facem din nou aici? propune sotul.
A urmat o partida de sex salbatic, in care sotia l-a suprins foarte placut pe sot cu miscarile ei pasionale, cu tipetele si muscaturile...iar in final, sotia a lesinat.
Dupa circa 30 de minute, cand si-a revenit, sotul i-a spus:
-Ai fost perfecta astazi, nici cand eram noi tineri nu am facut dragoste atat de bine...
-Da, draga... dar nici gardul nu era electrificat cand eram noi tineri!!!
tot o mica terorista am ramas
BAZAR
annya9 spune:
Ofer gratis pt.copil de 2 ani proteze si ghetute ortopedice tel.0766396764 sau 0314221410 poate cuiva ii va prinde bine informatia !
cris_82 spune:
am revenit..numai ca mirunici s-a culcat jos in living si mi se pare cam rece,dar nu indraznesc sa o trezesc si am pus o pilota pe ea.
calipso deci ati chefuit fain aseara
picky moama ce program horror aimusai trebuie sa o scoti la aer cand te simti mai ok,si sa lasi naibii treaba ca nu vine Papa de la Roma sa faca inspectia dac a ai sters bine praful.Si cutu-cutu..pai s-o fi saturat si el in casa,ca e sufletel mic,numai ca e cam smucit pentru voi fetele deocamdata si mai bine sa-l scoata nicu deseara un pic.Sigur era constient ca o facuse lata de tot,dar poate chiar s-a scapat..zic si eueoricum,sa ma vad pe mine peste 2 saptamani cum trantesc si bocan cu copil si catel la purtator.Thx,chiar ca daca nu-mi sta nimeni prin pricioare le fac pe toate in 2 timpi si 3 miscari..am mai mult skil la batranete
ema cum as putea sa uit cat de bestiuta era giner-miu?>Cuscra,pai la cate tigle lipsa am eu si la cati nervi imi fac cu munca asta zilnic,e musai s-o pun de-un testament..nu de alta dart trebuie sa las indicatii clare ce ramane la copiii astia ai nostri,nu?..Cahhhh ce nasola e frantzuluza aia,dar si flamanda e si mai a dracu
lali e buna si asa socrela,mai ales ca il iubeste pe Paul si unde mai pui ca te si ajuta.Si a mea era ok pana sa raman gravida,niciodata nu ne certaseram..dar apoi totul s-a schimbat.Si unde mai pui ca te ajuta cu cu una alta,ca la partea banesca e mai bine sa nu mai stie nimica si dioar sa vada pe urma ce ati luat.cred ca e super comic cum vrea el sa se incalte .Aoleuuu nu mai spune de nuci sau fac\gure ca mor de poftasi chiar daca am ambele prese,tot nu gasesc timp atatea ore la bucatrie in perioada asta cand zbarnaie telefoanele si nu mai contenesc problemele de pe teren.Nu e rau sefu,dar il mai apuca si pe el pandaliile si atuncea am ganduri distrugatoare si ucigatoare.AA numa pune sa curat matele ca morrrrrrr..ani la rand am curat matze de la cate 2 porci taiati odata si m-am scarbit in asemenea hal de nu-ti poti imagina.dar acum eu ma ocup cu transatul si portionatul
simina hai nu fi suparataeu am pierdut intr-o zi de 2 ori aceeasi autostrada de aproape o pagina si imi venea sa lesin,dar a trecut.Spor la treaba si te asteptam sa te apuci de asfaltat pe bucati mai mici
calipso fata,ce-i cu atatea chindii la tine in cursul saptamanii??macar opreste si tu o bucatica de prajutura sau tort sa ne aduci si noua
BAZAR
madyrizi spune:
moamaaaa... ce de-ati scris!!!
am citit pe diagonala. recuperez mai incolo ca acum, dupa somn, se cere papa la burtica si-s singura cu copiii... sotul mai si munceste .
cris, ce macelareasa esti!!! parca te si vad cu satarul in mana cum hacui . am pus niste alea, alea si pt. schiloade ca tine la bazar.
mada, deja ai intrecut masura cu tort in mijlocul saptamanii . tre' neaparat sa mai indulcesc cu ceva ca imi ploua-n gura.
picky, io nu suport animalele in casa de cand stateam la socri si aveau (mai au inca) doua matze tampite care sareau pe clanta de cate ori . intr-o noapte chiar am visat ca omoram o pisica din alea... dar era doar piciorul paros al sotului caruia ii dadeam suturi la greu .
ema, amintiri... amintiri...
getik, pai sa pui fata foromodela ca sa iasa pozele mai bine . sunt f. ok si asa, dar ies mai frumoase si cu o afrodita in imagine.
lavinia ce mai faci?
elena, pe frumusetile alea doo ale tale.
mai revin ca e foame-n gat acilea la mine...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
cris_82 spune:
nu esti intreaga la minte cu tot cu matzele tale ..mady esti fenomenala.Uite ca imi fac timp sa bag si un ochi la bazar
BAZAR
calipso_zeus spune:
Mda io ce sa fac daca s-au nascut in ianuarie toti....asta este...nu mai sunt innebunita de faze de astea....mi-a trecut...ziua de sambata cand sunt singura cuc si fac ce vreau eu adica stau,lucrez acte,fac curat stau cu cracii in sus.....etc etc...in liniste...liniste liniste.
Si tre` sa ma duc ca s-ar supara .....si macar nu mai gatesc acasa
alic spune:
Cris, ce sectorici cumintel ai tu, azui sa se culce singura, pai eu daca o las pe Naty, cred ca nu se mai culca niciodata
fetele, ia vizionati articolul, l-am preluat de la colegele albinute:
http://mamepentrumame.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=55%3Arevista-unica-home-delivery-ana-maita&catid=35%3Anasterea&Itemid=54&showall=1
pe mine m-a infiorat toata!
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
rochite pentru printese